Šta je novo?

Napajanje od OCZ-a 600W?

olfrud

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
619
Zanima me shta mislite i ima li neko isqstva sa sledecim napajanjem
600W OCZ StealthXStream Gamers PSU/PFC

tnx

Kupio sam to napajanje pre jedno pola godine,neprijatnosti od samog starta,kablovi prekratki,ne da nema teorije da ih sakrijes nego kod visih kucista gde je napajanje smesteno dole postoji stvarno problem.U principu mali broj konektora.Voltaze su mu bile sve samo ne rock solid.Jos jedna stvar,ne znam koliko je tacna,uporedio sam njegovu tezinu i Corsair HX620W bez kablova i razlika je ocigledna.Corsair je bio jedno 300-400 gr tezi.A da ne govorim o tisini,odnosno buci.Ne vidim razlog sada kada mogu da se nadju svi modeli Corsair-ovih napajanja kod nas,cak i HX1000W za one zahtevnije masine zasto neko da kupi OCZ napajanje.Mozda jedino povoljnija cena,ali sve ima svoje.Bilo bi lepo da ima kod nas ova nova Enermax MODU82+ napajanja,razmisljam se ovih dana da narucim Enermax MODU82+ 625W.

Kupio sam to napajanje pre jedno pola godine,neprijatnosti od samog starta,kablovi prekratki,ne da nema teorije da ih sakrijes nego kod visih kucista gde je napajanje smesteno dole postoji stvarno problem.U principu mali broj konektora.Voltaze su mu bile sve samo ne rock solid.Jos jedna stvar,ne znam koliko je tacna,uporedio sam njegovu tezinu i Corsair HX620W bez kablova i razlika je ocigledna.Corsair je bio jedno 300-400 gr tezi.A da ne govorim o tisini,odnosno buci.Ne vidim razlog sada kada mogu da se nadju svi modeli Corsair-ovih napajanja kod nas,cak i HX1000W za one zahtevnije masine zasto neko da kupi OCZ napajanje.Mozda jedino povoljnija cena,ali sve ima svoje.Bilo bi lepo da ima kod nas ova nova Enermax MODU82+ napajanja,razmisljam se ovih dana da narucim Enermax MODU82+ 625W.

Ufff, a meni su ga nahvalili... Valjda ce se javiti josh neko sa njegovim iskustvima. Sve u svemu, nije malo para (oko 70ak E za ovaj od 600W)

Meni je moj Antec blokirao prije par dana, valjda od prenapona i ubijedjen sam bio da je crkao, i ja i serviser (testirali ga na drugoj konfi i isto bilo, ne radi pa ne radi), tako da uzmem ti ja tog OCZ-a za nekih 80 eura ubedem i boom, prasak i bye bye OCZ..:S:. Zanimljivo da sam sjutra ubo Anteca i radio je, evo ga i sad u masini :smash:

Jos da dodam da mi je bilo prilicno lagano to napajanje, osjetno lakse od Anteca

Poslednja izmena:
Taj OCZ ipak nije klasa bilo kog Corsaira, tako da ni poredjenje nije fer.Ali napajanju su im sasvim korektna.
Inace, kod nas je opet nestashica Corsaira, pre par meseci TX650 sa cenom od 88e je bio best buy u klasi.:)

Eto vidis,za iste pare kod Corsaira mozes da kupis najmanji model Corsair VX450W,to samo po sebi govori o ne-kvalitetu istog.Pravih 600W PSU ima svoju cenu i ona se krece tu ~100€.Sa pravom MAD kaze da je Corsair najbolje sto se moze kupiti kod nas.OCZ je proizvodjac memorija i u tome je uspesan,Corsair je odlican i u drugim segmentima trzista.Preko su Seasonic,Enermax,Silverstone,PC Power & Cooling i Corsair,TOP 5 PSU brendovi.

Imam taj OCZ od 600w.Nije uopste bucan kao sto kaze M.A.D,napaja konfu iz potpisa i sve gura bez problema.Sa svojom cenom od 70 evra meni je bio best.
Mada jurio sam ja taj Corsair ali nije ga nigde bilo pa je pao OCZ.

:wave:

Nazad
Vrh Dno