Šta je novo?

Titule ispod imena i Dugme "Zahvali"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

vlado_kovac

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2007
Poena
330
1. Titula ispod imena: bila je skoro jedna anketa na ovu temu i vecina je bila ZA! Pitanje glasi za moderatore i admina da li se ova opcija uopste razmatra, tj. da li ce se ove titule pojaviti na forumu?

2. Dugme "Zahvali": ovo je vecini poznato. I mnogi forumu ovo vec imaju. Ideja je da svaki post korisnika ima dugme kojim bi mogli da se zahvalimo odredjenom useru na korisnoj poruci? Kako stoji situacija sto se ovoga tice?

Na kraju, sta Vi kolege mislite o ovome?

Sa ovim prvim se lsazem ali sa ovim drugim NE
nekako mi to bez veze bolje mi da napisem Hvala sa nekim smajlijem nego da stiskam tu neke komande ima to na Sk i u opste mi se ne svidja

Ti Vlado ko da zivis na forumu.... Koga to zanima jos...titule... haha,simpatichno.
Zahvalnost moze da se iskaze jednostavnom porukom,a ne nekim dugmicjima....Swashta...

Ti Vlado ko da zivis na forumu.... Koga to zanima jos...titule... haha,simpatichno.
Zahvalnost moze da se iskaze jednostavnom porukom,a ne nekim dugmicjima....Swashta...

Ok svako ima svoje misljenje. Ajde ti reci zar ne bi bilo bolje da se na osnovu broja postova mjenja i naziv ispod nick-a a ne samo da stoji member. Razumjes na sta ciljam? Zato sam i pokrenuo temu, da vidimo sta vecina misli? ;)

Poslednja izmena:
Sa ovim prvim se lsazem ali sa ovim drugim NE
nekako mi to bez veze bolje mi da napisem Hvala sa nekim smajlijem nego da stiskam tu neke komande ima to na Sk i u opste mi se ne svidja

Zasto nepotrebo spamovati. Sad treba 300 osoba da napise hvala. Da nije to malo bezveze? I ne znam na kakve komande mislis, to je obicno dugme pore onog "citiraj" i "odogovori".

Bespotrebno i jedno i drugo. Cak i glupo. Kao na SK, procitas vic i onda ispod pogledas brdo ljudi mu se zahvalili....To mu dodje kao neka merna jedinica za humor:d

Za ovo pod 1. mi je svejedno
A ovo pod 2. je najveća glupost koju sam vidio na nekom forumu. Kakvo crno zahvaljivanje, ako baš hoćeš da mu se zahvališ piši mu na PM ili mail
pa mu se zahvališ koliko hoćeš, možete da se dogovorite i da ga častiš pićem :D
Stvarno mislim da od Bencha ne treba da se pravi cirkus raznim zahvalnicama, avatarima 10cm*10cm i signaturima od pola strane

Pa Vlado,nista mi ne znaci da l' pisalo member,da l' pisalo newcomer ili nesto trece.
Ovako kako je sada je sasvim solidno i lepo. Ozbiljno, kratko i jasno. Mislim da i admini dele misljenje sa mnom.

Poslednja izmena:
Opcija 1

Skinite titule

Opcija 2

'Chasti ga pivom

Get a life? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno