Šta je novo?

Gde da kupim HP 1020?

nijelos

Čuven
Učlanjen(a)
02.09.2004
Poena
645
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7700
Matična ploča
MSI MAG B650 Tomahawk WiFi (MS-7D75)
RAM
32GB (2x 16GB 6000Mhz)
GPU
Radeon Saphire 7700XT
Storage
1TB Samsung 990 Pro M.2
Zvuk
Edifier R1700BT
PSU
Seasonic GX-850 ATX 3.0
Kućište
Be Quiet! Pure Base 600 Orange
Monitor
LG 49WL95CP-W
Miš & tastatura
MX Keys & MX Master 3
Laptop
MBP 16'' 2019
Tablet
Xiaomi Pad 6
Mobilni telefon
Pixel 6 Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dakle, gde moze da se kupi ovaj laserski stampac po najjeftinijoj ceni, ja sam nasao ima na pakomovom sajtu pise za 7200 dinara, da li neko zna da li ima negde jeftinije??
Pozdrav i hvala.

Da li zna neko mozda koji su laserski stampaci trenutno na akciji u metrou??
hvala unapred !!!

OK, HVALA, zvacu te brojeve pa cu videti, ali samsung ne zelim da kupim sigurno, ima moj drug i nisam bas zadovoljan stampom. Mozda bih uzeo canon blp2900 mada mi je glupo sto cu mozda ovo reci, ali smeta mi to sto nema brojanje stranica, plus prica se ovde da su los softver i drajveri, tako da cu ipak da probam sa HP 1018 ili 1020.

Hvala vam na odgovorima,
i zeleo bih da vas pitam jos nesto(mozda glupo pitanje),a to je: Da li ovi stampaci imaju mrezni interfejs(jer bih ga delio sa drugim stampacem, ili mogu da ga delim prosto preko mreze, posto sam umrezen sa drugim kompom)??

hvala bolle, i mislio sam tako da uradim!
@isnogood: samo si taj samsung video u metrou na akciji?

Ako ti je za utehu taj Canon LBP2900 koristi iste tonere kao i HP 1018/1020.

da, znam naravno, zvao sam za hp 1020 ili 1018 sa itsveta svuda i nigde nema, jedino u tehnomaniji ima za 8000dinara, i to na netu.
Ipak se mozda i odlucim za lbp2900, kad nigde nema 1020 a on mi je favorit no.1 !!!!

pa ovaj za 4500 din je greota ne uzeti samsung 2010, mada ja kucji imam 1018 i vijam 1020 poshto mi treba kao "javni shtampach" pa mi je bitan broj stranica.

ma najverovatnije cu uzeti lbp2900 kosta 6500 kod 1020 sam nasao samo u tehnomaniji i kosta 8000dinara.
a u tog samsunga ne mogu da stavim 2612a kertridz a imam jedan vec, tako da ce biti taj u rezervi kad kupim 2900lbp!!!
Jedino sto ne bih uzimao canona je zato sto kazete da ima nekih problema sa softverom i nema taj brojac stranica koji i na kraju nije toliko bitan, nego sam ja umislio da je to sad mnogo bitna stvar...

Sto se tice softvera za 32-bit Win XP za 2900LBP nisam nikada imao problema.
Cini mi se da su problemi vezani za 64-bitne verzije OS ( XP,Vista ).

Prosli put kad sam bio u metrou video sam 1018. Pre otprilike, dve nedelje. Mozda imaju jos uvek?

ok, hvala momci, mislim da cu sutra pazariti vec canona za 6500, posto 1020 kosta 'iljadu i po dinara vise.
A da ne otvaram nov topic od druga 'edno pitanje: Jel ima neki stampac sa mreznim interfejsom da koristi isti kertridz 2612a, ili ako nema s tim kertridzom, onda koji ima a da je jeftin??
Hvala i sorry za mali off!

ma video sam i ja samsunga, koji uopste, ali uoste nije u opticaju, planiram da uzmem hp1020 ili lbp2900, ali posto nema 1020 po povoljnoj ceni onda cu uzeti lbp2900 koji kosta oko 6500dinara u paukovoj kuci(ako neko zna gde ima jeftinije, moze PM).

Gracijas 🙂

btw. u metrou nema vise hp 1018, vecsamo neki multifunkcionalni uredjaji, barem tako sam ja video u njihovom katalogu sa neta!!!

ima samo 1005 od HP obichnih...ali ima 2010 za 3500din...pa za te pare kupish pa bacish kada crkne toner 🙂

true that 😀

1018 je sada 1005, a 1020 je 1006. sto ce reci da su i 1018 i 1020 EOL, a ovi 05 i 06 su im naslednici. Ako uspes negde da nadjes to su eventualno neke stare zalihe.

Pa nije to mleko da se pokvari 🙂 Ko nadje neka uzima i neka javi gde i poshto je uzeo?
NS ?

tako je, neka se javi, mada sam se odlucio da kupim za canona zbog cene tj. ponude. tako da cu u narednih desetak dana kupiti canona, osim ako ne iskrsne neko na ovom forumu i ukaze nam na neku povoljniju cenu za hp 1020.
btw koliko kosta nov originalni toner za ove stampace(2612a) ??
Pozdrav

Što se canon lbp2900 tiče, ne znam o kakvim problemima sa drajverima je reč, niti zbog čega mu je loš softver, ali imam dotični štampač već 2 godine, i mogu samo reči hvale da uputim na njegov račun. U pitanju je jedna robusna životinja. 😀
A brojanje odštampanih stranica je po meni prilično nebitna stavka...

poz

markoni, nije problem sa instalacijom drajvera, već je sam GUI toliko glup da ljudi koji su nekada radili na HP-u mogu samo da kukaju. Naravno, kada jednom podesiš, u proseku, nema potrebe više da se dira (nije to inkjet, pa da imaš 5 različitih profila štampe).

Dakle, nije ništa loše/problematično, samo je neintuitivnu u odnosu na ostale proizvođače.

ko kad predjes s Nokie na Sony Ericsson, ubistvo 🙂

Dobro, nije baš tako drastično :d

Ovo jednom namestiš i ne misliš.

Pa to može da kaže samo neko ko nije isprobao i HP i Canon-a!
U firmi sam imao HP 1018, 1020 štampače, kod kuće lbp2900. Zaista ne znam zbog čega predstavlja problem posvetiti 2-3 minuta podešavanjima, i onda, kao što reče PJ, zaboraviš na to. Iskreno, ne smatram da HP ima nešto revolucionarno intuitivniji GUI u odnosu na HP, ali dobro.
U svakom slučaju, lbp2900 je izuzetan štampač, a sudeći po komentarima i kritikama, u odnosu na ove nove HP štampače definitivno predstavlja bolju kupovinu!

u to niko ne sumnja, nazalost po HP-u

Nazad
Vrh Dno