Šta je novo?

Logitech S96 - problem levog klick dugmeta

Sveki

Slavan
Učlanjen(a)
29.01.2006
Poena
320
Logitech S96 - problemlevog klick dugmeta

Evo vec 3 Logitech S96 posel2.5 godine krece da pravi problem i to uvek isti - levo dugme za klik(koje ubedljivo najvise koristim zbog prirode posla) radi jako otezano,mora se dosta jako pritisnuti da bi odreagovao,u poectku je to bilo jedva primetno ali sada je sve teze i teze.

U cemu je caka,zasto se to desava,jel se mozda nakupi prasina pa treba ocistiti ili jednostavno dolazi do zamora materijala pa je potrebno kupiti novi mis?

Ako je ovo drugo,koji zicni opticki mis preporucujete normalne velicine sa samo jednim uslovom a to je da mu levo dugme za klik radi dugotrajno bez problema tokom koriscenja?

Otvori ga pa vidi da li ima prasine...Mis kosta oko 600 dinara a koristis ga 2,5 godine,nece ti verovatno biti zao ako mu se nesto desi.Mislim da je zamor materijala...
Preporuka je Logitech mbj58,neunistiv je.

Mis kosta oko 600 dinara a koristis ga 2,5 godine,nece ti verovatno biti zao ako mu se nesto desi.Mislim da je zamor materijala...

Nisi me razumeo ovo je vec 3. po redu Logitech mish S96 koji za te 2.5god ima isti problem,znaci posle svakih 8-9 meseci mis je za bacanje.

Inace se sve slazem da je u pitanju verovatno zamor materijala,jer levo dugme misa koristim stvarno jako cesto,takodje nije problem ni cena pa da ga zbog toga moram popravljati,vec je u pitanju frustracija da ce bilo koji mis koji kupim imate taj problem posle 9-12 meseci.

Mozda je i problem samo do prasine,probacu da ga rastavim pa cu javiti da li ima pomaka...

Nije problem do prasine vec mikroprekidac nije u stanju da izdrzi toliku "torturu"
S96 mi se cini "meksim" i osetljivijim od M58 serije ( trenutno koristim M-BT58 a imao sam na kratko i S96 )

Ako imalo baratas lemilicom - premesti mikroprekidace.

Nisi me razumeo ovo je vec 3. po redu Logitech mish S96 koji za te 2.5god ima isti problem,znaci posle svakih 8-9 meseci mis je za bacanje.

Inace se sve slazem da je u pitanju verovatno zamor materijala,jer levo dugme misa koristim stvarno jako cesto,takodje nije problem ni cena pa da ga zbog toga moram popravljati,vec je u pitanju frustracija da ce bilo koji mis koji kupim imate taj problem posle 9-12 meseci.

Mikroprekidac je predvidjen za ko 1000000 (milion) klikova, a posto ga ti koristis "stvarno jako cesto", kod tebe je izgurao vise miliona. Predlazem ti da razmislis o kupovini nekog kvalitetnijeg misa, bar B58.

Ako imalo baratas lemilicom - premesti mikroprekidace.

A mozda je i hladan lem na samom tom mikroprekidacu. Prvo probaj da ucvrstis lemove na tom mikroprekidacu, a ako ne radi posle toga, kupi novi mis. Jednostavnije je nego da menjas mesta mikroprekidacima.

Hladan lem na mikroprekidacu 99.999%, dok sam drzao igraonicu imao sam iste miseve, samo preletujes nozice mikroprekidaca i radice kao nov. Od iste boljke su patili i MX300-MX500

Nazad
Vrh Dno