Šta je novo?

Telekom ili Sezam?

dzidza_bidza

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2005
Poena
375
Trenutno sam na Sezamu,ali dobio sam drugi broj kuci i sada trebam da prebacim ADSL na taj drugi broj, da po vasem misljenju da li da ostanem na Sezamu ili da uzmem Telekom? Nemam nekih vecih primedbi na Sezam,ali ono cisto da pitam sta vi mislite?
Inace sam korisnik 1024/128 Kb/s paketa koji je doduse i jeftiniji kod Telekoma za nekih 360din,ni to nije zanemarljiva stavka.

Pa ako ces da eksperimentises uzmi Telekom, ako si, kao sto kazes, zadovoljan Sezamom odna idi kod njih. Manje vise to je sve isto, razlike su u ceni i u podrsci koju dobijas.

Ja koristim taj paket kod Telekoma i generalno sam zadovoljan. Od novembra prosle godine uhvatio sam samo 2 puta da nije radio po sat ili 2. Imao sam, takođe, jedno 2 puta slucaj da su mi pingovi na COD4 bili neprihvatljivi (na serverima gde su inače ok) bez nekog vidljivog razloga, ali možda je bilo do x-fire ili sta ti ja znam, a bilo je to uveče pa je opterećenje verovatno bilo na max. Sve u svemu ništa strašno.
DL ide oko 110-115 ....
Podrška je stvarno rudimentalna ali kao postoji nešto i rešili su mi neki problem sa mailom @nadlanu....

Bolje uzmi PTT, ne trebas da potpises ugovor na godinu dana kao kod Telekoma, nemaju nikakvog filtriranja i radi dobro a cene su im jos bolje jer sto si duze kod njih imas veci popust:

1024 Kbps/128Kbps

prva 3 meseca 2.100 din
4-6 meseci(10%) 1.890 din
7-12 meseci(15%) 1.785 din
preko 12 meseci(20%) 1.680 din

LINK

PS. ne zaboravi da trazis od Sezama migracioni kod kada raskines ugovor, da bi mogao da predjes kod drugog bez cekanja.

Poslednja izmena:
Ako nesto radi ne menjaj,to je barem moj moto......:)

Problem je sto radi ali skupo, pa zato pita da li postoji povoljnija varijanta.

Nazad
Vrh Dno