Šta je novo?

Direct x10

dglisha

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2007
Poena
319
Zanima me kako da anistaliram 10-ku sa xp-a,i da vratim dobri stari direct x9.Probao sam da instaliram poslednji direct x9 medjutim nema vajde.stalno mi pokazuje da je nam mom sistemu direct x10

-pazi, idi prvo na start>run>kucaj: dxdiag i vidi tacnu verziju dx-a (meni je 4.09.0000.0904 za dx9 , tebi je drukcija ako je neki fals dx10) .

-potrazi pomocu regedita registry key-eve koji se odnose na dx i izbrisi ih (bice ih dosta zbog toga izbrisi samo one na kojim pise kojda je verzija i tako to).

ako si sve dobro odradio, dx vise nece biti dobro upisan u registry sto znaci da ces moci da ga pregazis nekom starijom verzijom pokretanjem instalacije 🙂

pise mi directX 10.o(4.10.0000.6000),tako da je sigurno fals jer imam xp,a hteo sam da probam da li stvarno funkcionise na xp-u.pokusacu da uradim ovo sto si mi rekao.hvala

izbrisao sam neki fajl directx sa (4.10.0000.6000) i sad nemogu da instaliram nijedan drugi directx

format C:

nema ti druge

nije valjda?zar ne postoji drugo resenje,jer meni komp dobro funkcionise,samo sto nemogu da instaliram drugu verziju directx

Ima neki program za uninstall dx samo ne mogu da se sjetim naziva.
BTW jel funkcionisu igre u DX 10 na XP?

funkcionisu normalno,mada je to sarena laza,jer koliko mislim nepostoji nesto tako za xp,bar za sada.ajd ako neko zna kako da sredim ovaj problem bez reinstalacije xp-a

Cek' nesto te ne razumijem. Jesi li potjerao neku igru u DX10 modu ili nisi. Ajd ako imas Lost planet probaj da ga potjeras u DX10 on ima exe fajlove posebno za DX9 i DX10 a mislim da isto ima i Assassin's Creed.

Probacu da ti nadjem taj uninstaller za dx pa javljam veceras.

imam lost planet colonies,probacu pa ti javljam,mada ni u jednoj igri nije imalo razlike za dx9

Probaj jedan od ova dva DirectX Eradicator, DirectX Happy Uninstall. Ako ti budu trebali linkovi cimni me na pm.

Poslednja izmena:
imam lost planet colonies,probacu pa ti javljam,mada ni u jednoj igri nije imalo razlike za dx9

hahahaha, to se varas! 😀 Ima razlike i to kakve, Lost Planet u DX10 modu ima da se podesava kvalitet krzna na jaknama :d( i stvarno je dosta drugacije ) i presijavanja su za nijansu jaca. Krzno je krzno, nema tu zezanja 😛

Nazad
Vrh Dno