Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Do pre mesec dana Logitech Cordless Click! Plus Optical, a sada Razer Lachesis.

g1 logi

Microsoft Wireless LaserMouse 6000... Bio jeftin kada sam ga kupovao pre godinu dana ... i na kraju se ispostavi da i nije toliko los :)

Logitech mx400(skoro nov),za 10 evra nema bolje :D

Poslednja izmena:
Juče kupio A4tech X-755FS, prvi utisci su zaista odlični.
2_MOSAA4X755FS0010.jpg

Mislim da se za ovoliko para (20€) ne može naći bolji miš (mislim na celu X-7 seriju).

Poslednja izmena:
a zashta mu sluzi ono veliko dugme sa strane ? back ?

a zashta mu sluzi ono veliko dugme sa strane ? back ?
To je petosmerni taster (kao na nekim mobilnim telefonima):
X-755F-5b.gif

I svaki od tih 5 tastera je programabilan. Mogu se izabrati neke od predefinisanih funkcija (forward, back, win explorer...), ili podesiti da odgovara nekom tasteru ili čak unosu sa tastature.

Inače miš super radi na stolu bez podloge, na pantalonama, čak na ćebetu :D
Iznenadio sam se kada sam video da se uz njega dobiju i 2 seta rezervnih stopica. Plastika od koje je napravljen miš izgleda jako kvalitetno... mene je za sada oduševio.

Poslednja izmena:
Od skora sam vlasnik ovog malog:
VX_Revolution-Front.jpg

VX Revolution
Dusu dao za laptop.

Microsoft-Basic edition

Microsoft-Basic i mogu vam reci da je odlican!!!!!!!!!!Pozz

31000011101.jpg
za sada ovo :D chekam mx1000:banana::wave:

Данас сам га узео, миш је сјајан, ергономски је феноменалан, пластика не крцка, велики точкић, гумене странице (гума је посебно отпорна на клизање. Брз је и прецизан као ласер, има некy dual lens технологију за повећање прецизности оптике... 850 динара :D .

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    341.3 KB · Pregleda: 85
Данас сам га узео, миш је сјајан,.......

Jel moze jedno pitanje?
Dugo sam koristio genius superior i bas mi je nekako prijao taj oblik....zadnjih, recimo 6-7 meseci , posto je ovaj otisao na nebo, koristim logitech MX310.....i sve je to lepo...kvalitetan, precizan....al NEKAKO MALI...
sad....navikao sam se ja na velicinu novog misa....ali zadnjih par meseci osecam poprilicno jake bolove u prstima desne sake...zglobovi srednjeg...doalog..ponekad i malog prsta.....vrlo neprijatno

Ovaj mis sa tvoje slike izgleda prilicno...krupno....cini mi se da bi mi ovako nesto prijalo, ali slike po netu..posebno sa strane....ne mogu da procenim velicinu..a tacne dimenzije nisam nasao...
jel' bi mogao da izmeris bar najduzu stranu ?

hvala unapred,
Vaske

opet ja :D od danas sam ponosni vlasnik mx1000 i nashao misha kog nikada necu menjati poshto sam napokon nashao misha koji mi odgovara a do sada sam promenio oko 7 8 misha :D:banana: :wave:

Jel moze jedno pitanje?
Dugo sam koristio genius superior i bas mi je nekako prijao taj oblik....zadnjih, recimo 6-7 meseci , posto je ovaj otisao na nebo, koristim logitech MX310.....i sve je to lepo...kvalitetan, precizan....al NEKAKO MALI...
sad....navikao sam se ja na velicinu novog misa....ali zadnjih par meseci osecam poprilicno jake bolove u prstima desne sake...zglobovi srednjeg...doalog..ponekad i malog prsta.....vrlo neprijatno

Ovaj mis sa tvoje slike izgleda prilicno...krupno....cini mi se da bi mi ovako nesto prijalo, ali slike po netu..posebno sa strane....ne mogu da procenim velicinu..a tacne dimenzije nisam nasao...
jel' bi mogao da izmeris bar najduzu stranu ?

hvala unapred,
Vaske

Још један члан бенча се заинтересовао, па сам направио мали тест.

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=169006

Нема на чему. :wave:

Poslednja izmena:
Već par meseci Trust MI-6950R.
Vidim da su se ljudi žalili na njega, kod mene ni najmanji problem.
Uzuzetan miš za male pare, meni više leži nego Logi RX1000 koga sam jedva čekao da se otarasim.

Poslednja izmena:
evo imam ga na poslu i bash mi je neupotrebljiv pored

21akxdvrirlsl500aa200lb7.jpg

ovaj mx518 prosto ne mozhe da se poredi sa drugim serijama mx518...ima mnogo bolje klizache i tezi je...

Pa pazi poshto su mi crkla 3 komada za godinu dana a bili su "isti" tj pet malih klizacha sa donje strane i skroz dole pishe mx518 ja sam iz ochaja doshao do ove edicije koja ima 3 velika klizacha i sa gornje strane pishe mx518 a dole courtesy by warner brothers..i nije mocj autosugestije zaista ovaj batman mi je za nijansu tezhi i mnooogo bolje ide sa tim klizachima..

Poslednji pokvareni primerak koji je trajao samo 3 meseca, odneo sam u gigatron da ga dalje poshalju u IRIS jer me mrzelo da se sam cimam i uzmem nov zato sto se nalaze daleko. Problem riknjavanja tih mx-eva na koje smo svi navikli je uvek bio isti - gubi se kontakt tj optika se chas pali chas gasi i provereno je na vishe racunara. Gajim ogroman respect prema mx-u ali kako ja nisam jedini kome se kvari tu je josh par ortaka, i sama devojka iz radnje mi je rekla da je u 100% jedini kvar kod tog misha gubljenje kontakta, ako se i sa ovim desi - snimicju youtube klip kako mu presudjujem.

eto..

Poslednja izmena:
A4Tech X-748K Oscar Optical - za 1200 kinti je odličan, ima i tegove i sve zaebancije, precizan je... Ja sam prezadovoljan.
Oscar_X-748K_2b.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno