Šta je novo?

Instalacija Microsoft .NET-a

nemesis_tt

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2007
Poena
304
Pokusao sam na svom laptop-u (HP dv8000) da instaliram aplikaciju za proveru stanja baterije, posto mi ova windows-ova ne pokazuje preostalo vreme, vec samo "stanje" u procentima, ali je problem sto mi on trazi da instaliram Microsoft .NET Framework. Nasao sam poslednju verziju na Microsoft sajtu i skinuo je, ali bih pre instalacije da pitam vas da li smem da je instairam posto nemam licencan softver. Na par racunara sam video da se posle instalacije nekih update-ova sa Microsoft sajta pocelo pojavljivati obavestenje koje nisu mogli da skone (obavestenje da ste "zrtva prevare" :D). Da li neko ima resenje sta bi mogao da uradim, posto bi mi znacilo da znam koliko vremenski jos mogu da koristim laptop bez punjaca.

Hvala svima!

error.jpg

Poslednja izmena:
Slobodno instaliraj.To o čemu pričaš dolazi sa windows update-a.

Poslednja izmena:
skini onu koju ti trazi app. mozes imati paralelno 1.1, 2.0 i 3.5 recimo

3.0 i 3.5 uključuju i 2.0, pošto su samo nadogradnja.
1.1 je već potrebno posebno instalirati ako je aplikacija izričito traži.

Ok, hvala. Tako sam i instalirao (poslednju verziju). Sad sve radi ok.

E, sad, problem je sto mi ta aplikacija takodje ne prikazuje preostalo vreme trajanja baterije, vec opet u procentima. Jel ima neko ideju da li postoji neki alternativni program koji moze da se instalira i da mi vrsi tu funkciju? Ili da otvaram novu temu :D

Poslednja izmena:
Ok, hvala. Tako sam i instalirao (poslednju verziju). Sad sve radi ok.

E, sad, problem je sto mi ta aplikacija takodje ne prikazuje preostalo vreme trajanja baterije, vec opet u procentima. Jel ima neko ideju da li postoji neki alternativni program koji moze da se instalira i da mi vrsi tu funkciju? Ili da otvaram novu temu :D

I ako uspes da nadjes softver koji ce ti pokazivati trajanje baterije to nece biti validno jer to zavisi od zahtevnih aplikacija koje pokreces. Baterija nece trajati uvek isto, zato ti i pokazuje u procentima koliko ti je jos baterija puna. Vreme trajanja baterije zavisi sta radis na njemu tog trenutka.

OK, hvala svima na odgovorima. Ovo me je zanimalo, posto sam video da na Asus laptopovima pise priblizno preostalo vreme pa mi je to delovalo korisnije od ovog u procentima...

OK, hvala svima na odgovorima. Ovo me je zanimalo, posto sam video da na Asus laptopovima pise priblizno preostalo vreme pa mi je to delovalo korisnije od ovog u procentima...
na lenovo ima oba... ali je vreme okvirno i cim ga nagazis pocne da opada brze od real time... generalno vremenom ces sa % steci solidan osecaj...

Vrh Dno