Šta je novo?

PC Gaming is the Future!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vec vidim Hordu konzolasa kako se bori protiv Alijanse PeCejevaca u jos jednom konzole vs PC uzaludnom teadru...

PC ?!@#$ Kome jos treba racunar u kuci

Ma ne vredi im Kutija:

PC-jevci = Reapers
Konzolasi = Protheans

U startu se zna se ko je pobedio 😉

PC je za solo stvari kad si sam za racunarom i igras se, konzola je kada si sa drustvom.. to je to...
sta je bolje biti sam ili sa drustvom zavisi od coveka

PC je za solo stvari kad si sam za racunarom i igras se, konzola je kada si sa drustvom.. to je to...
sta je bolje biti sam ili sa drustvom zavisi od coveka
[nije hejt]a ovaj si cuo nekad za LAN party?mislim pre cju igram u LANu na svom monitoru nego na splitovanom TVu [/nije hejt]

Ne mora da znaci.

Nase drustvo se skupilo kod mene kad je izasao Baldur`s Gate Shadows of Amn i igrali ga satima, na smenu i bilo je super.

Zabava ne zavisi od platforme, vec od igre. 😉

Poslednja izmena:
ljude koji igraju igrice ne zanima grafika nego kontekst i zabava... meni je 10x bio zanimljiviji tenis i golf na wii-u nego bilo sta na pc-u... mene filmski efekti ne zanimaju, to je vise za paljevine.. sustina igre nije u fizici, grafici nego u "radnji" a to nekako postaje zapusteno. mnogo je bitnije dal se talasici talasaju fizicki i dal se voda prelama nego dal radnja ima poentu ili je samo pucanje na sve strane... resursi su ograniceni pa sad dal ce neko da potrosi vreme na programiranje fizike grafike i cega sve ili da osmisli celu igru to je vec druga tema

Lepo si to rekao, sa igrama vec drugacije stoje stvari 🙂

Ev, mislio sam da necu da se ubacim u raspravu, al moram.

Ovo sto je genuine napisao za grafiku, fiziku, i pricu (zabavu) vazi i za igrice i za igre.

Cist primer su Morrowind i Oblivion. Mislim da su reci suvishne oko toga koja je bolja (zanimljivija, zabavnija) od ove dve. Igre vishe nemaju dushu izuzev par njih.

ja mislim da bi najgenijalnija igra igra bila - world of geeks

alijansa: PC gejmeri

horda: konozlashi

svet: random mape iz svega zivog, spojene u nekoliko kontinenata.

itemi alijanse:

CPU of great inteligence: +5 na bacanje magija

Dualcore (exceptional CPU item): +10 na bacanje magija

Quad power (unique CPU item): +10 na bacanje magija, +10 na bacanje magija VS multiple enemies

RAM of reflexes 1GB: brze cast-ovanje, i bolji dodge udaraca

RAM of Speed 2GB: brze trchanje, castovanje i dodge

za koriscenje oba item-a treba da se prodje kvest gde ti allknowing wizard of PC's odradi soketovanje za dual channel

Klase alijanse: ASUS (varvarin), MSI (wizard), Biostar (fighter)

Diety: Intel (bezboznik), AMD (champion)

oruzija alijanse:

Power supply of electrical damage: 400W cistog damage-a

Power supply of thunder damage (Corsair): 800W damage-a

PC cables flail: buzdaovan sa kablovima, i ima ih mnogo, mali damage, veliki speed.

Razor CD: throwing disc, krekovan, +10 vs original CD

Razor DVD: throwing disc, krekovan, +40 vs filipenko&Driver 😛

a, mrzi me vishe da lupam, ionako cu' popijem warnig, il ban :d

ajde shta si od toga nashao jutros na vidikovcu na najlonu ;]

slazhem se za tenis na wii-u..pa to su letele chashe, udarale zhene, unosilo se u tv u najvecjoj neverici kao kada je mijat promashio penal protih holandije.

ne bih se menjao za tako dobru all night zezanciju za bilo kakav lan party iskreno.

