Šta je novo?

Crysis Benchmark CPU/GPU [HIGH]

Znas sta je zanimljivo? ATI 4850CF na def. taktovima u 1680x1050 sa 8XAA i 16xAF daje 46fps. Brooka!!!

Ovo nikako nije ni blizu istine (osim ako nemislis na max fps i to samo u pojedinim trenucima)!!! Bas prekljuce sam igrao crysis na dosta solidnoj masini i sa debelo overklokovanim 4850 je retko prebacivao 25fps na 1280x1024 i sa 8xAA. Mislim to tvoje demantuje i ona tema sa 4850 u kojoj bukvalno niko nije dobio tu cifru ni sa oc radeonom!!!

A recite mi dali bi možda mogao da skinem još koji stepen kada bih zamenio kućište sa antec 9000,trenutno imam armor jr. morao sam da skinem hdd cage da bi kartica stala u kićište tako da sad ovaj 12" vent sto je napred bije tačno na grafu i jedan 12" pozadi koji izvlači. gtx280 može da stane u antec 9000 ali onaj vent što stoji u kućištu na hdd cage mora da se skine i pomeri na stranicu.

Mozda, ali ne vise od 2-3c za load bukvalno, ambient je najbitniji.
Inace, ako bi se odlucio za menjanje kucista, sad kod nas imas nove Armor-e, Armor+ imas i full i mid tower verziju, oba sa 23cm sa strane, tako da mislim da je to bolji izbor.

Poslednja izmena:
Mozda, ali ne vise od 2-3c za load bukvalno, ambient je najbitniji.
Inace, ako bi se odlucio za menjanje kucista, sad kod nas imas nove Armor-e, Armor+ imas i full i mid tower verziju, oba sa 23cm sa strane, tako da mislim da je to bolji izbor.

što se tiče amb temp soba je 4m sa 6m i klima je standard 12-ica,znači može biti kod mene mnogo hladno:D ,al antec je već poručen a i gotivno mi je kućište

1280x1024 NO AA

1280x1024 4xAA & 8xAA

Skoro 67FPS, pa nije malo, sad ne mogu nigde da iscupam neki rez u 1280x1024 bez AA/AF sa 4870 kad je sve nagurano po 2-3 teme, mesto ovde lepo da proslede pa lepo covek da vidi bez guzve i trazenja..

pa računaj da bi probio čak i 70fps jer je nisam klokao a ovde ja proc bio na 4ghz...

@pcbeast
da ;)

@colt
sori nemam vistu nit ne nameravam da je inst sve dok baš bude moralo da je instaliram :p

a beše izašli su ovi 177.41,jel ima razlike?

Poslednja izmena:
@pcbeast
da ;)

@colt
sori nemam vistu nit ne nameravam da je inst sve dok baš bude moralo da je instaliram :p

a beše izašli su ovi 177.41,jel ima razlike?

Za tvoju Zverku ima...Za ove druge uz tweak nema,cak i ne moze da fercera kako treba...Ajde bro malo klokni GTX zivuljku do wall-a i izrendaj Crysis again!Daj da vidimo sta se onda desava...Inace dobar izbor brenda po meni...Ja bih isto uzeo ili BFG ili XFX,mislim ono sto mi je dostupno ovde...

Poslednja izmena:
sigurno bi spusio temp još jer je amb tem oko 28c jer nisam palio klimu;) a i te temp su samo u krizi ove ostae igre od 85 do 87c

Nema to nikakave veze sa Crysi-om toliko jer se karta u opste greje vise nego sto bi trebalo...Stoji da Crysis tek cepa i otkida na najsuroviji moguci nacin ali jedini izlaz ti je kad si vec kupio GTX280 da uzmes neki drugi cooler a ne da menjas bez potrebe celo kuciste!

Poslednja izmena:
Toliko para dati za grafu kuciste procesor i ostala a nemati vodu je greh!!!

@tomasbg
Ne bih da te plasim, ali Antec 900 je veoma skuceno kuciste, pa se moze desiti da ne bude dovoljno za GTX-a...
Pogotova ako si u Armoru morao vaditi HDD kavez.

@tomasbg
Ne bih da te plasim, ali Antec 900 je veoma skuceno kuciste, pa se moze desiti da ne bude dovoljno za GTX-a...
Pogotova ako si u Armoru morao vaditi HDD kavez.

skine se onaj plastični nosač za 120mm vent i sataje ko beba na nošu;)

Vec sam kacio u trendovi i dogadjaji..., nije relevantno, al' ajde, nek se ima, samo sam probao kartu na par sati, nisam na defaultu radio test :)
GA-HD4870 @850/ 2350 :d
:wave:

Poslednja izmena:
E8400@4Ghz
Inno3D iChiLL 8800GT@730/2060/1800

Prilozi

• crysis_1280x1024_3.jpg
    crysis_1280x1024_3.jpg
    269.5 KB · Pregleda: 131

Vidi...GTX moze jos da se overclokuje...Nadam se da tvom primerku nije tu wall!!!Znaci garantovano probija 80 FPS!!!Inace stvarno zverski score kako ja to volim da kazem...Prijatelju zbog ovog cu debelo da razmislim dal da kupim tu karticu i ako je nerealno skupa..Svaka cast...P.S.Sad si Number One,skinuo si moj rekord i svrgnuo me sa trona;):D

Ko kaze da je duplo brza?!:p

Evo je i neka "beda" od mene...;)

Prilozi

• Clip.jpg
    Clip.jpg
    383.1 KB · Pregleda: 116
Vrh Dno