Šta je novo?

3650 Silent Magic

• Začetnik teme Začetnik teme cpku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cpku

Čuven
Učlanjen(a)
26.05.2002
Poena
619
da li neko ima iskustva sa ovom grafikom?

...masina trba da bude u sobi u kojoj se ocekuje beba vrlo uskoro 🙂

ja cu moci da ti javim za nekih 5 6sati 🙂 dok je izmuchimo ja i ortak ali je agp verzija

Poslednja izmena:
Kod mene gpu radi na 780 MHz (temp. 60 stepeni) a memorija na 1300 MHz (fabricki je na 1000 odnosno na 500 MHz) a ne na 1600 MHz kao sto pise na ITsvetu.

Asus EAH3650 256MB DDR3

Imam gore navedenu karticu gpu 725/mem 1600 MHz.
Fenomenalna je i ustvari veoma tiha,ja sa riva tunerom kontrolisem brzinu fana.
Izuzetno se klokuje 910/2000 MHz stabilnih i to po ovim vrucinama bez palenja klime.

Imam gore navedenu karticu gpu 725/mem 1600 MHz.
Fenomenalna je i ustvari veoma tiha,ja sa riva tunerom kontrolisem brzinu fana.
Izuzetno se klokuje 910/2000 MHz stabilnih i to po ovim vrucinama bez palenja klime.

...ali na mojoj nema fana 🙂

Da ti nije i napajanje Silent???ako ne uzmi neki kvalitetan low-noise cooler i terace ko luda...😉

Da ti nije i napajanje Silent???ako ne uzmi neki kvalitetan low-noise cooler i terace ko luda...😉

Napajanje nije na zalost Silent, ali je Thermaltake 500w, i vrlo je tiho (veliki ventilator i mali broj obrtaja...)

...sta bi bio low-noise za hraficku? 10cm u precniku ili nesto drugo?

Napajanje nije na zalost Silent, ali je Thermaltake 500w, i vrlo je tiho (veliki ventilator i mali broj obrtaja...)

...sta bi bio low-noise za hraficku? 10cm u precniku ili nesto drugo?

12cm na 5v

U :zgran: ako ti je to tiho, ja imam inace Tt700w, onda slobodno mozes da nakacis i neki aktivni, bice tisi od napajanja.
Imam slicnih problema i planiram da zamenim napajanje za Corsair HX520/620 ili novi Enermax, kad njih cujes(necujes), bice ti jasno. Naravno mora pasivno na procesoru i dve tihe dvanestice na 600 obrtaja. E onda ce ti roljati hardovi i kliktanje misa ce ti biti bucno.

Poslednja izmena:
U :zgran: ako ti je to tiho, ja imam inace Tt700w, onda slobodno mozes da nakacis i neki aktivni, bice tisi od napajanja.
Imam slicnih problema i planiram da zamenim napajanje za Corsair HX520/620 ili novi Enermax, kad njih cujes(necujes), bice ti jasno. Naravno mora pasivno na procesoru i dve tihe dvanestice na 600 obrtaja. E onda ce ti roljati hardovi i kliktanje misa ce ti biti bucno.

Sa hardovima ne znam stacu, ali sam misa zamenio olovkom (wacom graphire) :d

A dobra fora, imam i ja graphire 4, stoji mi u kutiji dve godine nekoristena, zao mi je da je dam za male pare. Neka stoji, mozda zatreba.

...masina trba da bude u sobi u kojoj se ocekuje beba vrlo uskoro 🙂

lol nemoj bebu u sobu gde je komp, ima da navikne na zujanje i da place kad ga ne bude bilo. Evo ni moja devojka nemoze da spava ako komp nije upaljen, navikla na zujanje i nemoze da zaspi ako je tisina. A i nije neki kompjuteras nego eto sta ti je navika.

lol nemoj bebu u sobu gde je komp, ima da navikne na zujanje i da place kad ga ne bude bilo. Evo ni moja devojka nemoze da spava ako komp nije upaljen, navikla na zujanje i nemoze da zaspi ako je tisina. A i nije neki kompjuteras nego eto sta ti je navika.

:zgran:

🙂

Nazad
Vrh Dno