^ahahahha koji si ti leek

ajde shta si od toga nashao jutros na vidikovcu na najlonu ;]

shur vojnichki dvogled sa jakim zoom-om, i sa skalom daljine 😉 300 dinara.

ontopic: igre NIKADA nece nestati sa PC-ja, nasuprot tvrdnjama konzolasha, jer ce se sve vishe i vishe shiriti MMO zanr, a i neke stvari jednostavno nisu izvodljive sa konzolom + jeftinija je full operma za PC, neg shto je to kod konzole sluchaj

ja mislim da bi najgenijalnija igra igra bila - world of geeks

alijansa: PC gejmeri

horda: konozlashi

svet: random mape iz svega zivog, spojene u nekoliko kontinenata.

itemi alijanse:

CPU of great inteligence: +5 na bacanje magija

Dualcore (exceptional CPU item): +10 na bacanje magija

Quad power (unique CPU item): +10 na bacanje magija, +10 na bacanje magija VS multiple enemies

RAM of reflexes 1GB: brze cast-ovanje, i bolji dodge udaraca

RAM of Speed 2GB: brze trchanje, castovanje i dodge

za koriscenje oba item-a treba da se prodje kvest gde ti allknowing wizard of PC's odradi soketovanje za dual channel

Klase alijanse: ASUS (varvarin), MSI (wizard), Biostar (fighter)

Diety: Intel (bezboznik), AMD (champion)

oruzija alijanse:

Power supply of electrical damage: 400W cistog damage-a

Power supply of thunder damage (Corsair): 800W damage-a

PC cables flail: buzdaovan sa kablovima, i ima ih mnogo, mali damage, veliki speed.

Razor CD: throwing disc, krekovan, +10 vs original CD

Razor DVD: throwing disc, krekovan, +40 vs filipenko&Driver 😛

a, mrzi me vishe da lupam, ionako cu' popijem warnig, il ban :d
jel taj buzdovan modularan? :d

Koznole su sranj3. Igre su totalno debilne i bez dubine, isprane skroz. Konzolasi su gejmeri wannabe.

Poslednja izmena:
Koznole su sranj3. Igre su totalno debilne i bez dubine, isprane skroz. Konzolasi su gejmeri wannabe.
2qbxgmu.gif

... meni je 10x bio zanimljiviji tenis i golf na wii-u nego bilo sta na pc-u...

Uf genuine, pa to je za predskolske ustanove i debele amere 🙂, nemam nista protiv konzola ali wii je smesan, cudo je sta uradi jedan " inovativni " kontroler i brdo marketinga.

Bas tako, probao ja pojedine igre sa joypadom ma ne vredi x puta prirodnije preko misa i tastature,najvise me na primer nerviralo ne normalno lose upravljanje kamere preko onih palica a o nisanjenju da i ne pisem,mada na konzolama i nema nisanjenja ako im je za utehu sve je auto. A o dubini igara za konzole mislim.... koja dubina sta to pisem jedino ako urade neki port sa PC-ja.:smoke:

Poslednja izmena:
Uf genuine, pa to je za predskolske ustanove i debele amere 🙂, nemam nista protiv konzola ali wii je smesan, cudo je sta uradi jedan " inovativni " kontroler i brdo marketinga.
pa nemoj tako da si bio samnom u prostoriji sa par naduvanih cica i nas pod gasom, kako celu nocj mlataramo belim dildom video bi zabave kakvu nijedan lan party ne pruzha - veruj mi. ovo nije marketing ovo se zaista desilo :wave:

cela ta relacija pc/konzola kao shto genuine reche iako se uglavnom ne slazhem sa njegovim mishljenjem, jeste odnos izmedju osoba koje uzhivaju da se drndaju solo preko net-a i osobe koje naprave zezanje u sobi sa brda cirke druzhnja zhena i ostalo..lan party..pa to je za debele amere i predshkolske ustanove..imam 27 godina i iskreno bilo bi me sramota da se shetam iz nedelje u nedelju po "lan party-ima" dok je situacija sa WII-em neshto shto [ne mora da bude WII..ali mozhe i sony..svejedno ] je potpuno druga dimenzija zabave, pa ko kako voli neka izvoli..ok jedino prvi put kada sam igrao Team Fortress 2 e onda sam odlepio :banana:

pa nemoj tako da si bio samnom u prostoriji sa par naduvanih cica i nas pod gasom, kako celu nocj mlataramo belim dildom video bi zabave kakvu nijedan lan party ne pruzha - veruj mi. ovo nije marketing ovo se zaista desilo :wave:

U moje vreme smo u drustvu cica mlatarali necim drugim i nije bilo pozeljno da zavrse "naduvane" :-devil-:

Ova danasnja omladina bas nema pojma sta je prava zabava.

Poslednja izmena:
to ti kazhem masa njih sa laptopovima bleje po "lan partijima" ili su zakucani za wow..to je otuzhno..

Bas tako, probao ja pojedine igre sa joypadom ma ne vredi x puta prirodnije preko misa i tastature,najvise me na primer nerviralo ne normalno lose upravljanje kamere preko onih palica a o nisanjenju da i ne pisem,mada na konzolama i nema nisanjenja ako im je za utehu sve je auto. A o dubini igara za konzole mislim.... koja dubina sta to pisem jedino ako urade neki port sa PC-ja.:smoke:

ovo samo govori da ti nikada nisi igrao nista sto nema krstic na sredini ekrana :smoke: a fps uz poneki rpg/rts je jedino sto je danas na pc-u tu i tamo dobro 😉

p.s. o "dubini" fps/rts i ponekih rpg naslova sa pc-a bolje da ne trosim text 🙂
mgs i ff serijal siju i uzduz i popreko sve sto je ikada napravljeno za pc 😉
ti to naravno ne znas jer su ti cloud i snake u startu manga/gay/glupi roboti dok je hell/diablo/lucifer/death/kill/headshot naravno do j@J@ :smash:

Opet isto, neko otvori topik sa namerom da flejmuje samo sačeka par odgovora i idemo opet u krug. Daj nemojte skrnaviti forum sa istim temama svaki drugi dan.

p.s. o "dubini" fps/rts i ponekih rpg naslova sa pc-a bolje da ne trosim text 🙂
mgs i ff serijal siju i uzduz i popreko sve sto je ikada napravljeno za pc 😉
ti to naravno ne znas jer su ti cloud i snake u startu manga/gay/glupi roboti dok je hell/diablo/lucifer/death/kill/headshot naravno do j@J@ :smash:

Izvini?!

siju i uzduz i popreko sve sto je ikada napravljeno za pc 😉

Izvini još jednom?

Da li si baš toliko siguran u to što si napisao?

Ni Torment, ni Baldurs Gate serijal, ni Homeworld, ni Starcraft, ni Psajkonauti, ni Half Life, znači baš ništa ne može da priđe FF i MGS i Zeldi i Mariju???

***, hvala ti, živeo sam u neznanju...

@ivke76
upravo sam to i ja hteo da kazem.. najveci hejteri konzola ili je nikad u zivotu nisu videli, ili su max asocijalni ljudi (taman posla bilo kakvo zajednicko djsukanje gde mozes i da vidis nekog s kim igras), ili ako su i probali nesto, probali su fps koji naravno ne mozes lako da naucis da igras na dzojpadu i "opravdali" su svoj hejt.

znači baš ništa ne može da priđe FF i MGS i Zeldi i Mariju???

ko sto rekoh u drugoj temi, neki ljudi nece/ne mogu da shvate da su konzole malcice mrdnule od maria, sonica i sl.

***, hvala ti, živeo sam u neznanju...

jos uvek zivis...

@ivke76
upravo sam to i ja hteo da kazem.. najveci hejteri konzola ili je nikad u zivotu nisu videli, ili su max asocijalni ljudi (taman posla bilo kakvo zajednicko djsukanje gde mozes i da vidis nekog s kim igras), ili ako su i probali nesto, probali su fps koji naravno ne mozes lako da naucis da igras na dzojpadu i "opravdali" su svoj hejt.

Daj covece sto se tripujete vise da nikad nismo videli,probali konzole pa nije to sveti gral(ili za vas mozda i jeste koliko ih uzdizete),i taj joypad sa vibracijom kad vam dodju te ribe na gajbu da upotrebite pametno a ne "par naduvanih cica i nas pod gasom se igramo na konzoli".

P.S. Evo ja necu vise da hejtujem i zagadjujem sopstveni thread(naravno ako prestanete da me prozivate) a sad lepo kao i sto sam napisao ko hoce da procita tekas i uveri se zasto je PC gaming platforma buducnosti neka lepo procita i ostavi svoje misljenje, ko nece nemoj da pise o velicini konzole zato sto tema ne govori o buducnosti konzola vec PC-ja.

Poslednja izmena:
Ni Zelda ni MGS ni FF ne mogu prici Diablu, Warcraftu, Half Life-u.. I ja mogu to da kazem jer sam ih sve igrao. Jednostavno su PC igre bolje.

Jedini, jedini izuzetak je God of War, to je remek delo kakvog vise nikada nece biti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno