Šta je novo?

Tt Mozart Tx

• Začetnik teme Začetnik teme micri
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

micri

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2007
Poena
319
Moja oprema  
CPU & Cooler
INTEL Core i5-13600KF/BE QUIET! Dark Rock Pro 4
Matična ploča
GIGABYTE Z790 UD AX
RAM
G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL40
GPU
AsRock RX6900XT OC Formula
Storage
Seagate Firecuda 520 1tb/Seagate Firecuda 520 1tb/WD 3TB RED/WD 2TB Black
Zvuk
Wharfedale Diamond 10.1/HK 650/Sennheiser GSP670
PSU
CORSAIR SF Series SF750 Platinum 750W
Kućište
LIAN LI PC-O11D Mini TG black
Monitor
Zowie XL2740/Hisense 65u8gq
Miš & tastatura
Corsair K95 Platinum/Razer Naga 2014/Glorious Model D Wireless
Ostale periferije
Apple iPhone 13 Pro
Tablet
Ipad 2017
e ovako zanima me gde moze da se naruchi gore pomenuto kucishte poshto ga u srbiji nema ovaj model http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1134&ID=1414 ili kod koga koga moze da se naruchi 🙂 poshto jurim ovo kucishte vec duze vreme ali nishta sutra cu poslati mail alti-u i microsystemu da vidim da li oni mogu da mi naruche chekacu koliko treba samo neka stigne poshto hocu to kucishte i ni jedno drugo 🙂

Bilo je u MB Softu dosta dugo, i stajalo kao frizider poshto to niko nece da kupi 😀

Odustao si od Armora+ ?

Bilo je u MB Softu dosta dugo, i stajalo kao frizider poshto to niko nece da kupi 😀

Odustao si od Armora+ ?

ne odustao sam od tx-a 🙁 poshto sam video da ne moze grafika da udje u kucishte poshto 8800GTX jedna ulazi tj knap je znachi ova moja nema shanse da udje poshto je veca

Zanimljivo, stvarno nema nesto mesta sto se tice toga. 🙂

DSCN1181.jpg

dscf0881smallyp4.jpg

Poslednja izmena:
Ultra i GTX su iste dimenzije, 27cm, u pravu si sto se tice GTS-a sad vidim, on je 24cm ..
A na slici je onda GTS, fan je 2.5cm izmedju njega i GTS-a ima ~1cm mozda cak i malkice vise, sto znaci da ako moze da prodje pored ovog desno ispupcenja onda bi stala, mada ako ne nadjes da neko ima GTX/Ultra u Mozartu onda ne treba reskirati...

*edit* ma bez fana staje sigurno pogledaj link,

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=79893

Poslednja izmena:
gledao sam dosta po netu ali nigde nisam video vecu grafichku od GTS u tom kucishtu 🙁

Ne bi da ti kvarim raspolozenje mada ako pogledas prvu sliku gde je unutra gornji PCB mi deluje maaalcice iskrivljeno na dole 😀

Jos samo i da iskopas kuciste ..

Stace, pitanje je samo koliko ce mesta ostati, a bez one 12ice staje sa luftom. A racunaj da karte nece vise rasti u dimenzijama. 🙂

Ma uzmi skrati koji cm pcb-a, po mogucstvu dokaci i memoriju 😀 Sve zarad ruznog kucishta 😀

Ma uzmi skrati koji cm pcb-a, po mogucstvu dokaci i memoriju 😀 Sve zarad ruznog kucishta 😀

i to shto kazesh 🙂

BTW kakve veze ima da li je ruzno ili ne bitnije je kakvo je unutra 😉

Nazad
Vrh Dno