Šta je novo?

Partition Magic sj***o particije

BelThaZoR

Slavan
Učlanjen(a)
13.04.2006
Poena
370
Disk je WD od 750GB, particionisan na C: (70GB)-WinXP, D: (100GB)-WinVista, E: (150GB)-Igrice, F: (250GB)-razno i ostalo je bilo za Linux. Odlucio sam da obrisem Linux i da njegovu particiju formatiram u NTFS i spojim sa F. Medjutim u sred operacije Norton Partition magic je izbacio gresku i posle toga od particija mi je ostalo: C: i D: u originalnom stanju i E koja mi je sada E:, F: i jos je prazna i neformatirana, a Linuxovo je ostalo Unallocated... sta sad da radim, ne bih da izgubim ono sto sam imao na particijama E i F...

Poslednja izmena:
mozes i nesto iz Paragon Suite-a mada uzmi Hiren Boot cd i przi dok ti hard ne crkne :d (i napomena nemoj vise da koristis PM :D koliko vidim nisam jedini kome je s****o sistem)

Probaj sa Partition Table Doctor, meni je reshio slichan prolem.

Ko ga napravi ruke mu se pozlatile... Hvala puno, resio sam problem... A PM sam krvnicki shrederovao, da ni bit ne ostane od njega... Pozzzz

Jos jedan glas za Acronis Disk Director Suite. Program je vrhunski. Partition Magic zivi od stare slave, nekada je stvarno bio odlican - ali to je bilo nekada. Sada je teska brlja, ima obicaj da zezne particije tj. treba ga zaobici.
:wave:

I jos jedan

eto posto i ja moram da se zezam sa particijama, koji program preporucujete da deljenje i spajanje ? imam trenutno neki "Paragon Hard Disk Manager 8.5". Da li je imao neko iskustva s njim?

Vrh Dno