Šta je novo?

Masina na ekranu laptopa

CheXy

Slavan
Učlanjen(a)
19.10.2005
Poena
319
Moze li lap top da sluzi kao monitor. Imam jednu masinu koja zvrlji u prazno za sto ne mogu je kacim na TFT(ili mogu na analog tft-a ali kako onda da vidim glanu masinu) pa me zanima da li mogu da povezem tu masinu na lap top da mi on sluzi kao monitor.

Za tako nesto laptop bi trebao da ima video ulaz, a ja jos uvek nisam video takav laptop, i sumnjam da i tvoj ima. E sad ako ima neka prevara :) to ne bih znao da ti kazem.

Mozes, ali ne da vidis BIOS i ekran pre nego sto se podigne OS...

Preko mreze, pa onda VNC, Remote Desktop, Remote Administrator,.... direktno ne moze, osim neke akrobatike sa TV-out-in ... ili KVM switch na TFT...

Poslednja izmena:
MaxiVista meni radi posao. Odličan program.

mozes preko remuta sve da radis ali ako ces gledati filmove ili slusati muziku onda ce ti malo trzati trebati jedan lan kabel koji ces povezati sa laptopom ako ti ima laptop izlaz kao i komp ako ti nema komp mozes posebno da uzmes lan karticu koja je dzabaka nekih 300din....mislim da kontam da oces da namestis masinu da ti cupa sa neta stvari dok ti koristis laptop pa da povremeno ulazis da proveravas podatke za to je ok ili za neki server da iskoristis muzicki ..blallal tako ...

Vrh Dno