Šta je novo?

HD4870 HDMI zvuk

• Začetnik teme Začetnik teme gvlada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gvlada

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2006
Poena
605
Moze li mi neko reci kako HD4870 ili HD4850 "nabavljaju" zvuk za HDMI? Ako recimo imam X-Fi u kucistu, hoce li nekako signal sa X-Fi prenositi ili taj ugradjeni audio controller je kao posebna mini zvucna kartica (npr kao onbord audio)?

Ja sam koristio prenos zvuka preko HDMI sa HD3850. Kada instaliraš drajvere sistem je vidi kao još jednu zvučnu karticu i ako nju izabereš kao primarnu, zvuk se pojavi na LCD TV-u, a ugrađena zvučna kartica (X-Fi u tvom slučaju) se isključi.

Znaci to je resenje... Mislio sam da mozda nekako "hvata" ili moze da se poveze sa X-Fi pa da salje njen zvuk. Nema sile da moze da joj pridje po kvalitetu, pre mislim da je to slicno kao onboard resenje.

Pa da, još sam imao dosta problema kada sam probao da pustim HD film na LCD TV-u sa 2 zvučnika jer nikako nisam uspevao da čujem sve kanale - nisam našao način da mapiram srednji kanal da se čuje na TV-u
Mada, to je možda bilo i do player-a

Poslednja izmena:
Pa da, još sam imao dosta problema kada sam probao da pustim HD film na LCD TV-u sa 2 zvučnika jer nikako nisam uspevao da čujem sve kanale - nisam našao način da mapiram srednji kanal da se čuje na TV-u
Mada, to je možda bilo i do player-a

Kako to? Lepo stavis stereo i nema brige. Provereno radi.

Nazad
Vrh Dno