Šta je novo?

2 IP-adrese i RS.com problem

demonserbia

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2006
Poena
330
Vec neko vreme koristim isti nalog sa ortakom i nismo imali nkakvih problema da skidamo istovremeno sa dve razlitice ip adrese sa rapidshare.com-a, medjutim veceras nisam uspeo :wall:, kad zahtevam da skinem neki fajl javlja mi poruku:
Error
The premium account 5068517 is already in use within ip network 77.105.4.0/24. Please try again later.

Da li neko neko ima slican problem??? 😡

I kod mene ista prica od juce, rapidshare je sad ogranicio da samo jedan aktivan download moze biti, tako da u isto vreme ne mozete obojica da skidate, 🙂 ili se dogovorite ili kupite dva naloga sto smo moj kolega i ja uradili :wave:

Ista prica i kod mene na nalogu...

Kao sto rece Bratislav - od sada vise nema deljenja troskova sa ortacima 🙁

Bas sam se smorio:S:, vise se ne isplati koristiti servis RS.com, mozda je bolje koristiti neki news-group, sta mislite o tome??? :trust:

Da, stvarno se ne isplati "uloziti" 7-8-9 € mesecno za premium nalog i skinuti tonu materijala.

Taman se obradovao povecanjem limita na 50GB, kad sad ovo.

pa ko da kosta 200 evra mesecno pa morate po 10oro da ulpacujete 🙂
Nije mnogo dati evra za po neki mesec i naskidati se gomile

3 meseca koštaju 17€, ne znam zašto je to nekome skupo.

Pa ti skidaj sa trackera niko nije prisiljen da skida sa rapida

Ostaje nam samo onda ova varijanta:
259k5eq.png

:d

Sto ne bi delili account kada sa vezom od 512 nema sanse da pridjem novom limitu.

Plus nije samo to problem, recimo moja standardna situacija, kuci mi ide download, a hocu da skinem par linkova sa posla/od devojke/prijatelja...

Sto se tice cene, vecina ljudi placa oko 20 evra, jer ne moze direktno da uplati rapidu, vec ide preko posrednika.

onda radmin kuci, pauziras skidanje, skines sta ti treba pa opet radmin da nastavis. Ja tako stalno na relaciji posao-kuca 🙂

Sto ne bi delili account kada sa vezom od 512 nema sanse da pridjem novom limitu.

pa bas zato
taj limit je stavljen da ne bi se skupili 20 likova po 30 dinara i imali svi rapid
nije njima problem kolko ce da skines bitno im je da placas punu cenu

sa tvoje tacke gledista sto ne bi delili akaunt

sa njihove : a sto ne bi svako placao punu cenu kao je osmisljen ceo sistem

zato smo tu gde jesmo 😉 cim budemo prestali da budemo srbi (u jelte, karakternom smislu) things are gonna change 🙂

pljunite tu sitnu kintu za rapid i uzivajte, bez ovakvih cimanja.

Da li je neko probao kao resenje neki program kojim bi dodelio sebi istu IP adresu kao i user koji vec download-uje???

Dzabe i nama koji smo pljunuli tu sitnu kintu, ni nama ne radi RS, a ne share-ujemo account ni sa kim.
I ja sam dobio ovu bezveznu poruku da se koristi sa neke druge IP adrese i koliko sam shvatio, RS ima problem sa samim sobom. Nisam ja kriv sto imam dynamic IP. Poslao sam im mail, ako mi odgovre javicu se.

Poz!

Ja pokusavam da umetnem IP kod druga na komp i da probamo download, ali problem je sto ne znam koji je port ....
primer:
moj IP je 77.46.220.89
al trebalo bi da ide u fazonu 77.46.220.89😛ort (npr. 121.3.116.29:8080)
Mozda ako bi na svim racunarima na kojima bi delio svoj RS nalog postavio istu pablic IP adresu pa tako onda? AJde ljudi da nadjemo neko resenje...
Pozzz

Kada vec imaju postavljeni limit, ne vidim zasto bi bilo od kakvog znacaja koliko usera (ili IP adresa) koristi jedan nalog.

U redu da nema limita, pa postoji mesta za zloupotrebu, ali ovako.

Recimo da nakon ovoga kupim premium account i opet dolazim u sitaciju da ne mogu da slobodno koristim isti sa vise racunara/mesta zbog doticnog ogranicenja.

Neka neko proba sa programom RapGet ili najbolje sa FleshGet-om kojeg predpostavljam vecina nas i koristi kada skida sa RS-a.

Ne radi probao ja juce.

Kada vec imaju postavljeni limit, ne vidim zasto bi bilo od kakvog znacaja koliko usera (ili IP adresa) koristi jedan nalog.

U redu da nema limita, pa postoji mesta za zloupotrebu, ali ovako.

Recimo da nakon ovoga kupim premium account i opet dolazim u sitaciju da ne mogu da slobodno koristim isti sa vise racunara/mesta zbog doticnog ogranicenja.

Zato sto se taj limit pokazao kako veoma los.Sa nasim vezama po 5-6 ljudi da uplate zajedno 50 gb za 5 dana bi bilo taman da svako skine po 2gb dnevno sto je vecini dovoljno.
Opet ponavljam . Limit je postavljen da ne bi dolazilo do zloupotrebe sa vise usera .Videlo se da je limit lose resenje i zato su uveli ovo.

Nazad
Vrh Dno