Lost GhOsT
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 630
Sa box kulerom core temp pokazuje oko ~56 stepeni u idle... Cini mi se da je to malo vise... ili ipak nije ?
Kome verovati 😀...
Meni u idle modu temperatura ne prelazi 43C...
Kome verovati 😀...
![]()
@teletabis
Oboren mnozilac by eist u trenutku kada sam hvatao screen 😀.
Ekstra proca ali skup ja cu ipak kupiti e2200 dobar za klok i negreje se puno.😀
Vozim E7200 na 3.16GHz na GA-P35-DS3L,Idle:36-41 Full load do 56C.
Dark,zar nije malo kasno za 2200?Bolje ti je da uzmesh E7200 ili 5200.Ova drugi shvati kao minimum za naredne dve godine.
Tesho da ce izdrzati ijedan CPU toliko. Vec posle godinu dana pada menjanje ako zelis da ti sve fino radi :type:
и ја имам проблем да ми биос увек показује за тачно 10 степени вишу температуру него нпр еверест. мерио сам и још неким програмима и сви показују исто тј за 10 степени мање него биос. не би то мени сметало да ми температура процесора у нормалним околностима није око 65 степени па у биосу покаже 75 и чим су мало веће врућине не може да се охлади довољно па се ресетује чим достигне 80 ( у биосу ). зна ли неко постоји ли неко решење осим да укључим опцију да игнорише температуру процесора? плоча је: асус а7в600-х, просесор: амд семпрон 2800+ ( 2 гигахерца ).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari