Šta je novo?

Problem sa instalaciom msn-a

crystal

Slavan
Učlanjen(a)
06.11.2007
Poena
309
Pre par dana imao sam pun racunar spyware i wirusa, pa sam u nedostatku znanja racunar odneo u servis na ciscenje.
Stvar je otisla toliko daleko da su morali da mi rade reinstalaciju windows-a, ostao sam bez svih podataka, medjutim pre ciscenja imao sam operativni sistem Windows service pack 3, na koji sam se navikao vec dobre dve godine.
Dobio sam neku skroz drugu verziju windowsa - pri ukljucivanju racunara pishe Windows XP 1995-2001 ako se ne varam, a pri instalaciji msna dobijam poruku da" Windows live softerski klijenti ne mogu biti instalirani u okviru sistema Windos Server, Windows XP profesional x64, ili Windows operativnih sistema pre Servis pack 2"
Sta da radim? 🙂

Legalan windows, auto update ili neko od ovde ne dozvoljenih resenja 😉

Od ta tri operativna sistema verovatno si dobio Windows pre service pack 2, odnosno service pack 1. Instaliraj SP2.

Koji je to indijanski servis koji ti nije sačuvao podatke i instalirao XP bez barem SP2?!

Sto se tice servisa, bilo mi je skroz sumnjivo, ali su bili najblizi, a ja lenj da teglim kuciste 20 minuta dalje.

Downloadovao sam SP2, pa me zanima da li imate neki savet; na sta da pripazim prilikom instalacije. Ne bih hteo da pogresim negde.

Pozdrav

Nemaš na šta da paziš, kad pokreneš instalaciju više te i ne pita ništa, sediš i čekaš... možda jedino paziš da ti ne nestane struje. 🙂

Nazad
Vrh Dno