pre 2 meseca sam kupio racunar koji je vise po servisima ili je ugasen da me nebi nervirao.Prica kaze sledece
osle 4 OS,dijagnostike u Pakomu,reklamacija itd komp je i dalje neispravan...instalacija igara kao na pr.COD2,C&C Generals(zero hour),Unreal turnament3 i 4 je nemoguca,izbacuje errore ili Missing ovo i ono,ne prepoznaje konfiguraciju itd...iste uspem da instaliram sa harda ali prilikom pokretanja izbaci fatal eror during inst...diskovi su ispravni,probano je i sa originalima ali ista prica.Igre kao Crysis,COD4,Bio shock je instalirao bez problema.I sada ono najbitnije!!Nemogu da igram nijednu igru duze od 15min jer se komp UGASI(crn monitor,popali sve ventase na max i jedino resenje je restart),sa 3gb ddr on trokira a radi samo winamp i pretrazuje se net(nista download ili upload),10 puta zaredom da udjem i izadjem iz igre prilikom svakog novog ulaska on mi izbacuje obavestenje da sam menjao neki hardwere pa da se on optimalno podesi prema tome????ako odaberem YES on mi izbaci fatal eror prilikom instalacije.komp nema virusa,ddr memorija je testirana i ispravna je kao i svaka komponenta u njemu.gggrrrrrrrrr:smash: