Šta je novo?

Ati x1200 problem sa instalacijom catalysta

NightCrawler

Znamenit
Učlanjen(a)
15.03.2005
Poena
1,025
Ploca je gigabytova ga-ma69vm-s2 sa 690V chipsetom i integrisanom x1200 grafikom....probao sam da stavim najnoviju verziju catalyst drivera (od 20 juna cini mi se) ali prilikom instalacije drivera dobijam poruku INF. FILE WAS NOT FOUND?

Pokusoa sam i stariju verziju drivera,straije verzije catalysta chak i one sa support disca shto dolazi uz plochu ali i dalje dobijam istu poruku....

Zadnja opcija mi je format c:/ ako nishta drugo ne uspe....

U chemu je problem?

Ne pada mi na pamet ništa drugo, osim da nisi skinuo odgovarajuću verziju drajvera. Prava verzija je ovde za Windows XP 32-bit, ovde za XP 64-bit, zatim za Vistu 32-bit i 64-bit. Ako to ne uspe, format je uvek tu. 😉

Zaboravih da napisem da je OS Win Vista 32bit ultimate...poskidao sam sve drivere sa ati odnosno amd sajta ali i dalje su isti simptom.....:wall::wall::wall:

hteo sam da ti predložim stariji drajver, ali vidim da ni to nije uspelo. onda ti ostaje samo format.

Resio sam ovo sa driverima...instalirao sam ih uz pomoc mobilitymodera instalacija je protekla ok medjutim sada imam problem sa catalyst control centrom...

Sta god da uradim ne mogu da pokrenem CCC i udjem u podesavanje grafike opcija i sl...

Koliko sam video na netu kazhu da ovaj problem mozhe da se reshi instalacijom frameworka medjutim u VISTI je framework instaliran uz sam sistem i opet CCC ne radi :wall::wall::wall:

Ima li neko ideju kako ovo da reshim?

Izvini, samo da se ubacim sa jednim pitanjem....Koje rezolucije podrzava x1200? Na netu sam samo nasao koja je maximalna rezolucija, a najvise me zanima 1680x1050...

Max je oko 2000neštoxnešto 😉
Provereno na monitoru koji je nakačen na HP6715b sa X1250.

Taj problem sa instalacijom drivera sam imao i ja na Visti.
Samo XP zato.

Nazad
Vrh Dno