Eddie
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.07.2007
- Poena
- 330
Ahh konacno i ja zavrsih moje kuciste, poceo zimus ali nisam mogao da nadjem plexiglas pa sam na kraju resio da stavim 5mm staklo. Kuciste mi je i pre bilo potesko a sad je bas tesko
Nemam sliku od pre kako je izgledalo spolja, bilo je plavo sa plavom maskom koja je imala sive poklopce i nije imala onaj otvor u znaku radiacije vec neku sivu plocu ruznu u qurac.
Sta je menjano:
1. farbano komlpet u crnu mat boju
2. krov prosecen i stavljena sarkunova 14-ica
3. proseceni otvori za dve 8-ice pozadi
4. skinut deo prednje maske i izrezan znak radijacije, stavljena mrezica od zvucnika,
a iza nje postavljen primitivni filter od zenske crne carape
5. prosecena bocna stranica i stavljeno staklo ('ebiga :S
6. promenjen ventilator na Codegenu, stavljen CoolerMaster 12cm sa crvenim ledovima
7. stavljene 2 UV Logysis i 2 obicne purple CoolerMasterove neonke.
Elem, evo slicica pa mi kazite utiske i primedbe:

E da ... prasine jos uvek nema jer sam izolir-trakom prelepio skoro sve rupice i proreze na kucistu, tu je i carapica zenska iza fana a takodje sam crnim silikonom popunio proreze na prednjoj maski.
Nemam sliku od pre kako je izgledalo spolja, bilo je plavo sa plavom maskom koja je imala sive poklopce i nije imala onaj otvor u znaku radiacije vec neku sivu plocu ruznu u qurac.
Sta je menjano:
1. farbano komlpet u crnu mat boju
2. krov prosecen i stavljena sarkunova 14-ica
3. proseceni otvori za dve 8-ice pozadi
4. skinut deo prednje maske i izrezan znak radijacije, stavljena mrezica od zvucnika,
a iza nje postavljen primitivni filter od zenske crne carape
5. prosecena bocna stranica i stavljeno staklo ('ebiga :S
6. promenjen ventilator na Codegenu, stavljen CoolerMaster 12cm sa crvenim ledovima
7. stavljene 2 UV Logysis i 2 obicne purple CoolerMasterove neonke.
Elem, evo slicica pa mi kazite utiske i primedbe:

E da ... prasine jos uvek nema jer sam izolir-trakom prelepio skoro sve rupice i proreze na kucistu, tu je i carapica zenska iza fana a takodje sam crnim silikonom popunio proreze na prednjoj maski.