Šta je novo?

OC obichnog 5000+

A ovo je za svaki dan.:beat:

Kakav desktop, lol, covek ima 16 programa za benchmark i bs player, cemu ti sluze ta 3ghz da igras 3d mark? Jesi li barem sva tri dela presao?

Nego da se vratim na temu evo kako meni radi sa boxom za svaki dan

Prilozi

• Untitled - Copy.jpg
    Untitled - Copy.jpg
    213.4 KB · Pregleda: 95
Kakav desktop, lol, covek ima 16 programa za benchmark i bs player, cemu ti sluze ta 3ghz da igras 3d mark? Jesi li barem sva tri dela presao?

Nego da se vratim na temu evo kako meni radi sa boxom za svaki dan

Sve to sluzi svrsi,a to je OC i testiranje komponenti koje OC.Volim sve da istestiram,jer nisam tolerantan na nestabilnosti.Nebitno zasto je na 3ghz,bitno da jeste na 3ghz.
Da li uopste znas sta lol predstavlja,znaci?
Za tvoje pokusaje duhovitosti pronadji drugo mesto i drugog lika,nisam blagonaklon takvim "ostroumnim" komentarima,a mislim da retko ko ovde jeste.POZ:wave:

Sve to sluzi svrsi,a to je OC i testiranje komponenti koje OC.Volim sve da istestiram,jer nisam tolerantan na nestabilnosti.Nebitno zasto je na 3ghz,bitno da jeste na 3ghz.
Da li uopste znas sta lol predstavlja,znaci?
Za tvoje pokusaje duhovitosti pronadji drugo mesto i drugog lika,nisam blagonaklon takvim "ostroumnim" komentarima,a mislim da retko ko ovde jeste.POZ:wave:

Ma ok samo sam hteo reci da raznih likova ima, nekome komp sluzi za igranje nekome za rad a tebi izgleda za vrtenje 3 marka posto nijedan drugi program nemas pa sad ako uzivas u tome lepo je i to zasto da ne ;)

Nabavljaj neki bolji PSU pa javljaj jel pomoglo,bas me zanima.:wave:
P.S I ja mislim da nema veze sa kulerom,vec sa PSU.
napajanje nishta nije pomoglo, granica je negde oko 2.85-2.9 ghz

meh, life's a beach :)

Vrh Dno