Šta je novo?

Kakav game mix bi voleli da vidite?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Igoritza

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.10.2007
Poena
229
eto, izashao DC protiv MK, neshto shto nikom pri zdravom razumu ne bi palo napamet, osim autora igre, al eto, zagolicalo je mashtu u odrdjenom nivou, za slichne projekte, sa drugim naslovima.

kakav game mix bi vi voleli da vidite, ili genre mix, vec postojecih igara ?

evo nekih mojih ideja/zelja:

1. MGS4 VS fight (mortal combat style)

zamislite, birate snake-a, nindzu, i ostale genijalne likove, i igra se VS fight. ovo bi bio uber win za sve obozavatelje tuche i VS igara, pogotovo nakon MGS4 koji ima ming probe grafiku, i neverovatno dobro dizajnirane likove

2. LOTR RPG DnD style

meshavina Wizards of the coast stila, i LOTR tematike, nishta nalik na LOTRO. vec pominjano, fanova za takav projekat ima u svetu kolko os'h, ima chak i nekoliko peticija za takav projekat

3. Stargate avantura u HL2 stilu

zaista, hoce li se neko setiti da napravi kvalitetnu SG-1 igru, sobzirom da je fentazija/kanon serije toliko dobra i inventivna, samom chinjenicom da je rekord (najduze prikazivana SF serija u jednoj produkciji sa 241 epizoda + Stargate Atlantis)

imate li vi kakvu ideju za game mix, koji bi lichio na neshto ?

Mafia + gran turismo + splinter cell

/me happy :)

Poslednja izmena:
Prince of Persia + Devil May Cry + Dzedaji... :D

Lol!

Red Alert: Yuri's Revenge, u 3D - znaci da nista ne menjaju, samo da urade 3D grafiku :)

Jel to meni upucen lol mozda :d ? Ako jeste, da razjasnim:

Igrate komplexan RTS kao npr supcom, kada dodje do nekog infiltration dela sa commanderom (glavnim likom, ne mora da bude gigantski robot ko u supcomu), prelazite u tactical FPS mod sa mogucnoscu komunikacije putem satelita i zadavanje komandi jedinicama on the battlefield.yes.

Zasto Diablo? Pa mogao sam da napisem i "RPG elementi" sorry. Eto, sve ovo gore sto sam naveo + lots of RPG stuff :)

pa ne samo tebi :)

Diablo 3 + Playboy mansion.:smoke:

ahahaha... nego dobar ti je signature :d

GTA + Neki dobar FPS. Znači, da bude nelinearna kao GTA sa sve zadacima a pored toga dobra pucačina (Far cry, Half life...)

A ne znam palo mi na pamet, onako kao Amazonka u crnom donjem veshu i sa zechijim ushima a baca Arc Lightining itd.:smoke:
Ma glupost, ne pitaj odakle mi.:d

mesavina transartice, baldur`s gate-a i mad max filmova...

e ajd umesto baldura, oblivion....

GTA (jurnjava po gradu i ostala s**nja) + Street Rod (budzenje automobila) + Duke Nukem (vanzemljaci preoteli skoro sve i mora da se izbiju :D)

Sve ovo nekako ne ide zajedno, al' kad bi izaslo... :eyebrows:

LOLOLOLOLOL :D:D:D

Get a life + ne-kuliranje ove rečenice, već da se stvarno zamislite i shvatite koliko je lepo živeti bez igrica?
Dobar mix

Pa shta cesh ti onda u ovoj temi? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno