Šta je novo?

internet prevara?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dusanic

Slavan
Učlanjen(a)
22.11.2007
Poena
309
ulogovao sam se na sajt www.29dinara.com i narucijo malo igara za nekih 500 din,to mi jos ne stize i najverovatnije da sam prevaren.Moze li se uci u trag tim tipovima,nije mi do 500 din vec da ne bude jos neko "naivan,glup ili kako god vec hocete",inace sajt zaista uliva poverenje,ali...
Znaci imam i uplatnice,ziro racun i naziv primaoca(bez adrese),moze li se otkriti prevarant i naravno prijaviti sajt.Hvala svima,i nemojte mi se smejati molim vas!:wall:

Poslednja izmena:
Meni ovaj sajt deluje ozbiljno i verovatno ce ti stici posiljka samo se strpi.Ali ko zna mozda sam i ja samo jedna glupa i naivna mileblumbaba... :D

pa da zaista deluje,uplata je bila 23.08.2008 i javljali su se mailom vise puta da kasne,ali vec 7 dana se ne javljaju!

cene su mizerne,tako da su to verovatno kopije,ali naravno to je i sumnjivo zar ne?Jesam sumnjao ali...ne znam jesu li registrovana firma!

Poslednja izmena:
sigurno,samo mogao bi bar da posalje robu,ha,ha!

e ne znam druze,od kada su nas Francuzi kupili nije mi poznato,ako hoces uplati unapred saljem sigurno koju tonu!

Pa zar se ne placaju diskovi kad ti stignu na adresu, za taj sajt znam odavno i bio sam narucivao pre od njih koliko se secam.

Off Topic: Ok imacu te na umu 450 dingera je kod mene.
Nemoj da tuzis sajt,mozda i posalju

Cist piratski sajt ali cak i da ga prijavis nema ko da radi po prijavi tako da nista od svega.

ja sam desetak puta naručivao sa sajta, jer su igre jeftinije od pirata na ulici. jeste da moraš da naručiš za min. 350din ali opet za iste pare dobiješ više. samo jedna igra nije valjda bila dobro narezana, sve ostalo je radilo.
u proseku sam čekao tri nedelje, ili ovako gledano stigne ti kad već zaboraviš i da si naručio.
nadam se da si poslao(ima na sajtu odeljak) broj uplatnice i vreme kad je uplaćeno jer ako nisi onda se ta narudžbina briše.

ok ljudi,eto makar sam upozorio nekoga,ako posalju javljam.

ja sam desetak puta naručivao sa sajta, jer su igre jeftinije od pirata na ulici. jeste da moraš da naručiš za min. 350din ali opet za iste pare dobiješ više. samo jedna igra nije valjda bila dobro narezana, sve ostalo je radilo.
u proseku sam čekao tri nedelje, ili ovako gledano stigne ti kad već zaboraviš i da si naručio.
nadam se da si poslao(ima na sajtu odeljak) broj uplatnice i vreme kad je uplaćeno jer ako nisi onda se ta narudžbina briše.

jesam, uneo sam i broj narudzbe i kada je uplata izvrsena,sve je islo normalno ali eto sada cekam i to me je navelo na sumnju,ali ako kazes da ce mozda za tri nedelje onda ima jos malo fore.

Ja sam dva puta naručio od njih. Prvi put sam čekao desetak dana, a drugi put čak 2 meseca. :d :wall: Dok sam čekao ovu drugu narudžbinu u međuvremenu sam dobio adsl. :smoke:

Pa ljudi imaju posa verovatno
vb_kez.gif

Poslednja izmena:
1XDVD=49 DINARA*
2XDVD=99 DINARA*
3XDVD=149 DINARA*

Hahahahaha, znači ko poruči tri DVD-ja, kao posebnu pogodnost plaća dva dinara više? :d

Poslednja izmena:
ne dizi paniku, 100% ces dobiti diskove ...jedino sto ces da se nacekas ... moj komasija ceka skoro 2 meseca ... al javili mu da ce da kasni i dali mu da izabere jos 5 gratis diskova za to sto ceka ...bolje ih zaobidji u sirokom krugu... zna se gde se naslovi kupuju...

mislim sad su im cene 59din po dvd em sto ako imas srece da dobijes ispravan disk mors odmah prerezes sto ti je jos 20 din za verbatim u maloprodaji znaci 70 i jos postarina izadje te dosta ...komsija je 2 puta morao celu nardzbinu da reklamira jer nijedan disk nije hteo da se otpakuje kako treba crc error ...

a on je uplatio 1500din ... ne brini dobices i ti ... al sa zakasnjenjem!

@offtopic

likovi su iz nekog sela kod leskovca (sluzio sam vojsku tamo) i drzao sam im jedno vreme hosting za taj sajt (imam neke podatke, hehee) al nema potrebe za tim ... ljudi ce ti zasigurno poslati diskove ...

Wtf?!

1XDVD=49 DINARA*
2XDVD=99 DINARA*
3XDVD=149 DINARA*

Hahahahaha, znači ko poruči tri DVD-ja, kao posebnu pogodnost plaća dva dinara više? :d

Ali zato ustedi na postarini :D

Ne mogu da verujem sta ljudi rade...

Vidim da cak prodaju neke igre za 19 dinara - gde je tu racunica?!

Neko kanda skuplja adrese ljudi koji nabavljaju piratski softver :trust:

Mozda postoji lokalni proizvodjac cd/dvd-a pa dobijaju robu po proizvodnoj ceni :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno