Šta je novo?

nVidia 9600GT 512MB ili Radeon EAH3870 512MB?

• Začetnik teme Velickovic
  • Datum pokretanja
V

Velickovic

Guest
Koja od ovde dve kartice je bolja kupovina?

Asus nVidia EN9600GT HTDI 512MB

ili

Asus Radeon EAH3870 G HTDI 512MB,PCIE2.0,DDR4 256bit,775MHz 2.25GHz,HDTV,2xDVI-I(1xHDCP)

Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Koja od ovde dve kartice je bolja kupovina?

Asus nVidia EN9600GT HTDI 512MB

ili

Asus Radeon EAH3870 G HTDI 512MB,PCIE2.0,DDR4 256bit,775MHz 2.25GHz,HDTV,2xDVI-I(1xHDCP)

Hvala unapred.

9600 GT u svakom slucaju sto se brzine tice. Medjutim ako hoces lepsi i kvalitetniji 2D i 3D prikaz, onda Radeon. Medjutim, mislim da je ipak brzina u pitanju...!

P.S. Covek je lepo pitao izmedju gore pomenute 2 grafe koje je bolja... nije ni pomenuo seriju 4xxx za Radeone.

9600 GT u svakom slucaju sto se brzine tice. Medjutim ako hoces lepsi i kvalitetniji 2D i 3D prikaz, onda Radeon. Medjutim, mislim da je ipak brzina u pitanju...!

P.S. Covek je lepo pitao izmedju gore pomenute 2 grafe koje je bolja... nije ni pomenuo seriju 4xxx za Radeone.

Jeste napisao izmedju te dve, al shto da baca pare, mala je razlika u ceni, a 4850 razbija. U protivnom bi radije ishao na 9600GSO, a ostatak para potoshio na pice :)

Poslednja izmena:
Mislim da gresis. Razlika u ceni u MP izmedju te dve kartice iznosi oko 40e sto (nekome) nije malo. 9600 GT mpc = 105e 4850 mpc = 140~145e. Malo li je na ovu skupocu. Za razliku od 40e moze da kupi 2*1GB RAMa...

izmedju ta dva modela isao bi na 9600gt
pogledaj Palita 9600gso 768MB SONIC ,trebalo bi da je malo brzi od ta dva modela
a nekih 15-20 evra je jeftiniji.ja sam ga pazario pre par dana:)
naravno ako mozes pruzi se za 4850,to je definitivno najbolja kupovina..

Posto vidim da imas ati 3850 pretpostavljam da hoces mali (za male pare) upgrade ili neki tramp u tom slucaju sto da ne 3870 a cak i 9600gt te karte su tu negde a posto imas iskustva sa Ati kartama ja bih otisao na ati.A ako hoces malo da se otvoris Ati 4850 kao sto su i drugi preporucili je trenutno best buy.Da da dodam Ati 4850 polovan mozes da nadjes i po ceni od 120e.

izmedju ta dva modela isao bi na 9600gt
pogledaj Palita 9600gso 768MB SONIC ,trebalo bi da je malo brzi od ta dva modela
a nekih 15-20 evra je jeftiniji.ja sam ga pazario pre par dana:)
naravno ako mozes pruzi se za 4850,to je definitivno najbolja kupovina..

Kako moze da bude GSO bolja od GT ?? Shta mislish koliko pomaze onih 256 MB vishe na GSO a 64 bit manje ??

Poslednja izmena:
Sluzice ga odlicno. Zasto da ne. Kupio je pravu mudomedijalnu stvar. Ide zima, duga, ladna. Ako nista drugo kafa ce mu uvek biti podgrejana kao i dnevni obroci na toj grafickoj. :d:d:d:p:-devil-:

Sala mala. Super je kartica. Imao sam je, probao, igrao se. Prosto guta svaku igru. Best Buy For The Buck!!!

;):wave:

Sluzice ga odlicno. Zasto da ne. Kupio je pravu mudomedijalnu stvar. Ide zima, duga, ladna. Ako nista drugo kafa ce mu uvek biti podgrejana kao i dnevni obroci na toj grafickoj. :d:d:d:p:-devil-:

Sala mala. Super je kartica. Imao sam je, probao, igrao se. Prosto guta svaku igru. Best Buy For The Buck!!!

;):wave:

offtopic

zorz na koliko drzish taj e7200? :smash:

Poslednja izmena:
@activated1:

- Nmoj mi zameriti na ovakvim posalicama. Ja volim da se zezam/salim te bih to preporucio svima a sebi ponajvise.:d:p,)

:wave:

Nazad
Vrh Dno