Uh, Yate Loon, vrh ventovi.🙂
Tu je problem shto je Chieftec nema kontrolu obrtaja, a josh su verovatno uzeli neki osrednji Yate Loon, tj neki koji ima poveliki max RPM.😉Cuo sam da ih sluzi dobra reputacija, medjutim ja se nisam bas proslavio sa njima... Naime, ovo napajanje sto imam je stiglo sa jednim Yate Loon-om, ali je vent bas bucan pa je letio napolje istog momenta... Sada je unutra Xilence 12-ka, necujna! Sta znam, mozda imaju dobar air flow, ali je buka, buka...
Ne. Otkud ti to? :trust: Mada mozda ima nekih Chieftec ventova koji su ustvari Yate Loon.Zar nisu isto sto i Chieftec fanovi. :trust:
Ne. Otkud ti to? :trust: Mada mozda ima nekih Chieftec ventova koji su ustvari Yate Loon.
ja sam isto chuo da su svi chieftec-ovi fanovi yate loon chak kada sam otvaro 2 chiefteca unutra sam nashao yate loon fanove od 0.35a ali su na 5v kada se prebace na 12v chuju se kao avioni 🙂
Da, Yate Loon je veliki OEM proizvodjac ventova, ima njih svuda.Bash zato shto su veliki proizvodjac imaju svakakvih ventova, moguce da su ti Chieftec neki loshiji, ili sa velikim max RPM.U ovom mom napajanju je bio Yate Loon koji se cuo bas onako nezgodno, samo hujanje vazduha je bilo bas iritirajuce, pa je zato letio napolje! I koliko ja znam, Chieftec u svoja napajanja ubacuje Yate Loon ventove!
Da, Yate Loon je veliki OEM proizvodjac ventova, ima njih svuda.Bash zato shto su veliki proizvodjac imaju svakakvih ventova, moguce da su ti Chieftec neki loshiji, ili sa velikim max RPM.
Ne. Otkud ti to? :trust: Mada mozda ima nekih Chieftec ventova koji su ustvari Yate Loon.
Ima i 140x140x20mm verzija u inostranstvu...
http://www.aerocool.com.tw/accessory/silverlightning/silverlightning-spec.htm
Ako neko nađe ove 120x20 ili 140x20 ventove kod nas, neka odmah viče...
Kod nas je veća verovatnoća da će onaj ko nadje kupi "ceo lager" nego što će stići da javi.
Inače 12-ca je 25mm a ne 20....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari