Šta je novo?

Problem sa swim torrent-ima

Zulu 92

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2008
Poena
420
Skidao sam owog meseca mnogo sa torrenata. I od jednom swi fajlowi koji su tad bili upaljeni su stali. A bilo koji nowi da ubacim ni on nece. Skidao sam uz pomoc flashget-a. Prwo sam mislio da je u njemu problem pa sam ga reinstalirao. Medjutim isto. I isto je sa swim drugim programima npr. Free Download Manager. Ako neko zna u cemu je problem i kako da poprawim, swaka pomoc je dobrodosla?

Pa de si nasao sa tim da skidas torrente ne znam ni kako si uspeo
Intaliraj utorrent

Instaliran je. Nece ni se njim. Ni jedan program za te stwari nece od jednom da mi radi, a radili su.

Instaliran je. Nece ni se njim. Ni jedan program za te stwari nece od jednom da mi radi, a radili su.

Malo lepse objasni
Nece da se pokrene ili nece da krene download ili nesto trece ?
Ako nece download da krene onda procitaj sta ti pise u tracker status i kopiraj ovde

testiraj koje portove koristis, i da li su ti slobodni sa p2p komunikaciju
testitaj druge p2p programe
verovatno ti fw blokira saobracaj
+1
I kao sto rece user _Weasel_ de nadje sa Flash getom da skidas torrente???Instaliraj utorrent ili AZ i pogledaj portove takodje,vidi sta pise u traker statusu...:wave:

BEGINER pa instaliran je (utorrent). A gde to da widim? Taj traker status.
a c a kako da ih testiram? Prowerio sam sa iskljuciwanjem fw-a. Nikakwe razlike.
_Weasel_ otwori on download, ali brzina stoji na o.oo kb. I to samo od jednom pocelo. To pre 2-3 dana swe je lepo radilo.

a c a kako da ih testiram? Prowerio sam sa iskljuciwanjem fw-a. Nikakwe razlike.
_Weasel_ otwori on download, ali brzina stoji na o.oo kb. I to samo od jednom pocelo. To pre 2-3 dana swe je lepo radilo.
Pa u utorrentu samo kliknes na torrent fajl i u utorrentu dole citas sta pise...
Sto se tice PF vidis po ikonici takodje u utorrentu...
E sad ovo sto si napisao da ti brzina stoji to mi je vec cudno...Jer za sve torrente ili samo odredjeni ne rade,i da li si skoro pustao Anti virus???

odes na:
http://torrent-finder.com/
i izaberes nesto sa puno seedera da probas, skini fajl, ubaci u utorrent
kad ti se ucita torrent onda imas u donjem delu programa tabove pa slikaj sta pise i general tabu
Daj sliku utorrenta da vidimo kako ti izgleda problem

Jesi li vodio računa o odnosu download/upload iliti RATIO?
Možda si preterao sa skidanjem (download), a nisi dovoljno delio s drugim korisnicima (upload) pa si možda pod nekom kaznom iliti BAN-om :D.

Jesi li vodio računa o odnosu download/upload iliti RATIO?
Možda si preterao sa skidanjem (download), a nisi dovoljno delio s drugim korisnicima (upload) pa si možda pod nekom kaznom iliti BAN-om :D.
Vrlo moguce ako je skinuto sa private trakera...Daj Screen Shot da vidimo u cemu je problem...
@aca:ja ne bih sada skidao sa javinih trakera posle ovoga:

http://i34.tinypic.com/fwt3zn.jpg

Ma aca je reko samo da proba sa javnih trackera da vidi dal ce da krene da bi iskljucili mogucnost nemanja seedera i bana

A ta telekomove sluzbe treba samo ignorisati ...

Aaa,ok...Onda je aca dao dobar savet moja greska:)
Verovatno je popio ban jer mi je malo sumnjivo da mu odjednom bez razloga stanu torrenti

Zašto se koristi W umesto V?

Vidim polomiše se koja će pre da se reguje na bench i da ti odgovori na pitanje...

a c a nemam piratebay. Prowericu tamo. Nije problem da se wratim na 1.8. Pokusawam da objasnim da neme weze sa programom kojim koristim. Cak sam i OS reinstalirao i o5 ni 1 program nece da radi.

Poslednja izmena:
Jel si probo AZ klijent???Da te anitvirus ili firewall ne blokira>???

Perodeformero pa narawno da se loze :D
Totalni off :d
Morash da razlikujesh mesta gde mozesh da koristish gluposti tipa W,ovde uglavnom dolazi neki drugachiji (mada ima izuzetaka) svet,a i devojchice su u teshkom deficitu.
Usput,ne komuciram sa uchesnicima chim u tekstu vidim da neko pishe W umesto V,ali je ovo presedan.Torenti su u pitanju.:D

Perodeformero jbs to. Jel znas ti kako da resim problem?

Jel si probo AZ klijent???Da te anitvirus ili firewall ne blokira>???

AZ klijent? Nisam. Ako je program daj mi link. Isklucio i av i fw. I dalje nece, a i sto bi samo od jednom. Ne razumem kakaw sam to ban dobio (razumem zasto), reinstalirao sam OS i nista. Kako da skinem ban? I koliko traje?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno