Šta je novo?

WR 3D MARK 06 (no LN2 no DI )

d0minat0r

Slavan
Učlanjen(a)
28.05.2006
Poena
495
Yoti je nabavaio dosta ekskluzivnog hardware-a koji mu je potreba za jedan opsezan test grafickih kartica o kome ce biti reci u narednom periodu. Posto je bilo vremena da se ja malo pozabavim jednim delom tog nabavljenog HW doneo sam deo svog HW i u kombinaciji postigao svoj prvi WR :)

setup
Intel QX9770 @water
Asus P5Q (1004 bios)
Cell shock 2x1gb PC8000 CL4
corsair 750w
Sapphire HD4870

3D MARK 06 WR
3dmark.jpg

3D MARK 05 11 mesto
0526769.jpg

3D MARK 03 6 mesto
0359414.jpg

CPU je stvarno velika zver na 4ghz je isao bez problema ali je 3D MARK prolazio na fenomenlnih 4.5ghz sa naponom od 1.45V moga je jos vecu FREQ da izdrzi ali sa vecim naponom znajcu cenu ovog CPu nisam stavljati veci napon od ovoga
jos jednom bravo za CPU :zgran:
CPUskor7k.jpg
Asus P5Q se isto odlicno pokazala napon CPU nije padao ni kada je CPU radio na 4.5ghz za plocu od 90e neverovatno sve pohvale

Na kraju da se zahvalim Yotiju i ostalim dugraima(animaN,Spacemaster. . . ) koji su ucestvovali u nabavci i ustupanju HW
:wave: :type:

Cestitke malisa, nisam ja ni sumnjao u tebe!! :)

E janko, da si dosao pod klimu imao bi bar jos 400 poena više :p

Idi bre Janko uplasi me :) Napisi u topicu da je WR za 4870 single, *** za trenutak pomislih da si skinuo AndreYang-a i njegovih 32k. Dobar rez u svakom slucaju!
:wave:

Vidi ti Janka..I on postao opasan:D:smash:

@nikolas61@ Niko da se seti druze da ti kaze da ispravis jednu malu gresku u tvom potpisu koja stoji vec ko zna od kad!Umesto 42 sesija fali ti samo ono malo e na kraju bez a....Eto to mi sad zapalo za oko...;)

Poslednja izmena:
E kako je lepo poceo da pise, prvi pasus pefrektan, drugi malo losiji ali dobro popravlja se :D
Svaka cast!!!

lep rez janko ;)

Kako nije bitno??? Detalji zivot znace... :p

Svaka cast, btw... :wave:

Au Perice, losh ti komp brate... :D:D:D

Poslednja izmena:
Hahahaha... Carski... :D

Moras malo da se bacis na bechovanje, opadas na lestvici na hwbot-u.. ;)

Moras malo da se bacis na bechovanje, opadas na lestvici na hwbot-u.. ;)

Moram da nabavim za bechovanje bolju kartu od 9800X2,da bih dobio neki novi poen,jer svaka karta ispod toga mi ne donosi nikakve poene.

Sada kada se pojavi 4870x2 dolazi moje vreme za bench,xexe.

Izuzetno je tesko to pratiti ,jer su prvih 20 na hwbot-u veliki igraci.

Moram da nabavim za bechovanje bolju kartu od 9800X2,da bih dobio neki novi poen,jer svaka karta ispod toga mi ne donosi nikakve poene.

Sada kada se pojavi 4870x2 dolazi moje vreme za bench,xexe.

Izuzetno je tesko to pratiti ,jer su prvih 20 na hwbot-u veliki igraci.

Bice bice ;) Nabavi 4870, malo je rezultata pa ces moci dobre poene da povuces ;) Ja cu da vidim sa bojsom da nabavim dve pa u CF i single malo da se igram..

Nesto meni ovde bas i nije jasno. Samo 6714 u SM2.0, a ovamo "neverovatnih" 12083 u SM3.0

Nesto mi to malo mnogo za SM3.0 ili ako hocete malo za SM2.0
Odakle vama ovolika razlika u SM rezultatima stvarno mi nije jasno. Znam samo da me zvao u subotu Animan i pitao me da li imam CF kablic (valjda je to za vas bilo, ili mozda i nije). Niste valjda terali sa samo 1 kablicem, pa se 3Dmark malko izbrljavio. :)
Svaka zast za WR, ali nesto mi ovo navedeno bas i nije jasno. Gledah u nasoj arhivi niko nema 12000 u Sm3.0 testu, ni sa 9800GX2 ni sa 2 karte 3870x2. :wave: A bogami bilo je i tu quadova na 4+ Ghz. :wave:
Evo nikolas na 4,5Ghz (odokativno) i sa visim taktovima grafike:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=169432
lagano preko 7500 u Sm2.0 i oko 30% manje u SM3. kako?

Poslednja izmena:
Nesto meni ovde bas i nije jasno. Samo 6714 u SM2.0, a ovamo "neverovatnih" 12083 u SM3.0

Nesto mi to malo mnogo za SM3.0 ili ako hocete malo za SM2.0
Odakle vama ovolika razlika u SM rezultatima stvarno mi nije jasno. Znam samo da me zvao u subotu Animan i pitao me da li imam CF kablic (valjda je to za vas bilo, ili mozda i nije). Niste valjda terali sa samo 1 kablicem, pa se 3Dmark malko izbrljavio. :)
Svaka zast za WR, ali nesto mi ovo navedeno bas i nije jasno. Gledah u nasoj arhivi niko nema 12000 u Sm3.0 testu, ni sa 9800GX2 ni sa 2 karte 3870x2. :wave: A bogami bilo je i tu quadova na 4+ Ghz. :wave:
Evo nikolas na 4,5Ghz (odokativno) i sa visim taktovima grafike:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=169432
lagano preko 7500 u Sm2.0 i oko 30% manje u SM3. kako?

"Nesto se ovde zbiva sto se nikako ne slaze." :D
Sva je prilika da nesto nije u redu sa SM3.0 skorom, koliko znam nijednim tweakom nije moguce toliko poboljsati skor, verovatno je neki bug ili sl u pitanju. Verovatno ce neko na hwbotu primetiti pa cemo saznati ubrzo o cemu se radi.

;jsessionid=E78F1C7B6E1ACA1915FB15EB3762E203

Poslednja izmena:
Vrh Dno