Canyon od 320Gb ima e-sata, ima ih po gradu. Ja sam nedavno kupio jedan.
Pozdrav,
Potreban mi je externi HD. Molim za Vase preporuke i iskustva po tom pitanju. Poseban akcenat je na zastiti podataka (enkripciji). Takodje, potrebno/pozeljno je da poseduje USB, FireWire i podrsku za SATA.
Hvala unapred.
da ne otvaram drugu temu, pitacu ovde
i mene interesuje da kupim jedan hdd rack sa esata prikljuckom, posto imam jedan hdd od 500gb samsung sata2... ovaj chieftec mi je zapao za oko, hvala na predlogu.
ono sto me interesuje, a sto nisam uspeo da saznam nigde je da li je potrebno dodatno napajanje za hdd ukoliko se on poveze na esata? posto ako se povezuje preko usb onda mu treba dodatno napajanje... niko nigde ne pominje to, kao da se podrazumeva nesto...
hvala
Pozdrav,
Potreban mi je externi HD. Molim za Vase preporuke i iskustva po tom pitanju. Poseban akcenat je na zastiti podataka (enkripciji). Takodje, potrebno/pozeljno je da poseduje USB, FireWire i podrsku za SATA.
Hvala unapred.
Za 2900dinara ja sam uzeo ovaj http://www.thermaltake.com/product/Storage/35_Solutions/n0012us/n0012us.asp . Ima pancirni (ojačani) e-sata kabl i osmicu sa strane od koje je disk 'ladan ko taštino srce :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari