Šta je novo?

Skrivanje IP adrese

mandapfc

Slavan
Učlanjen(a)
09.04.2008
Poena
304
Nadam se da pitanje postavljam na pravom mestu,unapred se izvinjavam modovima ako sam pogresio.Dali postoji program koji ce mi sakriti ili pokazivati laznu IP adresu,hvala

Ne, jer je to osnova TCP/IP protokola. Mozes je zameniti drugom koriscenjem proxy servera.

I ja bih ovo stavio u networking :D

Nadam se da pitanje postavljam na pravom mestu,unapred se izvinjavam modovima ako sam pogresio.Dali postoji program koji ce mi sakriti ili pokazivati laznu IP adresu,hvala

1.)Hide IP NG
2.)Hide IP address with SmartHide
3.)Hide IP Platinum

To su prva tri rezultata ako u google ukucash Hide IP ;)

:wave:

jeste pablo,naucio sam lekciju od proslog puta,ali nijedan neradi,treba mi nesto provereno,hvala

hideip radi, probao... samo je veza sporija zbog proxija...

Pošto primamo podatke na IP adresu, kako može da bude moguće da se sakrije?
Ne znam čemu služe ti programi.

Pošto primamo podatke na IP adresu, kako može da bude moguće da se sakrije?
Ne znam čemu služe ti programi.

Ne sakriva se IP adresa bukvalno već se koriste proxy serveri koji prikažu sasvim drugu IP adresu onome ko je zainteresovan za nju.Tipičan primer (na forumu gde sam admin a koji je vezan za jednu opštinsku upravu) je da ljudi postuju protiv opštinske vlasti a adrese su im na primer kao da pišu iz HP-ovog predstavništva u Londonu.

lol pa sta ne sme da se kaze nesto opstinskim vlastima i onda se "kriju" iza proxy-a..haha sta da nece da cima provajdera i da bane tom liku na gajbu neko iz opstine

ima nas raznih..

Vrh Dno