Šta je novo?

Pdf editing ....

• Začetnik teme Začetnik teme DaPimp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DaPimp

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2005
Poena
680
Situacija je sledeca ...
Zabranjena je instalacija bilo kakvih softwera a ponajvise onih sa "lekom" 😛
Sto znaci Abby , Adobe i slicni pogrami ne dolaze u ozbir.
A problem je , sto treba da se izedituje jedan pdf, skeniran, uglavnom teks + neke tabele... abby bi bio savrsen za to i uvek mi pomogne u takvim slucajevima.
Postoji li neki pdf editor, online, free, ili sta vec kojim bi se mogao dobiti priblizan rezultat kao sa abby fine reader-om ?
Od softwera je tu samo xp i office 2007 koji mi ama bas nikako ne mogu pomoci 🙁

Ili je najbolje resenje Remote pa na kucni pc i onda odraditi sve sto mi treba ? 😀

neki tvrde da postoji čak i abbyy u "portable" varijanti, kao i mnogi drugi programi slične namene 😉

Situacija je sledeca ...
Zabranjena je instalacija bilo kakvih softwera a ponajvise onih sa "lekom" :
To je neka firma? Traže da se leti avionom, pritom je zabranjeno švercovati se a da plate kartu neće? Mislim stvaaaaarno... Ili neka kupe softver koji je potreban, ili neka plate nekoga ko ima taj softver da im to uradi.

Free PDF Editor za Win, kolko ja znam, ne postoji, tj, ja nisam uspeo da ga nadjem
Postoji jedan plugin za OpenOffice 3.0, koji može da edituje PDF, naravno free je, probaj

Hvala svima na odgovorima.
@wiz da firma je , ali ne kapiraju bas najbolje da ne moze pdf tek tako menja 😛
Probao sam sve te free varijante sem open office-a+plugin, ali na kraju ipak najbolje resenje je remota na kucu pa abby 😀 Jednostavno je savrsen 🙂
Sto se mene tice moze lock.

Poslednja izmena:
Realno, da si pogledao link, video bi da ima i verzija za Win32 😉

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=177354&package_id=204368
hehe, video sam to prvi put, al sam greškom skinuo "source" i samo se zbunjeno češao po glavi :smash:

Ok, ima Win verzija, ali mi deluje nešto komplikovano za korišćenje - treba cygwin, x server i tako nešto - bar tako piše u "ridmi-ju" 😉 Ali, ipak je i to nekakvo rešenje...

sve u svemu, bem ti pdf i zezanje oko njegovog editovanja 😀

Nazad
Vrh Dno