Šta je novo?

Lepljiva traka

csozsop

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2008
Poena
349
Zna li neko gde moze da se kupi ona lepljiva traka ili sta vec - ( sa obe strane lepljiva) kojom se lepe bakarni hladnjaci na memorije grafickih kartica!:wall::wall:

Da li mislis mozda na ovo ?

akasatt1280_case.jpg
akasatt1280_full.jpg

posto je to?

i ja trazio al ne nadjoh...ima li to negde? (kod nas naravno)

Poslednja izmena:
Ja sam kupio u Metrou prosle godine, Bison... Video sam skoro da je ima u novosadskom Metrou

A jel ima da se uzmu negde lepljive "trake" ( isto u koloru ) ali samo sa jedne strane ? nesto isto kao ovo samo da je lepljiva sa samo jedne strane ?

Poslednja izmena:
znam znam :)

velicina je 80x80mm (a cenu ne bih da kazem, neka djolez napise)

Ja sam video te termalne padove u Gigatronovom cenovniku.

Da li mislis mozda na ovo ?

akasatt1280_case.jpg
akasatt1280_full.jpg
Da li akasa thermal adhesive tape može da se koristi umesto onih gnjecavih jastučića na referentnom kuleru od 8800gt? Pretpostavljam da je lepljiva sa obe strane, pa kad bi se to zalepilo bio bi problem ponovo skidati kuler. Ima li kakva verzija toga lepjiva samo sa jedne strane ili postoji mogućnost da se lepilo nekako skine sa jedne strane?

Da li akasa thermal adhesive tape može da se koristi umesto onih gnjecavih jastučića na referentnom kuleru od 8800gt? Pretpostavljam da je lepljiva sa obe strane, pa kad bi se to zalepilo bio bi problem ponovo skidati kuler. Ima li kakva verzija toga lepjiva samo sa jedne strane ili postoji mogućnost da se lepilo nekako skine sa jedne strane?

i mene ovo zanima.

Pise lepo na pakovanju strong bonding & double-sided,jednom zalepljeno tesko se skida,ali skida se i ne moze da se upotrebi ponovo.Ima sundjerastu strukturu (odredjena visina),moze npr. prilikom postavljanja da se skine zastitna celuloidna folija samo s jedne strane i tako nije lepljiva sa druge.Ne znam za bilo kakve verzije.

i gde ima ove trake (ja je ne videh u metrou)?

Izvinjavam se sto dizem temu iz mrtvih, al' bas mi je potrebna ova lepljiva traka (upravo sam cuo zvuk otpadanja heatsinka sa VRM sekcije graficke karte). Da li neko zna gde ima da se kupi?

P.S. Zvao gigatron - nema; pitao druga koji radi u pakomu - nema; zvao BH - nema (lik sto radi u BH me uputio na kelco); zvao kelco - nema.

akasa thermal tape je u kolutu? ili neka druga obicna dvostrana samolepljiva traka

Ukoliko ne pronađete termoprovodni duplofan, google nudi (moguća) rješenja:
make thermal adhesive

ne znam koja je znam da pise industriska, sluzi za lepljenje svega i svacega, nalazi se na rafu kod alata ili posle sa lepkovima

Mozda previse zakeram, al' treba mi lepljiva traka koja ima nekakvu termalnu provodljivost. Nije mi cilj da mi zalepljeni heatsinkovi sluze za ukras.

ja sam je kupovao preko ebay-a.
komplikovano, ali pretpostavljao sam da nema kod nas.

Nazad
Vrh Dno