Šta je novo?

Jeftina Lian Li kucista?

kobaya

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2005
Poena
619
Videh na testu za gigatron Stardust konfiguraciju ( http://www.bench-market.com/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=16142 ) u kom pise sledece: "LianLi je tako doprineo poboljšanju kvaliteta ponude u nas, zahvaljujući orijentaciji kompanije ka isporučivanju vrhunskih performansi za relativno pristojnu sumu novca." .
Posto se dosada nisam uzivo sreo sa doticnim kucistima,a video sam cene u Gigatronu koje su nebeski visoke(za moje pojmove),pitam se vrede li stvarno ta kucista te pare(pod te pare mislim na one modele u Gigatronu ne na one predivne koje sam video na njihovom sajtu).Da pojasnim: interesuje me cime "Lian Li Midi PC-7B+2 w/o PS,BLACK" zasluzuje cenu jednog CM690 u koga sam vec ugradjivao komponente i koji je lepsi i rekao bih veci od doticnog gorepomenutog Liana?

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novu temu koja se tiche Lian Li kucishta.
Konkretno sam video na Gigatronovom sajtu model Lian Li PC-7BYCF koji koshta nekih 75 eu.
Ne mogu nikako da nadjem review ovog modela na netu. Da li neko moze da prenese utiske, postuje fotke itd.???
Hvala unapred.

Imaš ovde nešto

Sad sam gledao ponudu koju imaju u gigatronu i to je sve shit,ali ovo mi izgleda bas lepo

Armorsuit%20PC-P80-b.jpg

3x14cm fan na prednjoj strani:zgran:

Poslednja izmena:
Imaš ovde nešto

Sad sam gledao ponudu koju imaju u gigatronu i to je sve shit,ali ovo mi izgleda bas lepo

Armorsuit%20PC-P80-b.jpg

3x14cm fan na prednjoj strani:zgran:

kucishte je stvaro bruka kada budem reshio da opet imam kucishte to ce biti moje kucishte 100% :)

Pa stan, al' za svoj kompujter:D

Pa s obzirom koliko je, mozda ce i moci da udje u njega :D
Mene je zainteresovalo Lian Li A07 ako se ne varam u vezi oznake, pravi se u silver i crnoj varijanti i cifra mu je negde oko 5500din. Kad sam ga video u radnji, iskreno nisam stekao utisak da je toliko dobro kuciste. Jeste to aluminium, zavrsna obrada je odlicna, ali nekako mi izgleda tanko i mrsavo :D Kad sam video fotke, bio sam ubedjen da je to moja sledeca kupovina, a sad bas nisam siguran. Moracu da ga pogledam jos jedanput detaljnije, sto podrazumeva i unutrasnjost, da bi presudio.

Nazad
Vrh Dno