Šta je novo?

Crysis Warhead

kad ce skapirati da vozila u jednom FPS nemaju mesta... kakve su ono gluposti sa tenkovima koji jurcaju i gadjaju helikoptere, i hameri koji su zakucali jedan u drugog a gunneri se pucaju sa pola metra... lol... fali josh samo da iskochi mario bros i da pojede pechurku...

To je multiplejer mapa i filmic je iz multija, a radi se o najavljnoj multiplejer mapi gde je voznja vozila glavni element...
Meni je bas zabavno igrati FPS sa vozilima.Zaletis auto sa nakacenim C4 u neprijatelja, iskocis na vreme i BOOM.Auto bomba.Me like it.

To je multiplejer mapa i filmic je iz multija, a radi se o najavljnoj multiplejer mapi gde je voznja vozila glavni element...
Meni je bas zabavno igrati FPS sa vozilima.Zaletis auto sa nakacenim C4 u neprijatelja, iskocis na vreme i BOOM.Auto bomba.Me like it.

Ahh, stari dobri battlefield. Ono kad u BF1942:Desert Combatu postavish c4 u tenka, pa im ostavish u bazu kao mamac i chekash iz coska. Ufff, milina........

Hehe, mali off- secam se mojih prvih "susreta" s time u BF2, ja pichim u LAW-u, a na mene se neko zaleteo s onim dzipchetom Vodnik...ja rek'o de ce ovaj, da li je normalan...kad ono PLJAS:d

Da se ne zaboravi: COD4 melje Krajzu po svim osnovama.

Da se ne zaboravi: COD4 melje Krajzu po svim osnovama.

Urnebesna izjava, moram priznati. Iako nisam fan ni jedne ni druge igre posvetio sam im dovoljno vremena da mogu da sudim o kvalitetu.

Crysis iako ima sjajnu grafiku deluje prazno (bez prave atmosfere) ali bar ima kakav takav osecaj slobodnog kretanja (iako me nervira sistem checkpointa). I napucavanje je super.

CoD ima dobru atmosferu (skoro pa filmsku) ali je potpuno linearna igra i meni licno uzasno smarajuca. Moram da priznam da pre CoD-a 4 nisam probao taj serijal licno (bio sam kod ortaka koji je igrao originalni CoD) ali sam koncept te igre meni je potpuno bezveze. Cak je i multiplayer dosadan.

Linearne igre kao i igre bez voice over-a (ko je rekao azijski MMO-ovi :mad:) nema smisla praviti u danasnje vreme.

Jednostavno, Krajsis sa svim svojim manama je daleko bolja igra od CoD4. Ovo je moj pokusaj objektivnog vidjenja stvari.

Subjektivno: Euro Truck Simulator je bolji od obe zajedno. O Stalkeru da ne govorimo.

Ma najbitnije je Da se ne zaboravi LoL

...posto smo jelte, izgleda zaboravili na takav dijamant kakav je CoD4...?Ali zato su tu flejmare da nas podsete.

CO4 Kampanja pomalo smara, pobiješ sve na vidiku sem jednog lika, staneš u zaklon 10 sec da se odmoriš, evo njih 20 opet... Beskonačni respawn je toliko smorio igru na mnogo mesta da nemam reči. Igrao sam na najtežem, i znam da sam psovao na onoj misiji gde juriš sina Velikog Nacionalističkog Ratnog Zločinca, kada bežiš sa one farme na vrhu brda (mislim da je SAS misija ali nisam siguran), i u hodnicima u raketnoj bazi gde ti se rezuju ispred iza leđa i sa strane... (kraj misije u Černobilo kad čekaš heliš sam prešao sa čitovima)

Respawnovanje neprijatelja u COD4 daleko više smara i nervira nego što povećava izazov. COD4 MP je ok i 1000 godina ispred svega što Kriza može da ponudi, ali mislim da kad govorimo o SP kampanji da imamo dve loše stvari koje su obećavale, koje su svaka polomljena na zaseban način.

sta god da je izgleda ne loshe nego smeshno i naivno... ja razocharan... valjda singl nece imati ni blizu slichnih momenata kao onaj trejler...

Nego COD vs Crysis diskusija sa strane, taman sam se naložio da qpim original Warhead kad slučajno nabasam na netu da će i on da ima DRM i verovatno će samo 3 aktivacije biti dozvoljene (kao za Spore)! WTF???
Ako EA stvarno to uradi piratska verzija će biti bolja :p

@SOCOM
I meni je bioshock s.... pa takodje cutim :)

Nego COD vs Crysis diskusija sa strane, taman sam se naložio da qpim original Warhead kad slučajno nabasam na netu da će i on da ima DRM i verovatno će samo 3 aktivacije biti dozvoljene (kao za Spore)! WTF???
Ako EA stvarno to uradi piratska verzija će biti bolja :p

Imaće DRM i online aktivaciju, ali zasad nigde nisam čuo da će biti ograničen broj aktivacija.

BTW, i Kriza i CoD i Bioshock su fenomenalne igre, sa svojim konceptima potpuno različite i ja sam u sve tri uživao maksimalno, zaista ne razumem zašto ih uopšte poredite, kad su sve tri vrh :)

Ma SOCOM ne voli Bioshock jer je odigrao pre njega SS2, isto se i meni desilo :D

Upravo tako, SS2 je majka Mara:)
Bioshock bleda kopija...probao da igram pre neki dan, igrao 10 minuta, smorio se, uninstall...
Kriza, Stalker, FEAR, HL2 vetj druga pricha, odigrao sam ih po 2 - 3 puta i stvarno mi lezhe, svoje su igre:)
Nego ima li te bojeve glave vishe??!

ahaaa, a uplodao ga je tip koji nikad ništa nije uplodovao...i još se kiti slavnim imenom razor1911!
fejkić, dok se ne dokaže suprotno

CO4 Kampanja pomalo smara, pobiješ sve na vidiku sem jednog lika, staneš u zaklon 10 sec da se odmoriš, evo njih 20 opet...

***, nema stajanja :)

Igrao sam na najtežem, i znam da sam psovao na onoj misiji gde juriš sina Velikog Nacionalističkog Ratnog Zločinca, kada bežiš sa one farme na vrhu brda (mislim da je SAS misija ali nisam siguran),

ovde sam nasao put gde maltene metak ne ispalis do helikoptera (posto kroz njih se ne moz probit)

i u hodnicima u raketnoj bazi gde ti se rezuju ispred iza leđa i sa strane...

:) da, tu sam hteo da odustanem

(kraj misije u Černobilo kad čekaš heliš sam prešao sa čitovima)

ja se usteko u kiosk neki, legao, maximalno povuko kolko mogu i cekao da stigne helikopter.. bombe vriste, sve se trese ali ja ne izlazim dok ovi ne stignu.. drugacije nije moglo :)

Kimi obijach trafika:p
Bitjesh ti jednog dana ministar policije:p

U vezi zastite:
Cry-Alex je napisao(la):
Just to get that clarified, you can install warhead as often as you want on your PC as long as you do not make major changes to your hardware or re-install Windows.

So you can activate the game on X different PC's, whereas the number has not yet been clarified in the end, but you can install the game as often as you want on each of the PC's.

http://crymod.com/thread.php?threadid=36723&threadview=0&hilight=&hilightuser=0&page=3

Dakle, kao sto rAma rece gore, DRM i online aktivacija uz ovaj malo zbunjujuci twist, gde kaze da mogu da instaliram igru koliko hocu puta na istu masinu sve dok ne menjam puno hw ili OS, a zato mogu da ga instaliram na vise masina...hm ako sam dobro shvatio uopste :S:
Ali bar nije limitiran broj instalacija...meh, hebala ih zastita...

^ Po nekim informacijama limit će biti 8 aktivacija, u najgorem slučaju 5 (to im je taj X broj aktivacija "on different PC's") :S:. Stim da ukoliko reinstaliraš windows priznaće ti staru aktivaciju ukoliko win ima isti S/N. Ali ništa nije definitivno, pošto ovi iz EA i Cryteka ćute kao zaliveni :mad:

Meni je dovoljno tih 8 aktivacija. Jedna će da mi ode na XP, druga na Vistu, a u skorije vreme sem grafičke neću menjati ništa, a to se valjda ne računa kao "major changes to your hardware"....

Poslednja izmena:
^ Jel sigurno sutra? :)

Vrh Dno