Šta je novo?

Club3D 6600GT problem

• Začetnik teme Začetnik teme daja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

daja

Čuven
Učlanjen(a)
14.11.2005
Poena
619
Pozdrav,
Imao sam Club3D 6600GT AGP od 2005 godine.I sluzila me je odlicno.Kupio sam joj i VIVA Cooler master hladnjak sa Heatpipe-om,da bi je sto bolje overklokovao.I radila je...do pre 3 dana.Sada, windows mogu da podignem samo u Safe modu,i preko celog ekrana imam vertikalne bele linije u grupuma po 4.Dok se butujem,crna povrsina je prekrivena hijeroglifima.Mogu da udjem u bios i tada je situacija sa ekranom slicna kao kada sistem podignem u safe modu.U normal modu XP se ne podize vec beskrajno restartuje posle plavog ekrana.
Molim clana foruma koji ima slicnu graficku( moze i referentnu NVIDIA,jer je ista ) da mi posalje fotografije,sto preciznije,da bi je uporedio sa mojom.
Drugo, komentarisite malo ovaj slucaj, pa se kuckamo.Vrlo je nezgodno da je flashujem,mozda bi pomoglo, jer nista ne vidim na ekranu,sem hijeroglifa.Postoji li nacin da to uradim iz Windows-a koji je u safe modu
Nosio sam graficku kod komsije : isti rezultat kao kod mene.
Stavljao sam svoju staru GF2-jku i ona je radila.
Nista , isprobacu je na mom drugom racunaru gde mi je napajanje od 550W,tokom vikenda-sada nemam vremena.Posao,sta da radim.
Ranije dok sam mnogo cesto radio na hardveru mog racunara,pri sklapanju desavalo se da zaboravim da utaknem onih 5v( ili 12 v) nisam siguran, koje dodatno zahteva ova graficka (kao sto znate) -- ali se WIndows podizao i radio, sve dok ne bih pustio neki 3D naslov kada bi se restartovao.

Ocisti AGP slot... Pa ako obet zaje*ava, otisla je... Isti slucaj sa hijeroglifima sa Jednom GF2...

Pozdrav,
Imao sam Club3D 6600GT AGP od 2005 godine.I sluzila me je odlicno.Kupio sam joj i VIVA Cooler master hladnjak sa Heatpipe-om,da bi je sto bolje overklokovao.I radila je...do pre 3 dana.Sada, windows mogu da podignem samo u Safe modu,i preko celog ekrana imam vertikalne bele linije u grupuma po 4.Dok se butujem,crna povrsina je prekrivena hijeroglifima.Mogu da udjem u bios i tada je situacija sa ekranom slicna kao kada sistem podignem u safe modu.U normal modu XP se ne podize vec beskrajno restartuje posle plavog ekrana.
Molim clana foruma koji ima slicnu graficku( moze i referentnu NVIDIA,jer je ista ) da mi posalje fotografije,sto preciznije,da bi je uporedio sa mojom.
Drugo, komentarisite malo ovaj slucaj, pa se kuckamo.Vrlo je nezgodno da je flashujem,mozda bi pomoglo, jer nista ne vidim na ekranu,sem hijeroglifa.Postoji li nacin da to uradim iz Windows-a koji je u safe modu
Nosio sam graficku kod komsije : isti rezultat kao kod mene.
Stavljao sam svoju staru GF2-jku i ona je radila.
Nista , isprobacu je na mom drugom racunaru gde mi je napajanje od 550W,tokom vikenda-sada nemam vremena.Posao,sta da radim.
Ranije dok sam mnogo cesto radio na hardveru mog racunara,pri sklapanju desavalo se da zaboravim da utaknem onih 5v( ili 12 v) nisam siguran, koje dodatno zahteva ova graficka (kao sto znate) -- ali se WIndows podizao i radio, sve dok ne bih pustio neki 3D naslov kada bi se restartovao.

Slava joj!- dobro je sluzila.

Poslednja izmena:
Ocisti AGP slot... Pa ako obet zaje*ava, otisla je... Isti slucaj sa hijeroglifima sa Jednom GF2...

mislim da je kartica otisla,
ali ako imas nekog iz nekog servisa
odnesi mu karticu i neka ti je preduva,
ja sam tako par komada vratio u zivot,
zanci nafluksas memoriju i duvas kada se sve to zagreje i kada fluks prokljuca
blago ali vrlo blago pomeri jedan coskic memorije da "obnovis" kontakte,
a ako se zesnes i vise je pomeris moraces ponovo da je kuglas sto je u principu i bolje ali je veci zez.

Po tvom misljenju, Kibla , memorija je u pitanju. Mozda je i procesor. Odnecu je u firmi koja se bavi proizvodnjom elek. brojila sa daljinskim ocitavanjem. Oni bas rade te stvari. Ja ipak mislim da je u pitanju neki hladni lem.Jer i ranije ona se isto ponasala ali nakon nekog vremena proradi. Dok se racunar nije gasio, radila je.Ako bi proteklo vise vremena od ponovnog paljenja racunara javljao bi se ovaj problem
U svakom slucaju, Tehn. podrska firme Club3D mi je odgovorila da je graficka otisla u nepovrat i da je najbolje da je zamenim.
Hvala na pomoci.

Mašala. Meni je baš juče riknula moja 8800gt i iste simptome sam imao:wall:

Nazad
Vrh Dno