- Učlanjen(a)
- 02.12.2005
- Poena
- 380
Hvala voodons-u za ustupljenu masinuza ovaj epski test :d
:wave:
Da li ce rezultati testa pokazati da je dobivena jedna epska bitka?!!?
Hvala voodons-u za ustupljenu masinuza ovaj epski test :d
Ugradio sam gomilu PE2xxx jos nisam naisao ni na jedan koji nece na +3GHz, pa i na ovoj bangavoj ploci koja nece preko 350FSB-a, sta im radite
E8200 mozes da podignes i na 4Ghz :smoke:hvala Yoti
vidi se da je avg i max fps isti na E2180@3Ghz i E8200@3Ghz, samo je min fps malo veci u 2. slucaju. ja mogu da zivim sa tim
pozdrav
E8200 mozes da podignes i na 4Ghz :smoke:
OK to, ali evo u ovoj usporedbi, 3GHz E2180 vs. 3GHz E8200, zar nije dovoljna razlika 6x vise cache-a?ali ne zaboravi da retko ko drzi e8200 na 3ghz, ili ga drzis na stock brzini ili na 3.6 - 4ghz
strucnjaci... ajde misljenje.... imam dve opcije, prva da zamenim ovu moju grafu iz potpisa sa gigabajtovom 4850, i jos bolje, da zamenim i plocu sa jednom gigabajt x38 GA-EX38-DS4 i dve 4850 u crossfireu....... koliko ta druga u realnosti moze biti bolja od prve opcije?
poz i thx
nekad igram na monitoru, a nekad na tv-u.... kad igram na tv, onda shibam u 1080p rezama(1920x1080) i sve izgfleda nenormalno dobro, mada i ova konfiguracija na tim rezama sve sem krize shiba sasvim solidno..... ali kad vec imam priliku da zamenim sve ovo po super ceni......![]()
hmmmm.... a koliko su dve 4850 u cross-u jace od jedne 4870 single?
neisplativo jace.
Za vlasnike 48xx kartica, ako do sada niste probali evo zadnje verzije AMDClockTool-a za OC 48xx kartica.
radi i sa 38xx serijom![]()
Chinaski izvoli :d
Pentinjum E2180 @3GHz
GA-P31-S3
Cell Shock PC8000 cl 4-4-4-12
Sapphire HD4870 default :d
WIN XP SP3
ATI Catalyst 8.7 beta/ neka zameri koliko ko hoce, ali sam uradio ovako da se vidi koliki je benefit novog drivera
itd![]()
Koliko sam dosada vidio, Sapphire ima bakreni cooler, dok Gigabyte i PC imaju aluminijski koji je ofarban u boju bakra, isto kao i na 3850. :d Taj sam zakljucak stvorio nakon nekoliko primjeraka, ne mogu tvrdit da je generalno tako.
MSI i Asus takodjer imaju bakreni.
sto mu onda dodje da bolje ne menjam ni plocu, vec samo ovu grafu sa jednom 4870......?
Wtf? Jel ovo greska ili nije?
Citam na gomilu mesta kako se singleslot 4850 karte greju i preko 100 stepeni a pre neki dan videh da im kuler radi na malom broju obrtaja. Posle sam video da kuler radi na oko 50% brzine (mozda 60 nisam siguran) i da moze da se ubrza. Koliko se kartica manje greje kada se kuler ubrza i da li bi bio problem da kuler radi na 80%? I koliko bi se onda klokovala bez menjanja biosa?
Meni licno buka ne smeta mnogo a ako ipak zasmeta stavicu slusalice pri igranju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari