Šta je novo?

USB Flash drive za zene :)

• Začetnik teme Začetnik teme melkor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

melkor

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
620
Treba mi neki fancy drajv za devojku... Jel ima neko nesto da preporuci?

:wave:

040307c.jpg

Ima ih svuda po gradu...

bez razmisljanja trazi LG a ne ta plasticna govanca
i-59.jpg

ili srebrni

i-83.jpg

dobiju se sa sve kutijicom 😉

58162.jpg

uz malu napomenu da Swarovski pravi usbove pa ako je mnogo volis i imas viska para

swarousbnecklacebn2.jpg

1838363_ZLNMl.jpeg

swarovski-usb.jpg

Poslednja izmena:
Momci, hvala na odgovorima. Da, mnogo je volim, a pare nisu problem...

Ovaj PQI je simpatican, ali izgleda mi kao fisher-price igracka... plastikaner. A i drugar mi kaze da neugledno izgleda uzivo 🙁.

Za sada naginjem ka LG srebrnom.. valjda se lakse uklapa uz odecu od zlatnog :d (zene su cudo). Lep, elegantan, metallic.. i svidja mi se lancic. Jel zna ko gde ima da se pazari kod nas ?

HVALA SVIMA !!!

ja sam ga pazario u Desku ali mislim da sad nema...
pise na nasem i vasem omiljenom IT sajtu da ima u WebHouse i BigApple pa neka ti je srecna potraga 🙂
Swarovski naravno ima u Delta City 🙂

Pa, ti okaci, pa ako je neprikladno - obrisace 🙂
[off]
Stavicu ga pod spolier 🙂

Mladjima od 18 se ne proporuchuje otvaranje spoilera 😛

TeenyWeeny.jpg
[/off]

@melkor imam neki osecaj da te LG-ie neces lako naci i ako ih nadjesh da ce cena biti malo paprenija. U principu svi flashevi na trzhishtu su plastikaneri. Koleginice sa fakasa su se npr. primile na onog Kingmaxa drug ga ima i flash je stvarno minijaura i josh je otporan na vodu jer ne moze nigde da zacuri u njega :smash:

Poslednja izmena:
moja sveca ima ovaj lg srebrni od 256 mb a cena nije bila nesto velika...meni se svidja kao poklon devojci..

[off]
Stavicu ga pod spolier 🙂

Mladjima od 18 se ne proporuchuje otvaranje spoilera 😛

TeenyWeeny.jpg
[/off]

@melkor imam neki osecaj da te LG-ie neces lako naci i ako ih nadjesh da ce cena biti malo paprenija. U principu svi flashevi na trzhishtu su plastikaneri. Koleginice sa fakasa su se npr. primile na onog Kingmaxa drug ga ima i flash je stvarno minijaura i josh je otporan na vodu jer ne moze nigde da zacuri u njega :smash:

Reci jos da ovo ima da se kupi nije los poklon nikako pokotovo ako je 3u1(vibracija, privezak, usb) multifunkcionalno 😀😀:d
Nego taj kingmax je nesto unisex neznam zasto se loze...😉

Jel' ta cura voli motore? Prosto ja ne znam neku koja ne voli i onda joj lepo uzmesh ovo:
sandisk_usbflash_ducati_01.jpg

:smoke:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno