Šta je novo?

MSI OC event, Amsterdam, SX-Team+Benchmark

stalno kontrolišu šta radim na laptopu, idu iza leđa, tako da ne mogu mnogo da ga koristim, jer obično misle da će neko da ubaci neki svoj softver i da cheatuje, a ne volim kad mi neko stoji iznad glave... Inače bih uploadovao više video materijala. A u samom hotelu nema wirelessa, pa smo se malo smorili zbog toga...

Evo Dule javio, 17-i...crko im hard disk :(

Predali su "rad" bez rezultata u 3d marku...

koji bedak:(

:shock:

E majke mu, imal nesto da im nije crklo tamo?! :wall: No sta sad, bice bolje drugi put :wave:

Koji shit =(((((((((((((

1219499533.jpg

Poslednja izmena:
Evo Dule javio, 17-i...crko im hard disk :(

Predali su "rad" bez rezultata u 3d marku...

nisu mogli da koriste usb stick za rezove ?
cesto se desava da particija ode pri tako ekstremnom overclocku zbog toga je najbolje
snimiti iste na eksterni disk.

steta , rece mi dule da im je i jedan cpu riknuo

****ni hipro05 opet prvi .....

Poslednja izmena:
Da, cini mi se da su bas komentarisali da ne smeju da koriste USB stick...

Mnogo mi je zao, kaze Maxa sms-om da misli da bi bili jako lepo kotirani, mozda ne prvi, ali pri vrhu svakako...

Ja danas kada sam gledao proglashavanje i kad sam video da su 17ti odma sam znao da neshto nije uredu bilo i posle sam ovde prochitao do chega je problem bio :smash:

nisu mogli da koriste usb stick za rezove ?
cesto se desava da particija ode pri tako ekstremnom overclocku zbog toga je najbolje
snimiti iste na eksterni disk.

steta , rece mi dule da im je i jedan cpu riknuo

****ni hipro05 opet prvi .....

hmmmm nije on dzabe ovde prvi i imao je dosta WR-ova
Zasto nevolis tj. ne podnosis hipra ?

hmmmm nije on dzabe ovde prvi i imao je dosta WR-ova
Zasto nevolis tj. ne podnosis hipra ?

Ne volim ga jer je momak arogantan napisao sam gore. Ima i drugih overclockera koji su konstantno bolji u zadnje vrijeme od njega pa nisu ni blizu takvi.
Imao sam prilike da porazgovaram sa njim jedne godine na Cebitu ....

Nije crkao disk, pukao je sistem i to u minut do 12...

U svakom slucaju maler :(
Bez 3D Mark rezultata je veoma tesko konkurisati, s obzirom da su se rezultati na kraju bodovali "djuture" sto bi rekli majstori...

U svakom slucaju maler :(
Bez 3D Mark rezultata je veoma tesko konkurisati, s obzirom da su se rezultati na kraju bodovali "djuture" sto bi rekli majstori...

predpostavljao sam da je pukla particija samo rezovi se uvek snimaju na drugu particiju (ne sistemsku) ili jos bolje na eksterni disk.
To su trebali znati ..... Koliko mi rece Dule imali su dve particije

I u slucaju pucanja particije vecinom Boot sektora mogao se disk spojiti na drugi sistem i sa njega pokupiti screenshotovi sa ostecenog diska.
U toku sesije se snimaju vise rezova za "ne daj boze" posebno a velika je vjerovatnoca da je poneki snimljeni rez ostao citav ukoliko su to momci i radili.

BigJoe vidim ja da si ti tu nedostajao kao deda mraz za novu godinu :(

Poslednja izmena:
I ima li negde tabela sa postignutim skorovima po timovima?

Jel zatvaramo granice il' sta? :p

Salim se malo...zaista mi je zao sto je ovako ispalo, mislim da bi mi manje bilo krivo da je otisao procesor nego glupa particija. U svakom slucaju, bili ste tamo, bicete nadam se i sledece godine, a vrhunski rezultati tada sigurno nece izostati! :whip:

Ja sam mislio da je crkao disk pre nego shto su izvrteli testove :wall: bilo kako bilo mogli su im pustiti da izvuku rezultate sa diska, kad su vec odradili testove.....

Devedeseti minut je istekao, sudija svira kraj...pravila zato i postoje

Ajde nemorate cekati godinu dana za sledeci nastup jednog domaceg "srpskog" overclockera. Moram se malo sad reklamirat :)

Pratite forum 25-26 Oktombra cica nastupa na AOCM2 (njemacko OC takmicenje) prijavio sam se za najbrzi Aquamark run pod tecnim azotom.

Cilj je najbolji score u nemackoj i obaranje rekorda koje drze No_Name i moj drugar joe_cool ..... :) vidicemo koliko ce mo se pribliziti sa mojim cpu'om kingpinu .

Na ovom takmicenju nema ogranicavajucih sredstava donosi se svoj licni sistem dozvoljeno je maksimalno tweakovanje. Jedino se broji rez !

Cica ce predstaviti OC-zajednici novu spravicu koja ce kao i poneke moje softwarske alatke olaksati znatno overclocking.
Samo cu vam reci jednu stvar bicu u stanju sam da kontrolisem 4 (i pisanim slovima cetiri) LN2 pota.

Samo pssst to je jos uvijek top secret :)

E da nije u pitanju nikakva mutacija jos uvek imam samo dve ruke :)

Poslednja izmena:
Ajde nemorate cekati godinu dana za sledeci nastup jednog domaceg "srpskog" overclockera. Moram se malo sad reklamirat :)

Pratite forum 25-26 Oktombra cica nastupa na AOCM2 (njemacko OC takmicenje) prijavio sam se za najbrzi Aquamark run pod tecnim azotom.

Cilj je najbolji score u nemackoj i obaranje rekorda koje drze No_Name i moj drugar joe_cool ..... :) vidicemo koliko ce mo se pribliziti sa mojim cpu'om kingpinu .

Na ovom takmicenju nema ogranicavajucih sredstava donosi se svoj licni sistem dozvoljeno je maksimalno tweakovanje. Jedino se broji rez !

Cica ce predstaviti OC-zajednici novu spravicu koja ce kao i poneke moje softwarske alatke olaksati znatno overclocking.
Samo cu vam reci jednu stvar bicu u stanju sam da kontrolisem 4 (i pisanim slovima cetiri) LN2 pota.

:D

Evo onda da ti top secret pozelim da budesh shto bolji (prvi) i da te pored znanja prati i sreca jer se malopre pokazalo da znanje nazalot samo nije dovoljno :wave:

Svaka ti cast majstore!

:D

Evo onda da ti top secret pozelim da budesh shto bolji (prvi) i da te pored znanja prati i sreca jer se malopre pokazalo da znanje nazalot samo nije dovoljno :wave:

hvala , sreca prati hrabre ....
Ma dzabe ti je i sreca kad dobijes bulja HW kao sto su marko i dule mislim da su imali najlosiju plocu u okruzenju cenim da sam i ja bio sa njima zajedno ili bilo ko drugi sa srpske oc scene da nebi izvukli bolji rez.
Kad ima ploca fsb wall onda tu nepomaze ni sreca , priznajem ovo sa particijom tu je malkice sreca zakazala mada cica ima resenje za takve probleme

Poslednja izmena:

Srecno ;) Uuu sad si mi zagolicao mastu, kako da se izvede kontrola 4 pota :D Aj, da su DI al LN2 :D

Vrh Dno