Šta je novo?

kako da rijesim ovaj problem

share

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2008
Poena
304
Kad pustim DIVX fim slika mi je sledeca .
28vbmtc.jpg

Probao sam sa vise kodeka i sa mnostvo playera ali nista i odradio sam sistem iznova ,brisao filmove mislio da je do njih ali ista stvar i sa novim filmovima .Ako neki zan resenje neka javi .

Poslednja izmena:
Mislio sam da u 2008. godini vishe niko nece postavljati ovakva pitanja...Koji god da koristish player,idi u podeshavanja za subtitles/font/script-pa podesi na Central European.

Mislio sam da u 2008. godini vishe niko nece postavljati ovakva pitanja...Koji god da koristish player,idi u podeshavanja za subtitles/font/script-pa podesi na Central European.

Ej pogresno si svatio nijesu problem slova u prevodu nego boja slike ova ZELENA boja je problem druze .

- stavi nove drajvere za graf kartu
- za gledanje filmova korislti Media Player Classic + ffdshow (ili KMPlayer)

Kao sto je @abc011abc rekao stavi nove drajvere ali pre toga ukloni stare.

Probaj da pustis sa nekim playerom koji ima integrisane kodeke gom kmplayer i slicni ako i tada onda je verovatno graficka-driveri , mada sam ja siguran da je do drivera.Probaj neke druge

Probaj da pustis sa nekim playerom koji ima integrisane kodeke gom kmplayer i slicni ako i tada onda je verovatno graficka-driveri , mada sam ja siguran da je do drivera.Probaj neke druge

napravio sam postavio sam stare kodece iz prosle godine i sad radi .Hvala za savjete .

a da nije ASUS Splendid u pitanju? iskljuci Dynamic Contrast

Nije Asus u pitanju.... davno sam imao taj problem tako da sam se začudio da ga neko ima u današnje vreme.

U pitanju je ne slaganje video codeca/filtera/kontrola.... mislim da je svojevremeno na K-Lite sajtu bilo lepo objašnjenje oko toga.

Druze probaj ceo paket zove se combined community codec pack ili ti cccr neki rusi su radili imas i za mkv fajlove imaju i dobre plejere (zoom), samo to instaliras i nista vise i sve zivo pusta. Skini pa javi sta si uradio.

Poslednja izmena:
neverovatno! ovde ljudi samo tandrljaju, a niko ne čita šta je napisano :D

pa, lepo vam reče share da je rešio problem :)

neverovatno! ovde ljudi samo tandrljaju, a niko ne čita šta je napisano :D

pa, lepo vam reče share da je rešio problem :)

pa resio ga je tako sto je instalirao staru verziju kodeka, sto i nije neko resenje. a i nije nasao uzrok problema. A meni se isti problem javio pre nedelju dana kad sam stavio novu graficku (ASUS 3870) i problem je bio u ASUS Splendid.

evo da se nadovežem, imam slično pitanje.

imam jednu seriju i skinuo sam titlove (jedno 5-6 različitih pakovanja) i na BS playeru svi titlovi kasne po par sekundi, a kad podešavam titlove ništa se ne dešava.

probao sam u MP Clasicu, al tu nikako ne mogu da pustom titlove, opcija subtitles je zatamnjena.

kodek koji koristim je onaj k-lite pack... ima li neko neki prijedlog?

evo da se nadovežem, imam slično pitanje.

imam jednu seriju i skinuo sam titlove (jedno 5-6 različitih pakovanja) i na BS playeru svi titlovi kasne po par sekundi, a kad podešavam titlove ništa se ne dešava.

probao sam u MP Clasicu, al tu nikako ne mogu da pustom titlove, opcija subtitles je zatamnjena.

kodek koji koristim je onaj k-lite pack... ima li neko neki prijedlog?

Moraš da središ titlove pomoću nekog programa, to jest da ih sinhronizuješ.
Moja ti je preporuka Subtitle Workshop. Program je besplatan i radi veoma dobro.
Evo ti i link za kratki tutorial:
http://www.mycity.co.yu/Uploads/2475_1086419787_Uputstvo%20za%20Subtitle%20Workshop.pdf

Ne mora
Zasto bas ffdshow moze i nesto drugo
mpc nema svoje kodeke tako da neke mora da instalira sad koje ce to je na njemu

Pa bilo bi Mosha da chovek nije postavio screen sa kukastim titlovima,a s obzirom na kakva sve ovde nebulozna pitanja moze da se naleti,ne bi me chudilo da vec sutra neko ima takav problem.:trust:

Pa bilo bi Mosha da chovek nije postavio screen sa kukastim titlovima,a s obzirom na kakva sve ovde nebulozna pitanja moze da se naleti,ne bi me chudilo da vec sutra neko ima takav problem.:trust:
Pa nema veze, stizu nova pokolenja, pa dok ne nauce...

Nazad
Vrh Dno