Šta je novo?

Slim 120mm fan

• Začetnik teme Začetnik teme Diablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Diablo

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2003
Poena
650
Vidim po netu da postoje 120x20mm ventilatori, a tih 5mm manja debljina bi mi tako dobro dosla... Moze li kod nas nekako da se dodje do njih?

Pogledaj u Radio Klubu ili slicnim radnjama, imaju poveci izbor ventilatora, i mislim da bash imaju te "slim" kako ih ti zoves (inace, postoje i tanji 😉).
Jedini problem je sto su to obicni dvozicni ventilatori (crvena/crna zica), pa moras da pravis Molex od njih 🙁

Nema u radio klubu, imaju samo deblji, 38mm.:d

Ja nisam to vidjao kod nas, mada sam skorije trazio jer sam ima nesto u planu, zbog Anteca 182...

Ali ima u ino toga... 120mm a tanji i to sa ok protokom i cenom, ispod 6e mislim, a i tihi su.

Uh, Yate Loon, vrh ventovi.🙂

Cuo sam da ih sluzi dobra reputacija, medjutim ja se nisam bas proslavio sa njima... Naime, ovo napajanje sto imam je stiglo sa jednim Yate Loon-om, ali je vent bas bucan pa je letio napolje istog momenta... Sada je unutra Xilence 12-ka, necujna! Sta znam, mozda imaju dobar air flow, ali je buka, buka...

Zar nisu isto sto i Chieftec fanovi. :trust:

Cuo sam da ih sluzi dobra reputacija, medjutim ja se nisam bas proslavio sa njima... Naime, ovo napajanje sto imam je stiglo sa jednim Yate Loon-om, ali je vent bas bucan pa je letio napolje istog momenta... Sada je unutra Xilence 12-ka, necujna! Sta znam, mozda imaju dobar air flow, ali je buka, buka...
Tu je problem shto je Chieftec nema kontrolu obrtaja, a josh su verovatno uzeli neki osrednji Yate Loon, tj neki koji ima poveliki max RPM.😉
Zar nisu isto sto i Chieftec fanovi. :trust:
Ne. Otkud ti to? :trust: Mada mozda ima nekih Chieftec ventova koji su ustvari Yate Loon.

Poslednja izmena:
Ne. Otkud ti to? :trust: Mada mozda ima nekih Chieftec ventova koji su ustvari Yate Loon.

ja sam isto chuo da su svi chieftec-ovi fanovi yate loon chak kada sam otvaro 2 chiefteca unutra sam nashao yate loon fanove od 0.35a ali su na 5v kada se prebace na 12v chuju se kao avioni 🙂

U ovom mom napajanju je bio Yate Loon koji se cuo bas onako nezgodno, samo hujanje vazduha je bilo bas iritirajuce, pa je zato letio napolje! I koliko ja znam, Chieftec u svoja napajanja ubacuje Yate Loon ventove!

ja sam isto chuo da su svi chieftec-ovi fanovi yate loon chak kada sam otvaro 2 chiefteca unutra sam nashao yate loon fanove od 0.35a ali su na 5v kada se prebace na 12v chuju se kao avioni 🙂

U ovom mom napajanju je bio Yate Loon koji se cuo bas onako nezgodno, samo hujanje vazduha je bilo bas iritirajuce, pa je zato letio napolje! I koliko ja znam, Chieftec u svoja napajanja ubacuje Yate Loon ventove!
Da, Yate Loon je veliki OEM proizvodjac ventova, ima njih svuda.Bash zato shto su veliki proizvodjac imaju svakakvih ventova, moguce da su ti Chieftec neki loshiji, ili sa velikim max RPM.

Da, Yate Loon je veliki OEM proizvodjac ventova, ima njih svuda.Bash zato shto su veliki proizvodjac imaju svakakvih ventova, moguce da su ti Chieftec neki loshiji, ili sa velikim max RPM.

Ma samo napajanje je krivo jer uopste nema kontrolu obrtaja, stalno n istom vrti, a i vent je losiji sigurno!

Nabavio sam neko Fujitcu-Siemens kuciste i rekoh malo da ga seckam ali mi je za to sto hocu potreban neki (bilo koji) 120mm slim ventilator. Ako neko zna radnju u kojoj ima da se kupi neka javi. Pretraga poznatih webshopova nije dala rezultate tj. niko ih nema.

Edit: Vidim da Scythe ima najvise modela pa moze i njihov uvoznik na PM.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno