- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Ok 
Malo je neprakticno, s onim radijatorima koji se racvaju levo i desno, zauzima prostor za tri kucista, a verovatno je i dosta bucno. Sto se hladjenja tice tu je cilj ispunjen, ali mi je izgled nekako preagresivan i previse osvetljen.
A ovako neshto
Radovi u toku![]()
80% destilovane vode i 20% glacelf-a, mozesh da probash i sa 85/15... Experimentishi malo,inace napretka ima u svakom slucaju ...
OK ce da probamo, odnosno vec sam ubacio jos destilovane tako da sam sada na 15/85 a bio sam na 25/75. SaD STE ME MOMCI BAS NAVUKLI JER SAM PROCITAO I NEKE RANIJE VASE CLANKE. Vidim da je Siki radio sa TT, moj WC sistem sam kombinovao jedan dupli TT kiler i njihova nova pumpa P500, vidim da je Siki imao P400 ali i dva dupla TT kilera. Moj CPU C2 6400 nasviran na 3.32 G i 1.38V se krcka po TAT u idle na 40 a u fulu je 59. E sad me kopa to sto je Siki dobio mnogo bolje temperature sa dva ovakva kilera, a dosta ljudi je pisalo da to nije neka velika razlika ali mojih 59 i sikijevih 45 je ko nebo i zemlja. Ovo me muci stoga sto mi je ostao onaj jedan mali kiler iz kompleta 745 pa neznam dali da se zezam i sa njegovim kacenjem ili da vidim sa ALTIJEM da mi nabave jos jedan dupli TT kiler . Posebna prica su WB za CP vidim da je TT izbacio neki tanki " brezing" a da ima jos drugih na trzistu pa neznam kakva iskustva imate sa tim. Po meni naj veci problem je to sve spakovati u jednu lepu celinu pogotovu za nas koji stalno prckamo po masini te novi proc te ploca i td . Za sada po meni nijedan proizvodjac nije dao kuciste koje elegantno omogucava da se nakaci WC. Mislim da bi cela ta skalamerija morala da bude van kompa jer se tako bolje hladi a drugo voda i struja nikad nisu isli zajedno. Zalman je vidim izbacio tako nesto ali cifra ubija oko 400 e
Znaci da dokupim jos jedan dupli TT kiler
podvarak![]()
Temperature :shock:
plus odlicno izgleda
Svaka cast
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari