Problem je, izmedju ostalog, sto je dolar ojacao u odnosu na evro i to ne bas malo... Ako ostane ovako, moze se ocekivati da i ostale cene odu malo gore...
Upravo tako. Cene komponenti su skocile u nabavci za par eura, tiho i neopazeno, ali...
Zar nije u pitanju dual core, a ne core 2 duo?![]()
kako moze da bude u istom odnosu ako jedno raste a drugo pada :trust: za isti odnos ili oboje rastu ili oboje opadaju!tj kad dolar skoci evro padne u odnosu na dinar i sve je opet u istom odnosu.
E5200 je derivat C2D arhikteture u 45 nm procesu, kodnog imena PenrynNe padaj na mokre snove AMD marketinga
:wave:
U prevodu to znaci sta (jeste ili nije core2duo)???
P.S. Nisam bas upucen u intela posto sam vise godina na amd-u, ali sam imao nameru da narednih dana zamenim ovaj moj x2 za intela pa bih mogao i za ovaj procesor iz teme pa me interesuje konkretno - jel c2d or not c2d ;-)![]()
P.S. Nisam bas upucen u intela posto sam vise godina na amd-u, ali sam imao nameru da narednih dana zamenim ovaj moj x2 za intela pa bih mogao i za ovaj procesor iz teme pa me interesuje konkretno - jel c2d or not c2d ;-)![]()
Ovaj novi kurs dollara prema evru ne bi trebalo da ima nikakve veze buduci da NBS pegla kurs dinara prema evru tj kad dolar skoci evro padne u odnosu na dinar i sve je opet u istom odnosu.
Ovo primedujem kao neko cija je ustedjevina uglavnom u US$.
Intel Pentium Dual Core E5200, tacnije !!!
Tacnije Intel® Pentium® dual-core... :smash:
Sta god da je dual core, iliti core2duo, ako se ne primecuju razlike zar je vaznoSamo sto je cache osakacen
U odnosu na Pentium Dual Core E2000 seriju, serija E5000 ima 2 MB L2 kesh memorije i magistralu na 1066 MHz.
Serija E2000 ima 1 MB L2 kesha i FSB na 800 MHz.
A koja mu je potrosnja struje mereno u vatima(w)? -bio bi pozeljan sto precizniji odgovor (tipa, pise na kutiji i sl![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari