Šta je novo?

PC Gaming is the Future!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
O bože...

Metal Gear i Final Fantasy postoje na konzolama skoro 20 godina. Ako uzmemo samo MGS i FF7+ to je opet celih 10 godina. Nisu ni jedno ni drugo recent development. To su serijali koji se decenijama štancuju. U poređenju sa Sonyjem, EA štancmanija je mirna i umerena.

Da miš i tastatura se mogu priključiti na svaki sony od prvog PSa, ali šta to vredi kada ih podržava 4-5 igara. A ograničenost kontrolne šeme utiče na dizajn igara.

I šta ste se toliko uhvatili te Krize!? Jeste Turci su usrali motku. FarCry je 1000x bio prilagođeniji hardveru koji je postojao u vreme kada je igra izašla. Kriza je katastrofa koja se može porediti samo sa prvim Unrealom i još par bisera koje bih naveo da nije pola 1 i palim da spavam.

Poslednja izmena:
@placebo
da znas samo koliko je prosto ubaciti specijalne efekte u igrice.. problem je samo gde stati sa njima. Ne pravi se hardware za igricu nego igrica za hardware koji postoji. I mislis da je lako samo napraviti novi gpu tek tako.. malo kopi past odavde , malo odavde , ubaci u program za pravljenje gpu-a i posalji tsmc-u da ti odradi sve ostalo... ali im kazi da klokovi budu duplo veci.... e kamo srece

Jel ti to hoces da kazes da je to sto se trenutno masovno proizvodi tehnoloski vrhunac i da se ceka na izmisljanje novih metoda i tehnologija kako bi napredovali dalje? Da ne bi mogli da izbace 100 puta jacu kartu u ovom trenutku kad bi morali? Da se igre prave za postojeci hardver nvidia bi mogla da ima sajt za prodaju karti i jednog zaposlenog + kineze da stancuju geforce mx2.

Ajd da se ukljucim: ljudi vi zaboravljate nesto ocigledno, kompjuterasi da ih tako nazovemo su mahom ljudi koji UZIVAJU u svom pc-ju ljudi koji bi da overclockuju, da moduju, da diskutuju o grafama, da izmuzu poslednji atom iz svog kompa, potpuno druga sorta u odnosu na konzolase koji upale, igraju, ugase i ne boli ih glava, konzole su jednostavne stvari za jednostavne ljude, igras marija, pro evo, gran turismo i srecan si, ja igram planescape torment i nemogu da spavam, target grupa konzola su casual gameri i drustvanca sa pivom i cipsom, dok za pc ima naslova koji si i vise nego hard core (ajd nadji nekog ko bi na konzoli igrao hearts of iron ili war in the pacific), svaka budala moze da trckara sa bracom brkatih vodoinstalatera u sopa se sa luckastim pecurkama ali nemoze svako da kroji istoriju svetova pa makar i virtuelnih..

sto se tice konstantne nadogradnje pc-ja i nivoa teholoskog znanja potrebnog za njegovo koriscenje: po meni to je jedna od najvecih blagodeti u racunarskom svetu, to je ono sto razdvaja plebs od plemstva, to sto neko nezna sta su pixel shaderi ili razliku u sirini magistrale, memorijskim latencijama, to je njegov problem, nek kupi konzoli mlati pecurke i bude happy, nije ni astronomija za svakoga...

Gorstak, svaka ti je na mestu 😀.

Igram se na racunaru igrao se na konzolama,ali highlander82 je sve u pravu 🙂

Audio, ali to je nista.

Slazem se da je nista ali je nepotrebno bacanje para za nesto sto nema buducnost kao sto je to glupi PS3.

I Gabe nije rekao "PS3 is a waste of everyone’s money" nego "a waste of everyone’s time"...

Kao sto svi znamo Time === Money tako da... 😀

Nemojte pogresno da me shvatite, nemam nista protiv Valve-a vec protiv ovog debeljuce koji lupa gluposti...

Ne lupa on gluposti, vec je skroz u pravu:

Kod:
10 Kupis SDK
20 Utrosis novac i vreme da provalis hardver i iskoristis ga do maksimuma
30 Za dve godine izadje PS[n + 1]
40 Stari SDK i kod ne vredi na novoj konzoli
50 goto 10

Gubljenje vremena ad infinitum.

Drugi izbor je da ignorises veliki deo trzista i radis sve za PC dok tamo neko mlati na PS3-ci... Ja bi prihvatio muku 🙂
Pa sve do sad je bazirano na algoritmu koji si napisao... Eto nvidija i ati isto
1. nvidija napravi graficku ubica pokida ati
2. kuliranje 2 godine
3. ati uzvrati udarac
4. mozganje godinu dve
5. goto 1

Poslednja izmena:
Drugi izbor je da ignorises veliki deo trzista i radis sve za PC dok tamo neko mlati na PS3-ci... Ja bi prihvatio muku 🙂

Pa koliko ja znam Orange Box je izasao i za konzole.

Valve je pustio EA koji je imao mnogo vise iskustva da se smara sa PS3 portom, i taj port je imao problema sa framerate dropovima, dugim ucitavanjem, pucanjem konekcija ka serverima, lagom u TF2, nepouzdanom voice chatu, itd sve dok u martu ove godine nije izasao patch.

Sa druge strane PC verzija nije imala tih problema -- o kakvim onda ti garancijama pricas? Sta ti to konzola garantuje za ulozen novac, a PC ne?

Poslednja izmena:
Pa ovako, to samo govori da je u pitanju losh dizajn igrice. Da je igrica pravljena da bude portovana ne bi bilo tih problema, nego programeri budze da nesto proradi. Ako imas PS3 port ne moze da skodi...

Sto se tice konstantne nadogradnje pc-ja i nivoa teholoskog znanja potrebnog za njegovo koriscenje: po meni to je jedna od najvecih blagodeti u racunarskom svetu, to je ono sto razdvaja plebs od plemstva, to sto neko nezna sta su pixel shaderi ili razliku u sirini magistrale, memorijskim latencijama, to je njegov problem, nek kupi konzoli mlati pecurke i bude happy, nije ni astronomija za svakoga...
Hmmmm, mozda je blagodet, mozda je muka, kako se uzme. Nesto mi ta blagodet ko sajentologija, morash svakih nekoliko meseci da placash harach, kako bi bio na odredjenom nivou, inache padash nize.

Nego kad smo vec kod sajentologije:
http://www.youtube.com/watch?v=y9Fd1_kJW5w
:-devil-::-devil-::-devil-:

Pravi gamer ce imati i PC i konzolu. Ja sam uvek imao komp i neku konzolicu. C64/Sega Master System, PC486/Sega MD2, Celeron 400/Sega DC. Sad imam igraonicu, pa imam svega i svacega, ali kuci pored lapa drzim Segu DC i PS2. Ako skupim kintu, nabavicu i XB360 za kucu (za sada samo u igraonici). Tu mi je za svaki slucaj i PSP (ranije sam imao GBA).

@Highlander82

Alal ti vera. Sve rec ti je na mestu!

Ajd da se ukljucim: ljudi vi zaboravljate nesto ocigledno, kompjuterasi da ih tako nazovemo su mahom ljudi koji UZIVAJU u svom pc-ju ljudi koji bi da overclockuju, da moduju, da diskutuju o grafama, da izmuzu poslednji atom iz svog kompa, potpuno druga sorta u odnosu na konzolase koji upale, igraju, ugase i ne boli ih glava, konzole su jednostavne stvari za jednostavne ljude, igras marija, pro evo, gran turismo i srecan si, ja igram planescape torment i nemogu da spavam, target grupa konzola su casual gameri i drustvanca sa pivom i cipsom, dok za pc ima naslova koji si i vise nego hard core (ajd nadji nekog ko bi na konzoli igrao hearts of iron ili war in the pacific), svaka budala moze da trckara sa bracom brkatih vodoinstalatera u sopa se sa luckastim pecurkama ali nemoze svako da kroji istoriju svetova pa makar i virtuelnih..

sto se tice konstantne nadogradnje pc-ja i nivoa teholoskog znanja potrebnog za njegovo koriscenje: po meni to je jedna od najvecih blagodeti u racunarskom svetu, to je ono sto razdvaja plebs od plemstva, to sto neko nezna sta su pixel shaderi ili razliku u sirini magistrale, memorijskim latencijama, to je njegov problem, nek kupi konzoli mlati pecurke i bude happy, nije ni astronomija za svakoga...

za nekoga ko "kroji istoriju svetova pa makar i virtuelnih" si prilicno ogranicen 😉

ima i te kako hard core igara na konzolama 😉

ti si ovim postom samo dokazao da ih nisi nikada ni video a kamoli odigrao

nikada ti verovatno nije palo na pamet da ima ljudi koji se igraju na obe platforme i da su za razliku od tebe odigrali/videli jos po "nesto" sem marija, fuce i gt-a 😉

a brkati cikica i brat ce ostati upamceni u istoriji gaminga mnogo vise nego li hearts of iron i planescape zajedno 😉

sve revolucionarno u svim zanrovima (sem fps-a naravno) se "desilo" na non-pc masinama 🙂
samo je fps nastao, odrastao i "stasao" na pc-u

imas net, google, wikipediu pa se edukuj malo i videces da je bilo legendarnih igara istog zanra i pre planescape-a/hearts of iron-a 😉 i to zamisli ne na pc-u

p.s. naravno da su odmah pohrlili zdravko i "80 i neko" ekipa da ti cestitaju na "besedi" :d to samo potvrdjuje ono sto sam ranije napisao 😉
p.s.2 za nekoga ko "priznaje" da "ne moze da spava" zbog igre preterao si sa pljuvanjem "druge strane" 😀

Hm, nemojte pogresno da me shvatite nemislim da su konzolasi glupi ili manje inteligentni od pc-jevaca ali ja recimo volim da ulozim malo truda da bi recimo system shock 2 radio na xp-u, da bih igrao transarticu na kompu iz potpisa, za nekoga ko poseduje konzolu to bi bilo cisto gubljenje vremena uz komentar: ha platio sam 700e za ps3 i ja tamo da nesto instaliram i podesavam, ma boli me briga ja hocu da ubacim dvd i da to radi, nista me neinteresuje, e to je esencija razlike pc-jevaca (kompjuterasa uopste) i konsolasa prvi je spreman da bdi citavu noc za 3% razlike u 3d marku koje ce mozda dobiti oko 7 ujutro a drugi ce ako se nesto neucita iz prve ili je disk ogreban pa treba mnogo vremena da se udje u formaciju na pes-u, resetovati, vikati, psovati sonija i trinitron katodu i ko ih napravi....

pr: imam drugara koji je nedavno uzeo amd x2 4000 sa gf8400gs, koje stalno pokusava da oc-uje iako nista nedobija time ali..... pre neko vece skinem ti ja ati tool i sutradan pricam njemu o programcicu: ma jednostavan mali djavolak sa cupavom kockom koja se vrti i pritom j...be kevu svim resursima kompa koliko ih optereti, on skine to vece i ja ga sretnem naredni dan, podocnjaci do usta, nemoze da gleda i govori, ispada mu tacna (inace radi kao konobar), ali ima neki cudan kez na licu, ja ga pitam sta je radio on kaze da je: digao core na 650 i memoriju na 900 i da je time dobio 600 poena u 3d marku 2001, poceo je oko 11 navecer, zavrsio oko 6 ujutro, pritom napisao 4 strane a4 sveske sa zapazanjima o rastu temperature, frame rate-u u ati tool-su, pojavi artefakta, pa radio testove u fearu, stalkeru, bioshocku, nikakvu on opipljivu korist nije izvukao iz neprospavane noci pune nerviranja, kafe i guarane ali sam cin overkloka, testiranja, iscekivanja artefakta je njega ispunio vise nego bilo kakva igracka sesija sa plavusama koje vicu wii....

Kult PC ja nije u softveru (windowsi, krize, strahovi i medalje casti dodju i odu) kult pc-ja je u HARDVERU, ma kakav on bio, dan danas ljudi pisu drajvere za 3dfx kartice, spremni su da uniste 8800gts volt modom da bi napravili nesto sto ima jos pet likova na svetu, ja recimo sklapam ancient pc za igranje starih igara, restaurisem moju a600 da bih pokusao ono sto su uradili likovi sa www.amiga600.de, istina je da su neke igre ostavile vise nego dubok trag na svest igracke zajednice ali mladjim igracima koji su sada poceli da se igraju prvi medal of honor neznaci mnogo posle iskustva sa cod4 iako bez prvog verovatno nebi ni bilo drugog..

Sto se tice teze da ce pravi igrac imati i pc i konzole, moje skromno misljenje je da imam (a nemam) 600-700e koje mogu da investiram u igranje, nebih kupio ps3 ili box360 kupio bih 8800gt, c2d4600, memoriju.... shvatate me, malo pc-jevaca moze da priusti vrhunski komp i neku od konzola i u sustini sve pare pucaju u pc jer tesko je ispratiti ono sto u atletici zovu pacemaker to je danas nvidia, sutra ati, prekosutra intel, pa crysis, assasin`s creed itd, i ja bih pored pc-ja da imam braviu ko vrata, ps3, box360 i z5500 zvucnike ali nemogu, zato mogu da stekam 60 evricona za pentium dual 2220, i da iskamcim od druga flopi za amigu, zivot je surov i skup posebno uz extremni sport koji se zove igranje..

@ Ivke poimanje zabave nije isto za sve ljude,

ono što meni godi su igre tipa: Close Combat serijal; Defcon; Battlestations Midway; Frontline: Fields of Thunder; SpaceForce: ROGUE UNIVERSE; Sins of a Solar Empire; Carriers at War; Ageod American Civil War; Conquest of the Aegean, Europa Universalis serijal.

Gore navedene igre oduzimaju puno vremena, koje traže da se uključi kefalo, i jedini problem može prestavljati nedostatak slobodnog vremena za njihovo guštanje, ali ko ima sreće da na poslu sedi za računarom može sebi da dopusti da par sati provrti nešto od ovoga u radnom vremenu, poput mene 😀, a da vredne kolege ni ne posumnjaju.

Tako da FPS, MMORPG, RTS nisu jedino što PC nudi.

Jednostavno meni ne leže igre tipa Lost Planet, Gears of War... Jedino pozitivno što sam sa uživanjem igrao od igara koje su sa konzola sišle na PC su PES, KotOR I i II i sad Mass Effect, i jedino za čim žalim su GT i FF serijali.

Poslednja izmena:
@ ivke76 ti si ako ti nick oznacava godine, stariji 6 godina od mene i bar 4 od "80 i neko" ekipe i usudis se da me iz ugla svog kobajagi veceg igrackog iskustva zoves ogranicenim, sta si ti mogao da iskusis sa 6 godina kada sam se ja rodio?????? razlika izmedju mene i tebe u sferi igranja je sto dok si ti piskio u pesak ja sam piskio u prasinu, da pricamo o recimo kolima i ti imas 60 a ja 26 onda bi razlika u godinama imala smisla, ovako... ja sam dobio c64 sa 9 godina, sa 11 sam pravio module za njega sa turbom i stelovanjem glave, igrao sam se na nintendu, snes-u, md2, dc-u, ps, ps2, ps3, xbox, xbox360, a mario, fuca i gt su samo trivijalni primeri proseka igara na konzolama..

ajd ovako:

ovo sa ogranicenoscu necu da komentarisem,

cinjenica je da ima hc igara na konzolama ali daleko vise casual igrica..

sta sam ja video, igrao, presao ti o tome nemas pojma pa je i ova stavka komicna....

tacno je da se ljudi igraju i na konzolama i na pc-ju ali na pc-ju ce nocu igrati galactic civilizations da bi danju sa brustvom pikali pes, cast izuzetcima...

brkati cikica i burazer su legende zato sto su izasli u paleozoiku elektronskog igranja kada je sve sto je izaslo postalo legendarno iz prostog razloga sto nista drugo nije postojalo pre njega!!! ps giana`s sister je pojam za brkatu bratiju...

pc je kasno stasao kao igracka masina zbog poslovne orijentacije ali jedno je cinjenica: igre kao komercijalni entitet diva kakav su danas, svoju ekonomsku afirmaciju velikog biznisa duguju najvecim delom pc-ju...

ja sam sam se edukovao na trilogiji eob, isharima, the settlersim-a, piratesu, lords of chaos-u, transartici, cannon fodderu, creatures-u, supremacy-ju, theatre of deathu, rick dangerous-u, zaxxonu, utopiji, mega-lo-maniji, alien breed-u, laser squad-u i jos mnogo toga, veruj mi malo toga ja nisam igrao a da vredi...

zdravko i "80 i neko" ekipa su kao i ja i ti clanovi ovog foruma a demokratija duva u svim pravcima, dali bi komentarisao njihove postove da su rekli da ja nemam pojma i da nenzam sta pricam, slozio bi se sa njima i nebi uzimao njihove godine u predmet razmatranja jer ponavljam, tvoja razlika u godinama i iskustvo koje proizilazi iz nje ovde apsolutno neznace nista...

Nikoga ja nepljujem, to sto kazem da je neko jednostavniji covek u svetu igranja neznaci da je on glup ili zaostao, vec samo da su njegove igracke potrebe, odnos nivoa zabave i truda spremnog da ulozi u nju na nizem nivou u odnosu na nekoga ko ce igrati war in the pacific mesecima da bi proziveo satisfakciju cina potapanja uss horneta od strane yamata i musasija..

Ps. mi smo dobrim delom nepismen narod, vecina nas ne govori ni srpski kako treba a o engleskom da ni nepricamo, apsolutno nepismen covek moze da igra 60% igara za konzole, samo mu objasnis sta je new game, next race, level 2, formation, x je sut, trougao dodaje i sevaj, ajd ti objasni nekome napredne doktrine globalnog ratovanja, ekonomske sisteme, teoriju ponude i potraznje, da analizira promene u nekom sisitemu i zakonitosti njihovih desavanja, uslove do kojih do njih dolazi i slicno, ali zato se opet vracam na marija: skocis i udaris glavom u kockicu, izraste cvetic, pokupis cvetic i porastes, jednostavno zar ne???

ima i te kako hard core igara na konzolama 😉

Imam X360 i pratim i konzolasku scenu i ja stvarno ne znam koje bi to hard core igre mogle biti (ovde ne racunam voznje sa posebnim kontrolerima i slicno - jer 99% igraca to ne poseduje). Dizajn kontrolera tu igra presudnu ulogu - on je osmisljen za udobno igranje iz fotelje ali uz neminovno zrtvovanje preciznosti. Znaci sve igre u kojima su brzina i preciznost faktor (a to je ogromna vecina igara) u svojoj konzolnoj verziji nikada ne mogu zasluziti epitet "hard core". Takodje i sve one igre sa iole komplikovanijim interfejsima ili se ne pojave na konzolama ili su totalno osakacene.

a brkati cikica i brat ce ostati upamceni u istoriji gaminga mnogo vise nego li hearts of iron i planescape zajedno

I Tetris ce ostati upamcen pa ne verujem da ima nekoga ko ga svrstava u hard core igre.

sve revolucionarno u svim zanrovima (sem fps-a naravno) se "desilo" na non-pc masinama 🙂

Ako pod "PC" svrstamo i prethodne iteracije "personalnih racunara" u vidu Spectruma, C64 i Amige onda ovo sto si rekao apsolutno nema veze sa istinom.

Poslednja izmena:
Ja verujem da su ovde retki ljudi koji su kao ja igrali igre na ZX81 sa 16KB prosirenjem. Grafika je bila 64 x 64 "piksela" (to su zapravo bili kvadratici) i igralo se na crno-belom TV-u u to vreme. Posle toga su dosli ZX Spectrum i C64, pa Atari, Amiga, i tek posle ono sto danas zovemo PC (IBM clone) mada su i svi pobrojani pre njega bili Personalni Computeri.

Znaci, ako ne racunate onaj prastari tenis sa dve crtice i kockicom koji se mogao igrati na TV-u medju konzole, personalni kompjuteri, a ne konzole su zacetnici gaming-a koji danas poznajemo i volimo. Konzole su pojednostavljenje tog koncepta, nista vise. Ako znate sta je podskup u matematici onda znate i sta je konzola u odnosu na PC.

@highlander82:
Igrao si Supremacy?!? Respect!!! Koliko bledih klonova te igre je napravljeno... bas mi se igra opet.

Poslednja izmena:

Meni je omiljena igra Baldur's Gate.Cuo sam da je na konzolama izasao neki Baldur's Gate: Dark Alliance ili tako nesto. Kazu da je mnogo bolji od originala,pa reko dal da uzimam konzolu da vidim kakav je. :-devil-:

u prethodnom postu si imao klasican "rts/potezna strategija/rpg-ovi sa pc-a su za pametne i "hard core" gamere a mario, gt i pes za casual no brain-no pain gamere"
sada si malo spustio loptu pa ovaj drugi post ima malo vise smisla 😉
i dalje stoji cinjenica da se hvatas za par ("najjednostavnijih") igara sa konzola kada o njima pricas u negativnom kontekstu :trust:

I Tetris ce ostati upamcen pa ne verujem da ima nekoga ko ga svrstava u hard core igre.

nego sta je 🙂

ovo je isto kao da si rekao da sah nije hard core "board game" jer eto ima D&D-a 🙂

Ako pod "PC" svrstamo i prethodne iteracije "personalnih racunara" u vidu Spectruma, C64 i Amige onda ovo sto si rekao apsolutno nema veze sa istinom.

ne mozemo ih tu svrstati jer su u principu bile igracke masine i 99% software-a za njih je imalo etiketu "zabavnog" sto sa danasnjim "personalnim racunarima" nikako nije slucaj 😉

tako da je "moderan pc" (pod ovim moderan smatram zadnjih 15-ak godina) zahvaljujuci brzom razvoju hardware-a samo "reciklirao" stvari sa starijih "igrackih masina" i sem fps-a koji je i nastao na njemu nema manje vise nista originalno vec "napucane" ili "mixovane" stare stvari u vecoj rezoluciji ekrana/tekstura/sprajtova/shadera/whatevera 🙂

pre nego li (opet 😀) krene hate da ponovim jedno milioniti put da nemam nista protiv pc gaminga (i sam "pucam" pare da bih mogao da vidim sve te teksture/shadere/whatevere :d) samo mi smeta kada se o ljudima koji se igraju (i) na konzoli gleda/prica sa nekog "pc only" neba 😉 i non stop nabraja mario, gt i pes kao dokaz jednostavnosti (sto btw za gt i pes nikako nije slucaj jer su prilicno kvalitetne simulacije)

@highlander82
ako si stvarno igrao to sve sto si nabrojao ovo gorenapisano bi trebalo da znas :wave:

Meni je omiljena igra Baldur's Gate.Cuo sam da je na konzolama izasao neki Baldur's Gate: Dark Alliance ili tako nesto. Kazu da je mnogo bolji od originala,pa reko dal da uzimam konzolu da vidim kakav je. :-devil-:
Obavezno ga probaj, imas i nastavak Dark Alliance II i obe igre su fenomenalne...
Grafika je jedno 10x bolja od PC verzije i sama borba se dosta razlikuje, znaci nema ono kliknes na protivnika i sta tvoj lik uradi uradi, sam moras da se branis i zadajes udarce...
Prica se ne nadovezuje na PC verziju vec je nova i nije toliko duboka
Zavrsio sam ih sa uzivanjem i sada mi se opet igraju :banana:

U onom postu sam bio sarkastican. 🙂
Video sam Dark Alliance i smatram da predstavlja najveci krsh i najvece skrnavljenje jedne od najboljih igara koje su se ikada pojavile.

Video sam Dark Alliance i smatram da predstavlja najveci krsh i najvece skrnavljenje jedne od najboljih igara koje su se ikada pojavile.
Video nije isto sto i odigrati...
Ja sam vise uzivao igrajuci PS2 verziju :smoke:

Poslednja izmena:

Predrasude će te dokusuriti...

Ja sam igrao Baldur's Gate na PS2 ( jos imam i konzolu i igru) i to je obican hack & slash. Igra nema skilove kao diplomatiju , taunt i sl. Dijalozi gotovo ne postoje, u odnosu na PC igru. Znaci D&D pravila postoje samo za borbu ali nema diplopmatic skilova. I moze da se igra udvoje na jednom ekranu. 😛

Nisam igrao BG za PC , ali sam igrao NWN 1 i 2, i ako je NWN pravi D&D RPG, onda Baldur's Gate sa PS2 konzole nije.

Mislim tek da pojasnim koliko je apsurdno poredjenje BG-a na PC-u i na PS2. Igre nisu ni slicne.

PS. Moja je pretpostavka da je NWN slican kao BG. Igrao sam BG malo, i stekao sam utisak da dosta lici na NWN.

Poslednja izmena:
Ljud isto je kao sa kolima nema bas nikakve razlike... neko ce da uzme jeftin auto koji prevozi od tacke a do b, neko ce da da malo vise para i da se bavi tuningom i da uziva u svakom zvuku i vibraciji... da optimizuje isl.

Realno PC je i dalje core svega i zamajac razvoja tehnologije. Hajmo samo da uporedimo neki od G200 cipova sa onime u konzolama... smejurija zar ne... a za 2-3 godine mozda se pojavi neka konzola koja ce imati tadasnji mainstream i tako u krug...

Jednostavno PC-u samo fali malo veci izbor naslova koji nisu FPS... i realno mislim da ce se to popraviti... posebno sada kada za cenu prosecne konzole moze da se sklopi vec PC koji je bar 2-4x brzi bez problema...

Predrasude? :trust: Vrhunska RPG avantura prebacena u arkadni hack&slash,ako to nije cisto skrnavljenje onda ne znam sta je.

Predrasude? :trust: Vrhunska RPG avantura prebacena u arkadni hack&slash,ako to nije cisto skrnavljenje onda ne znam sta je.
Odigraj pa onda pisi...
Nego da se mi vratimo Gabe-u...
Pogledajte sliku i zamislite vampirski glas koji govori:
"PC igranje je buducnost aaaaaaaaaaaaaaa I'm sick aaaaaaaaa"

gabenewellclose.jpg

😀😀😀

A ti zamisli ovog lika kako to pokusava da demantuje recima "iju ma nemojte kasti"

440px-Hideo_Kojima.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno