Šta je novo?

MSI Wind

Jel ce biti verzija bez vindouze i da li ce se pojaviti verzija sa vecom baterijom kod nas?

Ima li nekih novih informacija o ovom chudu? Poshto se prva nedelja jula opasno priblizhila kraju :) Ili da chekamo josh malo. Kada se ochekuje linux verzija da ne zna neko sluchajno poshto kada bih kupovao ne bi bash mnogo razmishljao o winu :)
tnx

Ima li nekih novih informacija o ovom chudu? Poshto se prva nedelja jula opasno priblizhila kraju :) Ili da chekamo josh malo. Kada se ochekuje linux verzija da ne zna neko sluchajno poshto kada bih kupovao ne bi bash mnogo razmishljao o winu :)
tnx

Ne verujem da ce doci do takvog MSI Wind paketa...Sam Microsoft je poshteno izpizdeo na EEE i njegov OS (chitaj nema XP-a, nema zarade). Tako da mislim da do toga nece doci ;)

To je zaista lepa vest, jedino se postavlja pitanje u kojoj meri ce biti jeftiniji takav paket ;). Ja definitvno uzimam sebi jedan Wind, ono shto mi je bitno da je 6-cell baterija. Linux + 6-cell = dobitna kombinacija :)

Najveci problem u ovom trenutku jeste Intel Atom shortage...
U Srbiju stize mala kolicina tako da preporucujem da se uzima odma' jer cemo se nacekati za drugu turu...

Poslednja izmena:
Ma ja imam utisak da je taj Wind proizvod na papiru :D nikako da stigne :)

Juče, prekjuče videh negde da su najavili kašnjenje isporuka. Nema dovoljno baterija.

Wind je stigao u Pakom. Ima ga u dve boje bela i pink :)

Poslednja izmena:
Pa pojavio se na lageru odnosno za dilere a PMC mu je 399 eura

Vrh Dno