Šta je novo?

Internet u RS jeftiniji nego u srbiji (WTF)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Daddy Yankee

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.12.2007
Poena
169
Od 1.8.2008. nove cijene internet kod Telekoma Srpske koji je inače u vlasništvu Telekoma Srbije.

256/64 Flat 19.00 KM
512/64 Flat 25.00 KM
1024/128 Flat 50.00 KM
1536/192 Flat 70.00 KM
2048/256 Flat 100.00 KM

+17% PDV-a

1KM=40Din.

Linak

Da li bi ovo moglo značiti i nove cijene u Srbiji od 1.8.

Ja mislim da bi moralo biti. :banana: TS uvijek sve izmjeni u septembru. :smoke:

Poslednja izmena:
Iskreno se nadam da će biti nekog sniženja i u Srbiji, jer trenutno plaćamo verovatno najskuplji internet u Evropi.

Poslednja izmena:
Iskreno se nadam da će biti nekog sniženja i u Srbiji, jer trenutno plaćamo verovatno najskuplji internet u Evropi.
Neće biti sniženja, biće povećanja brzine paketa za po 512 kbps. :)

Ebote jedna vukoj*bina kao sto je makedonija daje 4mbps ADSL, zar smo stvarno najgori u Evropi :(

Je l' vam zanimljivo da otvarate ovakve teme svake nedelje?!?

Jesam li se ja uključio u raspravu na tim temama od "prošle nedelje"? Ako sam rekao da će biti povećanja, onda će biti povećanja, ja ne pričam ako nemam pouzdan info.

Овим пакетом одлука, поред тога што Друштво ојачава своју конкурентност на телекомуникационом тржишту Републике Србије, ствара се и претпоставка за повећање прихода Друштва у сегменту фиксне телефоније и интернета. Усвојени пакет цена биће упућен на одобрење регулаторном телу (РАТЕЛ).
Da li vama ovo zvuči kao poskupljenje?

Pa naravno poskupljenje. To bi izgledalo otprilike ovako: "Postovani, svrsishodno tome sto nije odobren tender za drugog fiksnog operatera obavestavamo nase drage korisnike da cemo, na nase veliko zadovoljstvo, nastaviti da Vas deremo jos 20-ak godina. S tim u vezi donešena je odluka da će se internet brzina znatno smanjiti, jer imati brzinu preko 1mbps u Srbiji je luksuz, a na odluku nasih dragih prijatelja i saucesnika u lopovluku - RATEL-a cena interneta mora da poskupi bar 50%, jer moramo da nabavimo opremu da bi, u Vasem interesu, mogli da vas spijuniramo"

Poslednja izmena:
:zgran::zgran::zgran::zgran:
Pa naravno poskupljenje. To bi izgledalo otprilike ovako: "Postovani, svrsishodno tome sto nije odobren tender za drugog fiksnog operatera obavestavamo nase drage korisnike da cemo, na nase veliko zadovoljstvo, nastaviti da Vas deremo jos 20-ak godina. S tim u vezi donešena je odluka da će se internet brzina znatno smanjiti, jer imati brzinu preko 1mbps u Srbiji je luksuz, a na odluku nasih dragih prijatelja i saucesnika u lopovluku - RATEL-a cena interneta mora da poskupi bar 50%, jer moramo da nabavimo opremu da bi, u Vasem interesu, mogli da vas spijuniramo"
To znaci ovako su nas oklempavili ali izgleda da se neki baja iz Lelekoma stvarno lozi na crtani film Dumbo pa bi i nama da jos malo doklempavi uši...Kukala nam majka:zgran:

Poslednja izmena:
Ja se bojim da će oni nama da povećaju brzine (a hoće!), pritom smanje cenu paketa ali uz ograničenje količine prenetih podataka + doplata za prekoračenje, a flat poskupe 2-3x u odnosu na sadašnju cenu. I onda će još da kažu kako je Internet u proseku pojeftinio za 29,4%.

Poslednja izmena:
nemoj bre da im dajes ideje. Uzas, takvo nesto ne smem ni da pomislim. Ko moj nekadasnji provajder na wireless - nocna mora

Hm, moj 1024/128 paket sa PDV-om izadje 2340 dinara. Meni je ipak jeftinije ovde za 2134. ;)

Ja se bojim da će oni nama da povećaju brzine (a hoće!), pritom smanje cenu paketa ali uz ograničenje količine prenetih podataka + doplata za prekoračenje, a flat poskupe 2-3x u odnosu na sadašnju cenu. I onda će još da kažu kako je Internet u proseku pojeftinio za 29,4%.
To bi bas bilo s' konja na magarca, ali kako su ukinuli pre 5 godina flat lokal telefoniranje posle 9... nista ne bi iznenadilo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno