Šta je novo?

Gorenje releases officially licensed iPod fridge

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
OMFG..This makes me sick....Ne mogu da poverujem u ovo sr**e....koliko je to jadno....au...a i mislim da ce mu cena biti kao i svakom "i" proizvodu ovde - 100x skuplje od uobicajenog...

Tako će i da prođu :d

evo jedne fore. Kupujem pre par dana veš mašinu, odem u prodavnicu (nije bitno gde)
i prodavac ...... naravno "kupi gorenje, ima delava, henki peki" ..... cena prava sitnica 24.000, ja ne budem lenj, na licu mesta pošaljem poruku za Nemačku prijatelju ..... brate koliko košta taj i taj model.
- 164 E

ja prodavcu lepo kažem, prijatelju ti za tebe kupi gorenje, ja cu za sebe samsung sa garancijom od 3 godine ...... a on meni, a ako crkne displej i programtor, a ja njemu, kupujem onda još jednu novu, samsung mašinu :D

i tako, za sada lepo radi, a ja se zareko da gorenje proizvode necu da kupujem sve dok ne furaju cene kao na zapadu. (Za nas "specijalna cena" a za nemce i ostale normalna) e pa brate dosta je bilo.

samo se vi zezajte, Kovac ovo vec merka :d

edit: u ***. Pa ja sad tek kontam da je to frizider sa Wi-Fi !!! ZOMG :zgran:

Poslednja izmena:
Po meni je najbolji izum LG klima sa izlazom na Internet. Povezes je na ruter (mozda su u medjuvremenu izbacili WiFI model) i npr. sa posla oko 16.30 je ukljucis i kada dodjes kuci - ceka te hladna gajba :)

Plus, na netu mozes da vidis koja ti je temperatura na gajbi, da znas da li da kreces kuci ili ne :)

Poslednja izmena:
a mozes i da uzmes obicnu klimu, namestis je na 27C (ili kolko vec volish) i ne mislis uopste...Fantasticni izum koji ovo omogucava zove se termostat :d

Poslednja izmena:
A zasto da radi kada nisam kuci - enviroment friendly, vidis li da se polovi otapaju, a u septembru imas temperaturu od 35C?!

:)

Pa ima tajmer valjda ? Ujutru kad krenes, stavis da se ukljuci u to i to vreme i resena stvar.

Mada nije toliko fensi kao kad pogledas temp na netu. :)

Pa da, bolje je preko neta - a sigurno i taj koji se kaci na net ima i taj tajmer :)

Moja klima nema tajmer koliko je meni poznato (neka Midea :) )

Poslednja izmena:
Pa da, bolje je preko neta - a sigurno i taj koji se kaci na net ima i taj tajmer :)

Moja klima nema tajmer koliko je meni poznato (neka Midea :) )

A šta ako internet prestane da radi? Ili ti se zabaguje na primer glupi ADSL ruter:D
Kada su najgore vrućine ne gasim klimu, radi 24/7, kada sam na šljaci lepo stavim na 27 i milina.
PS
Gorenje više u životu ne kupujem. Pre mesec dana sam kupio peglu (oko 4000din), sa giga mega sistemom koji sprečava curenje vode (pegla je sa parom). Naravno voda curi. Nikako da stignem da odem do radnje i servisa da ih zamolim da opeglaju nešto a da ne naprave poplavu:mad: Lepo sam pročitao uputstvo za upotrebu od slova do slova i sve sam radio kako treba (za debile), i curi :trust:
Delimire, kako vam radi klimatizacija u Intelu, u APC? Ima li pritužbi?

Poslednja izmena:
Pa, Internet mi se retko zaglupljuje, a ako se bas zaglupi - bice vruce u stanu, sta da se radi :)

PS: Peglu je trebalo da kupis Philips - prosao bi jeftinije, a bolje su :)

Klimatizacija u APC radi - ODLICNO :)

Poslednja izmena:
E ***...

Pa, Internet mi se retko zaglupljuje, a ako se bas zaglupi - bice vruce u stanu, sta da se radi :)

PS: Peglu je trebalo da kupis Philips - prosao bi jeftinije, a bolje su :)

Klimatizacija u APC radi - ODLICNO :)

Budala se 3 puta pređe, al neću biti taj :D
VIP member kaže da klimatizacija radi odlično, to je već nešto. Moram ovim mojim iz Mercury sutra to da kažem, da ne bude da ima samo žalbi ;) Doduše, nisam radio Intel, al mi je drago, iako sam okoreli AMD-ovac :smoke:

Budala se 3 puta pređe, al neću biti taj :D
VIP member kaže da klimatizacija radi odlično, to je već nešto. Moram ovim mojim iz Mercury sutra to da kažem, da ne bude da ima samo žalbi ;) Doduše, nisam radio Intel, al mi je drago, iako sam okoreli AMD-ovac :smoke:

Ne znam, kod nas radi zaista jako dobro i vrlo brzo ohladi kancelariju nakon sto se ukljuci :) Jedino moze biti problem, ako je podese na npr. 25C, tada kao i da ne radi - 15C je ok, a ako hoces da nosis dzemper leti onda 5C, bude bas ledeno i po najvecim vrucinama.

Kapiram da oni potenciometri nemaju veze sa vezom, uostalom cim ima podesavanje za 5C sigurno je tako :)

Poslednja izmena:
Obod iz Cetinja je sada na potezu.

cetinjani rade verziju za Zune :p

Kakva kompletno retardirana stvar.

da, totalno objashnjava zashto je ovaj thread zakljuchan ...

za divno chudo, slozili se ljudi da je iFrigde crap, ochekivao sam veliki praise, ma, ochekivao sam pics nekih chlanova u zagrljaju sa istim!

enivejz, ovakav degutantni marketing i miks proizvoda ce da uzme maha 100%.

uskoro stizu:

iK47 - beli redizajnirani kalashnjikov. stize uz iAmmo, sa besplatnim metkovima za ceo mesec, uz samo 14.95 mesechno.

iRon - bela pegla. sluzi za peglanje vesha. prednost je shto ima samo jedan kabl .. kolko imaju ostale pegle ? jedan ?

iRan - zemlja koju je izmislio steve jobs.

iRaQ - ako vam se ne svidja iRan, tu je uvek iRaq

iKea - Apple redizajn finskog nameshtaja.

iVan - rus koji radi za Apple

iS nigrutin - album srpskog pevacha, kada je kupljen preko iTunes-a.

:d

iLock :d

ienlu8.png

Pogledajte početak filma "Superhero movie". Ima dosta igadgeta, a najbolji je iPick za čačkanje nosa. :p

OMFG..This makes me sick....Ne mogu da poverujem u ovo sr**e....koliko je to jadno....au...a i mislim da ce mu cena biti kao i svakom "i" proizvodu ovde - 100x skuplje od uobicajenog...

Bravo za rechnik. A zasto je jadno? Hajde da chujemo argumente.
Niko te ne bije po usima da kupis.

Zato sto je jadno. Zato sto je to iGorenje iFrizider sa postoljem za iPod, i ima iWi-fi. Kicheraj teski. Isto kao i krsh auto sa tribalima, isto kao i zlatna wc skoljka, isto kao i plave lampice na brisacima kola...Sve je to kich, sund i sve ostalo. Niko me ne bije po usima da ga kupim, to je tacno, ali isto tako imam pravoda mi se ne svidja i da ga kao takvog opljujem. Isto tako i svako ima pravo da ga kupi i da bude u iTrendu sa iTehnologijom.

Zamisli blama kad bi BMW recimo izbacio M5 (ili neki drugi model, ne bitno je) iM5 sa postoljem za iPod unutra...ili iPhone...Ili da Canon izbaci neki EOS DSLR sa gripom za iPod...To nikad neces videti jer to nisu sabanske kompanije kao gorenje.

Poslednja izmena:
Zamisli blama kad bi BMW recimo izbacio M5 (ili neki drugi model, ne bitno je) iM5 sa postoljem za iPod unutra...ili iPhone...Ili da Canon izbaci neki EOS DSLR sa gripom za iPod...To nikad neces videti jer to nisu sabanske kompanije kao gorenje.
zapravo BMW jeste dovoljno shabanski da to uradi :d
Oficijelna BMW+iPod stranica:
http://www.bmwusa.com/Standard/Content/Owner/ExpertTips/iPod.aspx

pa onda
Cupertino, CA and Woodcliff Lake, NJ � June 21, 2004� Apple and BMW Group today announced the debut of the BMW iPod Adapter, the world's first seamless integration between iPod and a car audio system. The new system developed by Apple and BMW, enables users to incorporate their iPods directly into their car�s sound system, enabling them to connect with music in their automobiles like never before. Now, iPod enthusiasts can bring their entire music collections with them, plug directly and effortlessly into a superior sound system while maintaining uncompromised control over their driving experience. The BMW 3 Series, Z4 Roadster, X3 and X5 Sports Activity Vehicles and MINI Cooper customers will be able to enjoy the new BMW iPod Adapter.

shabani jos od 2004-e

i ostatal texta:
Apple and BMW have outpaced the industry around the innovation curve," said Steve Jobs, Apple CEO. "This elegant solution enables auto enthusiasts to carry and enjoy their entire music collection with them everywhere they go, heightening their ultimate driving experience."

�With Apple, we're bringing the ultimate seamless digital music experience to our customers," said Tom Purves, Chairman and CEO, BMW of North America. "The BMW iPod Adapter provides our drivers with virtually endless miles of music without their hands ever leaving the steering wheel."

The seamless integration of iPod makes it effortless for drivers to control their music through their existing audio system and the multifunction steering wheel. The BMW iPod Adapter enables drivers to easily access their entire music library, shuffle songs, skip between tracks and adjust volume -- all of this with no loss of sound quality or driving control. Drivers can also create up to five unique "BMW playlists" to listen to while on the road enabling them to enjoy their favorite songs. The BMW iPod Adapter integrates Apple's iPod and iPod mini through a direct connection in the BMW or MINI Cooper glovebox, providing outstanding sound quality and constant power to the iPod while the iPod is protected out of view.

Available in both Mac� and Windows versions, iPod and iPod mini work effortlessly with Apple�s iTunes� Music Store*, the world�s number one digital music service, and the iTunes digital music jukebox software for seamlessly buying, managing and listening to digital music collections. iPod is available in a 15GB, 20GB model, and a 40GB model that can hold 10,000 songs. iPod and iPod mini use Apple�s patent pending Auto-Sync technology that automatically downloads an entire digital music library and keeps it up-to-date whenever either unit is plugged into a Mac� or Windows computer.

The new BMW iPod Adapter was developed by engineers at the BMW Technology Office in Palo Alto, CA. Its rollout is being supported with a dedicated website, www.ipodyourbmw.com, as well as a marketing campaign, created by Fallon Worldwide, that includes print, outdoor, online and television advertising and debuts on June 21.

Pricing & Availability
The BMW iPod Adapter is available for the MSRP of $149.00 (US) plus installation cost, and will be officially available for customers to purchase at BMW centers as of July 12, 2004 for 2002, 2003 and 2004 BMW models: X3, X5, Z4 and 3 Series. The Mini Cooper Adapters will be available later this summer. Consumers should check with their BMW or MINI centers for specific application restrictions or log onto www.ipodyourbmw.com. Installation is performed by authorized BMW and MINI centers only. iPod mini and iPod for Mac and Windows is sold separately, and is available in the U.S. through the Apple Store ( www.apple.com ), Apple�s retail stores and Apple Authorized Resellers. The iPod mini is available for a suggested retail price of $249 (US); the 15GB iPod is available for $299 (US), the 20GB iPod is available for$399 (US), and the 40GB iPod is available for $499 (US). Please visit www.ipodyourbmw.com for additional information.

Apple ignited the personal computer revolution in the 1970s with the Apple II and reinvented the personal computer in the 1980s with the Macintosh. Apple is committed to bringing the best personal computing experience to students, educators, creative professionals and consumers around the world through its innovative hardware, software and Internet offerings.

Poslednja izmena:
Ode prica u drugom smeru skroz ali nema veze :) BMW po meni uopse nije sabanska kompanija jer je omogucila da stavis svoj iUredjaj u auto i slusas muziku sa njega, razgovaras itd...nekako ide zajedno, nebitno koji je uredjaj u pitanju, saradnja je cist marketing ali ima neke logike, mozes da doplatis ako hoces sve to ali ne moras, ne znam sta je tu sabanski?

Pricing & Availability
The BMW iPod Adapter is available for the MSRP of $149.00 (US) plus installation cost, and will be officially available for customers to purchase at BMW centers as of July 12, 2004 for 2002, 2003 and 2004 BMW models: X3, X5, Z4 and 3 Series. The Mini Cooper Adapters will be available later this summer. Consumers should check with their BMW or MINI centers for specific application restrictions or log onto www.ipodyourbmw.com. Installation is performed by authorized BMW and MINI centers only. iPod mini and iPod for Mac and Windows is sold separately, and is available in the U.S. through the Apple Store ( www.apple.com ), Apple�s retail stores and Apple Authorized Resellers. The iPod mini is available for a suggested retail price of $249 (US); the 15GB iPod is available for $299 (US), the 20GB iPod is available for$399 (US), and the 40GB iPod is available for $499 (US). Please visit www.ipodyourbmw.com for additional information.
Nebitno, ovaj iFrizider je cista smejurija i blage veze sa zivotom nema :d

Poslednja izmena:
samo sam se nadovezao na
Zamisli blama kad bi BMW recimo izbacio M5 (ili neki drugi model, ne bitno je) iM5 sa postoljem za iPod unutra
kad ono to vec zvanicno postoji 5 god :d

Nazad
Vrh Dno