Šta je novo?

Pravi S.T.A.L.K.E.R.

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
515
http://www.webpark.ru/comments.php?id=35729

stalker_04.jpg

stalker_13.jpg

stalker_14.jpg

E ovo je dozivljaj :)

A gde je tu radijacija? :)

Pa, igraju se u okolini sarkofaga. (sto je jos jedan pokazatelj da je radijacija overrated :D)
Simpaticno, dosta je bilo igraria sa tablom i kockicama, ili gejackog kospleja mejd in japan.Ovo je zakon :D

Kraljevi!:D

Evo ga i Snork.:)

stalker_26.jpg

stalker_29.jpg

7.jpg

Hahahhaha, loodnica. :d

bruka dobro :)

jeli to prava municija :trust:

stalker_37.jpg

:)

Realno glupo bolje da su otisli i sa klincima igrali se rata a ovako je jadno

Ili ako bas hoce da se uzive imaju par ratista u svetu na izboru pa kako kome koja klima odgovara.

Realno glupo bolje da su otisli i sa klincima igrali se rata a ovako je jadno

Glupo? Ovakvu glupost bih i ja rado napravio. To ti je igra, i to jako zabavna. A ovako nesto se radi i u vojsci.

Ako su stvarno u zoni povetjane radijacije, onda nek' im je sa sretjom, za bolje i nisu:-devil-:

Pa nije vise tamo radijacija takva da je opasna po coveka. Radijacija je velika samo u bas bliskoj zoni oko sarkofaga, ali u globalu, ono sto je po coveka bitno, radijacije nema vise u vazduhu, sto je jako bitno, jer je ne udises.

Na ogromnom delu te teritorije radijacija je nista veca nego u centru npr. Beograda.
Chak ste izlozeni vecoj radijaciji kada ste u Avionu, nego po chernobilskoj teritoriji.

Ono sto je drugachije naspram opet, npr. Beograda je da je zemlja i celokupni zivi svet upio tu radijaciju, te se moze videti ogromna razlika u radijaciji. Na primer, kada stavite gajgerov brojac na asfalt, dobicete normalno ocitavanje, ali chim postavite brojac na zemlju pored puta, ili travu brojac skace.

Tamo raste i voce, jabuke itd. ali ne dao vam bog da ih probate.

Uostalom ako vas zanima tematika STALKER-a, Chernobyl-a, Pripyat-a, katastrofe i sadasnje situacije postoji sjajan sajt, kojim sam se ja licno odusevio, i koji sam prochitao do poslednje napisane rechi.
Na ovom sajtu ce te izmedju ostalog videti i gomilu lokacija koje ce te prepoznati ili povezati sa igrama poput STALKER i COD4.

POSETITE OBAVEZNO

>>>>> Chernobyl <<<<<

:wave:​

Poslednja izmena:
mnogo dobar sajt

Odusevljen sam pricom, a i mnogo sam saznao o Cernobilju. Extra uradjeno.

odlican sajt, sledeci korak je filmic :)

Postoji turisticka organizacija koja organizuje posetu tom delu sveta ali niko nije hteo da ide samnom :)

Danas citam u Blicu da je tamo u poslednjh par dana pristigla nekolicina Srba, tj. drzavljana Srbije. Sve sami Stalkerovci, otisli da se malo igraju:)

Poslednja izmena:
Svaka chast za sajt!

Choveche, pa prepoznajem prizore is STALKER-a. Jasno se vidi koliko su kreatori igre verodostojno preneli atmosferu i izgled svega u igru. Uh... Svaka chast!

Choveche, pa prepoznajem prizore is STALKER-a. Jasno se vidi koliko su kreatori igre verodostojno preneli atmosferu i izgled svega u igru. Uh... Svaka chast!

Zamisli kako je bilo nama koji smo bili upoznati sa stvarima u Černobilju, Pripjatu... Kada sam prvi put video trejler i one kadrove sa karuselom i bazenom bilo je :hair:

Poslednja izmena:
Pa nije vise tamo radijacija takva da je opasna po coveka. Radijacija je velika samo u bas bliskoj zoni oko sarkofaga, ali u globalu, ono sto je po coveka bitno, radijacije nema vise u vazduhu, sto je jako bitno, jer je ne udises.

Na ogromnom delu te teritorije radijacija je nista veca nego u centru npr. Beograda.
Chak ste izlozeni vecoj radijaciji kada ste u Avionu, nego po chernobilskoj teritoriji.

Ono sto je drugachije naspram opet, npr. Beograda je da je zemlja i celokupni zivi svet upio tu radijaciju, te se moze videti ogromna razlika u radijaciji. Na primer, kada stavite gajgerov brojac na asfalt, dobicete normalno ocitavanje, ali chim postavite brojac na zemlju pored puta, ili travu brojac skace.

Tamo raste i voce, jabuke itd. ali ne dao vam bog da ih probate.

Uostalom ako vas zanima tematika STALKER-a, Chernobyl-a, Pripyat-a, katastrofe i sadasnje situacije postoji sjajan sajt, kojim sam se ja licno odusevio, i koji sam prochitao do poslednje napisane rechi.
Na ovom sajtu ce te izmedju ostalog videti i gomilu lokacija koje ce te prepoznati ili povezati sa igrama poput STALKER i COD4.

POSETITE OBAVEZNO

>>>>> Chernobyl <<<<<

:wave:​

Sorry shto dizem staru temu ali link je fantastichan. Prochitao sam ga odmah kad si ga postavio i opet juche kad sam se smarao na poslu :)

Jel moze neko da mi preporuchi neki dokumentarac o chernobyl-u ??

I moracu konachno da odigram STALKER-a poshto kad sam ga nabavio imao sam 7600GS i igra je uzasno radila pa je nisam odigrao a posle sam je zaboravio.

:wave:

Ja ti preporucujem da odgledas film Stalker (1979) od Tarkovskog.
Cisto malo da ti zagolica mastu, film je malo tezak, neki bi rekli dosadan, ja bih rekao filozofski, postoji Stalker koji vodi ljude u zonu.
Ono sto je zanimljivo je da je film snimljen, vec napisah gore, 1979, a katastrofa u Chernobylu se desila 1986, a imas osecaj kao da je hronoliski obrnut redosled, veoma uvrnuto :).

Od dokumentarnih filmova imas: Disaster At Chernobyl (dobar je), Chernobyl Heart (nisam gledao),...
http://www.imdb.com/find?s=all&q=chernobyl&x=0&y=0

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno