Šta je novo?

10 hitova do kraja 2008.

• Začetnik teme Začetnik teme Zduman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
starcraft2 nece izaci do kraja godine verovali ili ne. Jos nisu ni blizu kraja. U junu ove godine nisu zavrsili ni trecinu single player kampanje. Igra se ocekuje verovatno pocetkom drugog kvartala sledece godine.

Novi Red Alert mi se ne svidja iskreno. Deluje mi nekako suvise dechije, kao igrachkice.

Najvise ocekujem od COD5 (fala bogu vracaju se temi drugog svetskog rata), i crysis novi.

A project origin ste zaboravili? 😀 (nastavak F.E.A.R.) Cudi me da to niko nije spomenuo, mozda i najischekivaniji FPS ove godine. E to tek jedva cekam 😀

http://www.youtube.com/watch?v=1I3DHX6Zxh4

Poslednja izmena:
Chekaj ti hoces da kazesh da GTA nece biti hit? Sve te igre shto si nabojao ce biti hitovi jer imaju veliku publiku. Mene realno ne zanimaju COD i PP, al znam ljude koji ce ih jedva dochekati. To je po meni hit. :wave:

Ima i Seka Aleksić veliku publiku pa ne mogu da kažem ništa lepo o njoj.

Ima i Seka Aleksić veliku publiku pa ne mogu da kažem ništa lepo o njoj.

Pa ne mogu ni ja, ali o5 ne mogu da osporim popularnost dotichne, to shto je ti i ja ne volim ne znachi da je niko ne voli i da neka njena pesma nece biti hit. Tako je i ovde, tebi se mozda ne svidja GTA, ali ja iskreno jedva chekam da izadje. Josh vishe ne mogu da dochekam izlazak Mafie 2 :wave:

Kakav crni Starcraft 2, ako se to pojavi do kraja 2009. godine ima da pevamo.

Steta sto SC2 i RA3 izlaze u isto vreme,cekali su 10 godina i sad istovremeno izbacuju. Pogotovu sto me gameplay red alerta sada vise podseca na star craftov, pa ce verovatno biti konkurencije medju njima..
Al moracu nekako da ih uguram u raspored...🙂

Poslednja izmena:
Steta sto SC2 i RA3 izlaze u isto vreme,cekali su 10 godina i sad istovremeno izbacuju. Pogotovu sto me gameplay red alerta sada vise podseca na star craftov, pa ce verovatno biti konkurencije medju njima..
Al moracu nekako da ih uguram u raspored...🙂

Kako izlaze u isto vreme? Red Alert 3 izlazi u novembru-decembru, a Starcraft 2 ko zna kada, a sigurno ne pre polovine sledeće godine.

Fallout 2 - Best Game Ever realno
Ra 2 - po meni najbolja igra ikada
Starcraft nikad nisam voleo warcraft mi je uvek bio bolji

Starcraft nikad nisam voleo warcraft mi je uvek bio bolji

Na kolac, na kolac!!! :d:d:d
Nishta igratjemo se sa tenkovima i artiljerijom dok se Zeratul & co. ne vrate na ekrane u novoj izvedbi.
Ako bi mogli Diabla da zavrshe pre nego ljudi nastane Mars i Veneru to bi bilo jako lepo...:smoke:

Project Origin..Jedva cekam...,)

EEE, na koliko igara je zaboravljeno.

A Bionic Commando.... A Mirror's Edge (ovo ce da razbija)....

Ne treba zaboraviti ni novi NFS, sve izgleda prilicno optimisticki, MW se moze ponoviti.😉

Mislim da je ovo najpotpunija lista:

Bionic Commando
Bionic Commando Rearmed
Call of Duty 5: World at War
Command & Conquer: Red Alert 3
Cryostasis: Sleep of Reason
Crysis Warhead
Fallout 3
Far Cry 2
Grand Theft Auto 4
Left 4 Dead
Mirror's Edge