Šta je novo?

IDE to USB 2.0 Adapter

• Začetnik teme Začetnik teme guza88
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
milenium...

Imtel ima IDE+SATA na USB sa adapterom za struju. Košta oko 900 din.

Ni ja ne vidim u Imtelovom cenovniku. Ali zato ovde ima http://www.pcx.rs/GMB mrezna.htm, i to 3 modela: samo IDE, samo SATA i IDE + SATA. Ostale podatke imate na sajtu (cena, lager, itd...).

900 dinara bi trebalo da je cena samo IDE modela.

Poslednja izmena:
Nisam proveravao cenovnik ali sam bio u Imtelu prošle nedelje i gledao ga. ~900 din verzija sa ide i sata. Naravno, moguće da su rasprodali ali što se tiče takvih džidža-bidža imaju ok ponudu.

Nisam proveravao cenovnik ali sam bio u Imtelu prošle nedelje i gledao ga. ~900 din verzija sa ide i sata. Naravno, moguće da su rasprodali ali što se tiče takvih džidža-bidža imaju ok ponudu.
To je izuzetno povoljna cena, jer ono sto sam ja vidjao kosta oko 1500. Adapter marke Digitus sam video za cak 2000. Navraticu do Imtel-a posto takav proizvod definitivno nemaju u cenovniku.

Navrati i cimaj one nadrndane klince, nek' zarade svoju platu. Adapteri su stajali u centralnu lokala, u staklenim vitrinama pored kućišta.

Bio u Imtelu, nema. Nema skoro nista. Prazna radnja. Taj ST Lab prodaju za mnogo vece pare na drugim mestima. Kosta koliko i kompletan USB HDD enclosure.

Nazad
Vrh Dno