Šta je novo?

Zamena za eurolink

Rapture

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2008
Poena
485
Pocetkom godine sam kupio ceo komp u doticnoj firmi ,koja je nazalost otisla u vetar,a posto sam kupac iz kragujevca da li biste mogli da mi preporucite neku drugu(zivu) firmu koja je slicna po kavalitetu usluge i sto pristupacnijoj ceni , i da vrsi isporuku putem city-express-a. :wall:

I od mene sve pohvale za Atom...

I ja sam dosta komponenti nabavio u Atom Computers.
Sve pohvale

Au, ala nahvaliste JoKu, treba sve da vas časti sa xtra popustom na komponente🙂
Šalim se, takođe mogu da kažem sve ok vezano za Atom, korektne cene i još korektniji vlasnik.
Pozz

Jeste... Marko JOKAnović..... nikad nisam imao problema kod njega.

OC House - novi prodajni objekat koji je stavio akcenat na prodaju komponenti za entuzijaste (radnja je pre neki dan krenula sa prodajom).

Poslednja izmena:
vidim kako je krenuo Gigatron ce zavrsiti u dogledno vreme kao eurolink. Znaci pretrpani su lagerom koju doduse sada jos i ide nekako ali cene su im preniske i po meni neodrzive na duzi period. To u sustini nama odgovara i treba da se koristi pa posle kad bude frka neka im je bog u pomoci

pored Joke preporuka i za

www.lbc.rs

Samo se prijavi za dilera na sajtu (dobijes user/password i stizu ti najnoviji cenovnici na mail) i dobices cene sa popustom.

Poslednja izmena:
vidim kako je krenuo Gigatron ce zavrsiti u dogledno vreme kao eurolink. Znaci pretrpani su lagerom koju doduse sada jos i ide nekako ali cene su im preniske i po meni neodrzive na duzi period. To u sustini nama odgovara i treba da se koristi pa posle kad bude frka neka im je bog u pomoci

Ne brini se ti za Gigatron....

Ko drzi OC House?

Ne brini se ti za Gigatron....
Potpisujem...Preziveli su oni i teze i gore stvari i prilicno su dugo u ovom poslu a kolko sam video po Radnji na B.Brdu,ne ide im uopste lose,buduci da ih znam od pocetka i da je moj brat dobar sa Mikicom,zivece oni dugo

I od mene svaka preporuka za Atom ! A naravno i za Imtel...kod njih sam ipak najviše stvari kupio 🙂

Cccc

Nekima je ovde stvarno tesko udovoljiti.Ne valja kad nemas robu na lageru,ne valja kad je imas.Gigatron je firma koja se finansira iz zdravog kapitala od samog svog pocetka i malo je ne primereno vrsiti ovakva poredjenja.Da nas makar malo poznajes ne bi ti palo na pamet da napises ovako nesto.

atom, imtel ... to su imena koja su jako dugo na ovom trzistu. Trajanje na ovim prostorima je garancija sama za sebe. Gigatron je takodje dobar ali preambiciozan za kadar kojim raspolaze. Da se ne razumem u ono sto hocu da kupim ne bih kupovao kod njih...

Nazad
Vrh Dno