Šta je novo?

Mobilni telefon sa WiFi

Sale ti je vec odgovorio. Kapiram da je suludo komentarisati nesto sto se nije probalo i licno uverilo ;)
Imam HTC Tytn II i ne bih ga poredio ni sa jednim HP iPaq-om, prvo sto je ovo smartphone poslednje generacije drugo sto,... ma nisu za poredjenje.

Bozhe kako nabodesh onu tastaturicu olovkom?
Znam da ima i full qwerty kad se "rastavi" ali nije bash zgodno za po ulici...ja sam otpao pokushavajucji da iskuckam mail u pokretu....

Bozhe kako nabodesh onu tastaturicu olovkom?
Znam da ima i full qwerty kad se "rastavi" ali nije bash zgodno za po ulici...ja sam otpao pokushavajucji da iskuckam mail u pokretu....

Kada kucam email ili sms koristim tastaturu, Tytn II ima sjajnu tastaturu (tilt screen) tj. najbolju u odnosu na svu konkurenciju. Nema potrebe ubadati slova olovkom :) (osnovne akcije ubadam prstima bez problema, tako da nije neophodno vaditi olovku za sve akcije...)
Govorimo o ovom modelu, jel' da ;) :
headerTytn2_296x250.jpg

P1 jeste bolji od P990 ali za 150-170 eur za polovan P990 mislim da je stvarno OK kupovina.

I dalje tvrdim da je I Phone najbolji :p

Kako stvari stoje - ne menjam ga :)
Mob je stvarno OK i nemam nikakve (značajne) zamerke na njega, ali ga držim kao drugi mob zbog WiFi/GPRS.
Drugar je hteo da uzme ovaj moj, a ja reko' možda ga zamenim za nešto jeftinije a da mi radi posao.

Najviše me zanima jel si probao Gizmo ili Truephone po Beogradu gde ima free WiFi ili kući naravno. I kakva su iskustva?
U obzir dolazi čak i Studenski park :)

HP iPAQ 514 SMARTPHONE,TI OMAP 850 200 MHZ,128 64MB,176X220,CAM 1.3MP,WL,BT,WM6.0,VOIP

15.490 din nov

HP Smartphone LINK

Imao sam doticni Smart Phone cim se pojavio u nas i mogu vam reci da mu WiFi radi ko Doxa. Cena mu je malo niza sto se MP tice i iznosi 14.990 DIN a dobije se Original HP Retail Pack sa svim potrebnim licencama...

Napravite pool :)

Sto da pravimo bazen? :D :D :d

Najviše me zanima jel si probao Gizmo ili Truephone po Beogradu gde ima free WiFi ili kući naravno. I kakva su iskustva?

ja sam probao Fring u Studentskom parku i bez problema sam razgovarao sa par drugara koji imaju kuci instaliran gtalk...

Probao sam Truephone sa e51 u Knez Mihajlovoj preko neta nekog kafica i radilo je ok,nije sad da je bilo perfektno al bilo je ok.

Jel zna neko ima li na trzistu jeftinijeg WiFi mpbilnog od ovog HP iPAQ SmartPhonea???

Jel zna neko ima li na trzistu jeftinijeg WiFi mpbilnog od ovog HP iPAQ SmartPhonea???

Jedino nesto polovno sa garancijom da nadjes za te pare, Nokia E61 ili E60 to je najpovoljnije i najlakse se nadje jer ima ljudi koji se zalete na QWERTY tastaturu npr a onda skontaju da ne mogu da zive bez kamere. E da mozes i PSP da uzmes za net ali je malo mucenje surf na njemu jer nema tastaturu. E da ima jos jedna opcija....Qtek 8310 vidim da je preko oglasa nov sa svom opremom 120-130e. Ali sve u svemu oglasi ti ne ginu.

Nisam probao, jer nemam potrebe za tako nečim trenutno.

Update: taj HP sam video, ali premala je rezolucija ekrana. WiFi mi je potreban za surf i mail. Za mail je OK, ali surf je vrlo neprektičan i na 320x240, a ne još manje...

Poslednja izmena:
Sto se ekrana HPa tice, stvarno je mali... Hocu reci nista manji od konkurencije za taj rang i tip medjutim, ako hoces nesto solidno a relativno jeftino uzmi Qtek S200 i zavrsi poso...

pozz

Nazad
Vrh Dno